Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nehynoucí příběh Popelky v Baletu Národního divadla
Jitka Hašková 21.9. 10:11
Tuto Popelku jsem v ND viděla, je překrásná. Půjdu si ji poletech zopakovat.
O hlídacím havranovi
Vladislava Dejmková 21.9. 09:39
Podobnou potvůrku mají na sloupku u jedné chaty nedaleko nás. Zatím také neodlétla a lekám se jí hlavně já.
Vzpomínka na Rudolfa Pellara
Věra Ježková 21.9. 07:54
Zdeni, díky za hezkou a zajímavou vzpomínku. RP také patřil k mému dětství.
Moje první zemětřesení
Alena Velková 20.9. 18:36
Díky vašemu článku jsem si vzpomněla, že jsme za mých studií (nevím už v kterém roce) malinko pocítili zemětřesení v obýváku v Praze. Druhé zemětřesení jsem zažila v roce 2018 v Peru. To už bylo trošku větší, při něm vypadávaly v obchodě věci z regálů. Další snad už nezažiju.
Vzpomínky na svatební den
Jana Jurečková 20.9. 16:43
Je hezké, že vám to takovou dobu vydrželo. Já se vdávala 2x a jediné, co je mi líto, že čas utekl hrozně rychle. Tak se vrátit do těch krásných dnů, plných naděje a štěstí znovu, nezlobila bych se. Díky za krásný příběh.
Soužití generací v jednom domě dospělým škodí, pro děti je skvělé
Jiří Dostal 20.9. 10:05
:-) :-) Lidi prostě blbnou, když dospělým škodí, co dětem prospívá, a ... dědek je někde se psem a tata má džob; holky jsou si podobné, zvláště ta jedna, jakpak by asi vyhlíželi kluci... :-) :-)
Zápisník starého muže: Poprvé ve škole
Alena Velková 20.9. 10:04
Jak to tak sleduju u svých vnoučat, myslím, že se ve školství od našich dob nic moc nezměnilo. Je pořád stejně zkostnatělé, jako bylo dřív. Záleží jen na dobré vůli učitelů, jakou do výuky vnesou kreativitu. Tito jsou pak respektováni a milováni. Ale učitelky obecně přirozenou autoritu nemají, takže si jí vynucují křikem a rozdáváním poznámek a trestů. Domnívám se, že pokud se dítě například musí za trest naučit básničku nebo jí musí samo za trest vymyslet, že u něj láska k literatuře rozhodně nepropukne. Opravdu mě fascinuje, jak se stále bazíruje na obalených sešitech, na nalinkovaných okrajích a dokonce jedna paní učitelka vyžaduje různé druhy sešitů, ale pouze a jedině v červené barvě. Takže sklopit uši a nevybočovat z průměru :-)
V zajetí dochvilnosti a nedochvilnosti
Alena Velková 19.9. 07:51
Na mého muže sedí toto: "Také to mohou být zmatení géniové, kteří vůbec nemají pojem o čase a myšlenkami jsou někde mimo realitu." ...to jste mi ho hezky vystihla, už se na jeho dochvilnost nemůžu zlobit, co já mu vždycky v duchu dám jmen :-))
Elegance v hlavní roli
Anna Potůčková 18.9. 16:58
Moc hezky zpracované video a všem modelkám to slušelo. Líbí se mě i hudba, která doprovodila modelky na molu.
Historie záhrobní aneb Hrůzyplný příběh jednoho hrobu
Alena Velková 18.9. 14:22
Ten Zoubek je opravdu krásný.
Otevřené památky
Naděžda Špásová 18.9. 13:34
Tak HB vlastně neznám. Mám dojem, že jsme přes něj jednou jeli, ale už je to dávno. Určitě je to moc hezké město.
Třídní sraz bývá někdy větší stres než radost. Čím je člověk starší, tím více by si jej měl užít
Marie Měchurová 18.9. 11:10
Školní srazy mám ráda. Protože jsem na devítiletku chodila 4 roky do jedné školy a 5 do druhé, zvou mě tam i tam. Z ekonomky míváme po 5 letech. Jsme vždy rádi, že se vidíme.
První sběr – zapomenuté skvosty Umělecké zahrady v Praze 4
Blanka Lazarová 18.9. 09:39
Moc pěkný článek. Děkuji za fundované informace. Snad se tam někdy dopravím. A omlouvám se za *. Na mobilu jsem nemožná.
FEJETON: Majáky stále svítí
Adolf Bloch 17.9. 09:18
Pane Poláku, pamatujte si, že to, co jste bez lhaní, musí stačit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.