Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Majáky stále svítí

Adolf Bloch 17.9. 09:18
Pane Poláku, pamatujte si, že to, co jste bez lhaní, musí stačit.

Rituály

Věra Ježková 17.9. 07:46
Jendo, hezké téma. Jak už jsem ti řekla, své rituály mám, ale jsou jenom moje, takže je neprozradím. Zveřejnit můžu třeba ranní kafe nebo přehlédnutí bytu před odchodem. Ale ty jsou jistě běžné. Ráda mám naše společné rituály. A tvůj večerní, kdy Britney dostává tyčinku. :-)

Český národ tloustne. Jak se to pozná? Podle prodeje oblečení

Danka Rotyková 16.9. 11:53
Souhlasím s tím, že je dnes mnoho lidí s nadváhou, někteří mají dokonce obezitu. Také by se dalo říci, že je to každého věc, ale .... k tomu je dobré uvést , že někteří lidé jsou nemocní, berou léky a tím nemají až takovou možnost rozhodovat o svém těle jako ti ostatní. Úplně jiné je to u dětí, tam bych rodiče vinila z toho, že svým dětem dají do vínku závislost nanezdravém jídle, která je může dovést až k určitému neúspěchu v jejich životě, nehledě na jejich zdraví. A stačilo by málo, nezvykat si kupovat domů velká balení nezdravých pamlsků, chipsů, přislazovaných limonád atd. Dospělí opravdu mohou ovlivnit celoživotní návyky svých potomků, ale musí pro to udělat maximum. I já jsem velká hříšnice, jídlo miluji, a proto se celý život snažím o rovnováhu. Pokud si nějaký čas dopřávám a začne mi to jakkoli vadit, beru zpátečku a zas se začnu chovat střídmě. Teď v důchodu mám na své zdravé vaření tolik času, že se nemohu vymlouvat. Jak se říká, je to všechno v hlavě. Přeji všem krásný víkend.

Taková pohoda...

Alena Velková 16.9. 11:22
To nemá chybu...hezky jste to napsala...škoda jen, že už ty krásné dny brzy skončí...

Důchod - paráda

Alena Švancarová 16.9. 11:12
Blahopřeji na .....domov můj se pravidelně dívám.Přeji pevné zdraví v tom důchodovém období.

Neplánovaná dovolená

Alena Velková 16.9. 08:33
Dobrý nápad s tou teniskou.

Že by diskriminace?

Zuzana Pivcová 15.9. 14:12
Moc hezky jste navázal na předchozí vyprávění o polibku slečny starému pánovi na zastávce. Líbí se mi to.

Vycházka - Vražedné léto ve Štěchovicích

Zuzana Pivcová 15.9. 14:07
Chválím Vás jako vždy. P. S. Nenarazili jste na štěchovický poklad? Berte to, prosím, jen jako vtip.

Rudolf Kopecký: Novinářský bard na Temži

Zuzana Pivcová 15.9. 13:02
V době své práce ve Vojenském ústředním archivu jsem hodně pomáhala Svazu letců, protože po listopadu docházelo v našem státě hodně k odškodňování a zpětnému povyšování bývalých našich letců RAF. Jednoho pána, který opustil republiku před Hitlerem už před válkou a už se sem nikdy nevrátil, jsem potkala při jednom setkání našich a bývalých našich letců. Napsala jsem tu (pro zájemce) vyprávění Moje setkání s válečnými letci.

Krabicová kočička

Ludmila Černá 15.9. 08:32
Tak naše kočky milují židle a křesla. Krabice používají jako škrabadlo a Čertík je ještě navíc okusuje. Milují tašky a batohy, jak jen to jde, spí na nich. Schovávat se chodí do šuplíku pod gauč nebo do šatny.

Vdavky aneb produktivní rok 1979

Olga Škopánová 15.9. 06:53
Nedovedu si představit, že dnešní mladí by se v 18 či 19 letech starali o dítě.

Džíny pro starší a pokročilé. Sluší, není třeba se jich bát

Naděžda Špásová 14.9. 16:36
Jeansy nebo džíny nosím spoustu let, mám i módní široké jedny tmavé a jedny bleděmodré, oboje moc ráda nosím a ve svém věku si v nich vůbec nepřipadám blbě.

Čeští autoři originálních výtvarných „-ážových“ technik (výstava)

Alena Velková 14.9. 14:59
Nádhera, nádhera, nádhera...byla jsem, oba autory mám moc ráda.

Muži se oslovují vole a chodí spolu do hospody

Zuzana Zajícová 14.9. 09:35
Směju se, a tobě za veselý a hlavně pravdivý popis pravého muže pochvala

Dvojité výročí Jana a Tomáše Masarykových

Blanka Lazarová 14.9. 08:40
Ali, díky za článek plný informací mně neznámých. :-)

11. září - dopis tchýni mého syna, který nikdy neodešlu

Jindřich Berka 14.9. 08:18
Každý podle mě má určitě možnost svůj osud ovlivnit. Také možná byla chyba i na vašem synovi. To, když je člověk dvakrát rozvedený něco znamená. Aspoň to, že si špatně vybírá. K nespravedlnostem se musí postavit. Problémy řešit. Důležité je to hned na začátku. Utnout to, když nevidím budoucnost. nenechat se trápit. Každý to má ve svých rukách!!! Určitě nějaká žena by se k němu hodila, s kterou by byl šťastný. Maminka to za něho nevyřeší. Jindra

Naše česko-slovenská svatba

Jan Zelenka 13.9. 11:25
V roce 1975 jsem si bral Slovenku z Humenného. Ale obřad proběhl v Praze. Byl zcela normální. Slovensko mi hodně chybí.

Obrázky z cest: Střípky z Londýna

Daniela Řeřichová 13.9. 10:03
Blani, děkuji za parádní fotojízdu Londýnem. Jako jediná z naší rodiny jsem tam nebyla, což mě moc mrzí.

Jan Zelenka (79): Své pocity, radosti i chmury vkládám do knih

Daniela Řeřichová 13.9. 09:51
Děkuji J. Raškovi za sympatický rozhovor s panem Janem Zelenkou, kterému přeji dobré zdraví, malé i větší radosti a stálou tvůrčí inspiraci. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.