Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ladislav Kropáček vyšetřoval úmrtí Jana Masaryka. Po emigraci zbohatl v Africe, kde ho málem sežral krokodýl
Jana Hošková 29.9. 08:04
Velice zajímavý článek! Ráda čtu o lidech,kteří něco dokázali a měli pestrý život. Na druhou stranu vždycky lituji,že naše země přišla o schopného člověka,donuceného odejít do ciziny.
Svatý Václav. Co o něm víme nebo spíš nevíme?
Jan Zelenka 28.9. 10:22
Pane Šíšo, moc pěkný a vypovídající aktuální článek. Já jsem sice historii studoval, ale mojí prioritní oblastí zájmu je starověk, o kterém jsem letos vydal knihu. Je smutné, že českou historii zanedbávám, ale nelze stihnout vše. Rád jsem se nechal poučit. Díky.
Ty klečíš?
Alena Velková 28.9. 09:24
Úsměvné, ale pokud se to opravdu stalo, tak je zarážející, že holčička v dnešní době věděla, že se může klečet za trest. Tyto metody se uplatňovaly kdysi v pravěku - za našeho mládí, ale naše děti ani vnoučata už to nezažily.
O zvyklostech a o Andělu
Alena Velková 28.9. 09:12
Výborný nápad dát si dvojku červeného...rozhodně lepší, než počítat diagnózy :-)
Zdenka (71): Největší lásku jsme prožívali před manželovou smrtí
zuzana šišková 27.9. 20:59
Hluboce se skláním před Vaší otevřenou a láskyplnou zpovědí.
O vlivu zpráv denních
Oldřich Čepelka 27.9. 11:03
Já jen říkám: "Ať si muž o sobě myslí cokoli, stejně ho porodila žena."
I tak se tenkrát žilo
Jan Zelenka 27.9. 09:23
Každá doba se srovnává s tím, co už bylo, co uplynulo. Jako děti jsme poslouchali vyprávění rodičů o tom, jak se žilo v první republice. Zaplaťpánbůh jsme nevěděli co bude. A proto jsme byli spokojení. Také se rád vracím zpátky, pane Folvarčný. Hezké čtení.
Chci vypadat mladší. Z touhy vylepšit se vzniká často závislost
Helena Záchová 27.9. 09:02
Stárnutí a všechno co s tím souvisí, patří k životu Tihle lidé nemají ve skutečnosti rádi život a skončí někde v koutku. Naopak, šťastní lidé se i se svými vráskami, pozdě třeba i s hůlčičkou radují, že jsou na světě, mají kolem sebe přátele a jsou spokojení.
Orientační nesmysl
Jitka Caklová 27.9. 08:18
Takhle to dopadne vždycky, když si člověk od útlého dětství počínaje, nejprve "rozumnými" rodiči, později "rozumnými" učiteli ve školce, ve škole, v družině, později nadřízenými na pracovišti, tedy komplet celým zřízeným systémem, postupně nechá vzít všechno, co k samostatnosti svobodného člověka potřebuje.
Jaromír, nešťastný kníže přemyslovský
Zuzana Zajícová 26.9. 19:43
Neměl to chudák lehký... dodatečně tobě všechno nejlepší k svátku!
Rozhodněte o vítězi ceny Památky děkují
Naděžda Špásová 26.9. 13:16
Tak jsem hlasovala a vypadá to, že lze jen jednou.
Reklama
Naděžda Špásová 26.9. 13:02
Reklamy mi hodně vadí na Primě a jejích dalších kanálech. Sleduji film a prsk reklama, dívám se chvíli a další. Bohužel, nejde mazat. Jinak na ostatních kanálech mi nevadí, pokud není o erekci. Stanice si nějak vydělávat na pořady musí.
Zastavení druhé
Jitka Hašková 26.9. 10:51
Díky za hezkou procházku. V Úštěku jsem byla s kamarádkou na výletě, je to moc hezké městečko. Moc se mi líbily ptačí domky, ale nemohla jsem si je vyfotit, protože mi došla baterka ve foťáku.
Olomoucké syrečky a vlčí údiv, aneb "Vy to taky jíte?"
Margita Melegova 26.9. 07:59
Pekne zachycena chvilka s Cendou, kazdy mame jine chute to vidim na nasi kocce, ktera nevericne kouka zase nic pro mne sama zelenina a spokojene odchazi, ze o nic neprisla.
Jak jsem byla mužem
Zdenka Soukupová 25.9. 12:56
Zuzano, to je povedený začátek života. Přeju takové veselé příhody i do dalších let.
Milá rodino, mám finanční potíže. Babi, dědo, pomůžete, prosím?
Ilona Ilona 25.9. 10:17
ZAJIMA,děti,vnoučata si budou dělat dluhy ( žít v luxusu nebo na drogy ) a rodiče jim maji pak pomoci.No to ,ani náhodou.Musi si pomoci jako seniři si museli pomoci,když byli mladí.Je to jednoduché přijit a řici dej.Hnus od takového chovani dětí,či vnoučat.Misto,aby byli radi,že rodiče se na stará kollena maji dobře,tak by choodili svojí vinno žadat o prachy.At´se stydí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.