Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ladislav Kropáček vyšetřoval úmrtí Jana Masaryka. Po emigraci zbohatl v Africe, kde ho málem sežral krokodýl

Jana Hošková 29.9. 08:04
Velice zajímavý článek! Ráda čtu o lidech,kteří něco dokázali a měli pestrý život. Na druhou stranu vždycky lituji,že naše země přišla o schopného člověka,donuceného odejít do ciziny.

Svatý Václav. Co o něm víme nebo spíš nevíme?

Jan Zelenka 28.9. 10:22
Pane Šíšo, moc pěkný a vypovídající aktuální článek. Já jsem sice historii studoval, ale mojí prioritní oblastí zájmu je starověk, o kterém jsem letos vydal knihu. Je smutné, že českou historii zanedbávám, ale nelze stihnout vše. Rád jsem se nechal poučit. Díky.

Ty klečíš?

Alena Velková 28.9. 09:24
Úsměvné, ale pokud se to opravdu stalo, tak je zarážející, že holčička v dnešní době věděla, že se může klečet za trest. Tyto metody se uplatňovaly kdysi v pravěku - za našeho mládí, ale naše děti ani vnoučata už to nezažily.

O zvyklostech a o Andělu

Alena Velková 28.9. 09:12
Výborný nápad dát si dvojku červeného...rozhodně lepší, než počítat diagnózy :-)

Zdenka (71): Největší lásku jsme prožívali před manželovou smrtí

zuzana šišková 27.9. 20:59
Hluboce se skláním před Vaší otevřenou a láskyplnou zpovědí.

Podzimní zen

Zuzana Pivcová 27.9. 14:15
Krása nesmírná, kterou lze vnímat všemi smysly.

Afo...rismy o životě...

Dalibor Polanský 27.9. 12:42
Děkuji za představení hezké knihy.

O vlivu zpráv denních

Oldřich Čepelka 27.9. 11:03
Já jen říkám: "Ať si muž o sobě myslí cokoli, stejně ho porodila žena."

I tak se tenkrát žilo

Jan Zelenka 27.9. 09:23
Každá doba se srovnává s tím, co už bylo, co uplynulo. Jako děti jsme poslouchali vyprávění rodičů o tom, jak se žilo v první republice. Zaplaťpánbůh jsme nevěděli co bude. A proto jsme byli spokojení. Také se rád vracím zpátky, pane Folvarčný. Hezké čtení.

Chci vypadat mladší. Z touhy vylepšit se vzniká často závislost

Helena Záchová 27.9. 09:02
Stárnutí a všechno co s tím souvisí, patří k životu Tihle lidé nemají ve skutečnosti rádi život a skončí někde v koutku. Naopak, šťastní lidé se i se svými vráskami, pozdě třeba i s hůlčičkou radují, že jsou na světě, mají kolem sebe přátele a jsou spokojení.

Orientační nesmysl

Jitka Caklová 27.9. 08:18
Takhle to dopadne vždycky, když si člověk od útlého dětství počínaje, nejprve "rozumnými" rodiči, později "rozumnými" učiteli ve školce, ve škole, v družině, později nadřízenými na pracovišti, tedy komplet celým zřízeným systémem, postupně nechá vzít všechno, co k samostatnosti svobodného člověka potřebuje.

Jaromír, nešťastný kníže přemyslovský

Zuzana Zajícová 26.9. 19:43
Neměl to chudák lehký... dodatečně tobě všechno nejlepší k svátku!

Rozhodněte o vítězi ceny Památky děkují

Naděžda Špásová 26.9. 13:16
Tak jsem hlasovala a vypadá to, že lze jen jednou.

Reklama

Naděžda Špásová 26.9. 13:02
Reklamy mi hodně vadí na Primě a jejích dalších kanálech. Sleduji film a prsk reklama, dívám se chvíli a další. Bohužel, nejde mazat. Jinak na ostatních kanálech mi nevadí, pokud není o erekci. Stanice si nějak vydělávat na pořady musí.

Zastavení druhé

Jitka Hašková 26.9. 10:51
Díky za hezkou procházku. V Úštěku jsem byla s kamarádkou na výletě, je to moc hezké městečko. Moc se mi líbily ptačí domky, ale nemohla jsem si je vyfotit, protože mi došla baterka ve foťáku.

Rozhodování

Alena Velková 26.9. 09:54
Moc pěkně jsi vyjádřila mé pocity. Díky.

Olomoucké syrečky a vlčí údiv, aneb "Vy to taky jíte?"

Margita Melegova 26.9. 07:59
Pekne zachycena chvilka s Cendou, kazdy mame jine chute to vidim na nasi kocce, ktera nevericne kouka zase nic pro mne sama zelenina a spokojene odchazi, ze o nic neprisla.

Jak jsem byla mužem

Zdenka Soukupová 25.9. 12:56
Zuzano, to je povedený začátek života. Přeju takové veselé příhody i do dalších let.

Milá rodino, mám finanční potíže. Babi, dědo, pomůžete, prosím?

Ilona Ilona 25.9. 10:17
ZAJIMA,děti,vnoučata si budou dělat dluhy ( žít v luxusu nebo na drogy ) a rodiče jim maji pak pomoci.No to ,ani náhodou.Musi si pomoci jako seniři si museli pomoci,když byli mladí.Je to jednoduché přijit a řici dej.Hnus od takového chovani dětí,či vnoučat.Misto,aby byli radi,že rodiče se na stará kollena maji dobře,tak by choodili svojí vinno žadat o prachy.At´se stydí.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.