Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jan Zelenka (79): Své pocity, radosti i chmury vkládám do knih

Daniela Řeřichová 13.9. 09:51
Děkuji J. Raškovi za sympatický rozhovor s panem Janem Zelenkou, kterému přeji dobré zdraví, malé i větší radosti a stálou tvůrčí inspiraci. :-)

Prskavka na seniorském zájezdu

Taťana Veselá 13.9. 07:19
Toniku, za tu zaverecnou vetu vylet snad stal :)? A verite, ze zadnou prskavku ci prskavce neznam?? Takove lidi asi nepritahuji, nastesti. Zase neco napiste, rada si prectu. Hezky den bez prskavek, snad jen na Vanoce ;-)

Zavzpomínejte na doby minulé na zámku v Muzeu středního Posázaví!

Daniela Řeřichová 12.9. 19:42
Díky za tip. V Ratajích jsem byla loni. Mívají tam v klubu Čtrnáctka výstavy členové České unie karikaturistů.

Tip na výlet s vnoučaty

Daniela Řeřichová 12.9. 18:16
Trefné, po dlouhé době jsem se pobavila. Popsala jste to naprosto výstižně. Takhle to bylo před pár lety u nás... plné tašky plyšáků, ztráty a nálezy, jekot v autě... ale když usnou, tak jsou to andílci. :-) Děkuji za milý článek a těším se na další.

Zámek Štěkeň – diamant v zeleni

Zuzana Zajícová 12.9. 15:52
Měli jsme na zámku letošní letní soustředění našeho sboru Gaudium Praha. Je tam krásně...

Moje zahrada - mé království

Zuzana Pivcová 12.9. 15:18
Obdivuji každého, kdo má v zahradě tak krásné květiny. To přece není na soutěžení. Je to krása vykoupená spoustou práce.

Hroby padlých

Jana Kollinová 12.9. 12:41
Přečetla jsem, ztratila se v popisu válečných událostí, pochopila varování posledního odstavce. :-(

Hana (68 let): Rodina mě odsoudila, protože jsem se nepostarala o manžela

Jiří Dostal 12.9. 09:43
:-) Sebeobranné vyviňování nezúčastněných je stará vesta samolibého pěstování osobního kreditu, očišťovat se házením špíny na druhé je pohodlným řešením vztahů hroších kůží a kachních žaludků co svět světem stojí :-)

Zmařená šance, ale letos už to mám vážně dovolené

Alena Velková 12.9. 08:55
Taky podávám informace o svém odjezdu až když je to nezbytně nutné. Kdybych to nahlásila dřív, tak by na to muž stejně zapomněl a údiv před mým odjezdem by byl stejný :-))

Pražské střechy v babím létě

Jitka Hašková 12.9. 06:36
To jsou krásné zahrady. Já si je raději procházím Z hradu, seshora dolů. Díky za krásnou procházku.

Divadlo aneb Tajnosti divadelní šatny (3)

VANDA Blaškovič 11.9. 15:10
Skoro jsem pobíhala po šatnách s Vámi…:). Umíte vtáhnout do děje, bezva, líbí, dík a ahoj někdy v divadle!

11. září 2001. Den, kdy padla newyorská dvojčata

Jiří Dostal 11.9. 11:32
:-) Když mě přítelkyně probudila omámeného prášky proti bolesti zubu, viděl jsem spořádaně se hroutící věžáky, jak jsem měl příležitost vidět v dokumentech o demolicích budou, komínů, věží. Jako původně strojař vím něco o materiálech i výbušninách, tváření výbuchem je jedna velká legrace... Rozumím politice, že sprostý Američan je lepší kultivovaného Rusa, ale ani při blížícím se šedesátiletém výročí odstřelení JFK v Dallasu ani Warrenova komise nepopřela svým verdiktem o jediném střelci fakt, že populární prezidentský sukničkář zahynul v křížové palbě jako americký kazisvět :-)

Moje radosti v téměř devadesáti letech

Margita Melegova 11.9. 10:28
Pani Trejbalova, smekam s poradnou uklonou, velice pekne popsane ranni vstavani, v necem si vezmu priklad z Vaseho vstavani, at se Vam jeste dlouho dari.

Jak jsem na tom se ženami

Eva Sýkorová 11.9. 08:17
Hned po ránu mě Vaše básnička moc pobavila a těším se na další.

Paní, chtěl bych mít sex. Podepíšete, že souhlasíte?

Jiří Dostal 11.9. 02:47
:-) Nová varianta sexuální perverze - jednání o sexu větší rajc než sex samotný, už klepu na sousedku... :-)

Bramborová brigáda s bonusem

Zuzana Pivcová 10.9. 14:56
Moc ráda jsem si přečetla vyprávění o Mourovi. Před mnoha lety jsme měli v Týně také takhle volně se pohybující kočky a kocoury. Nikdo je vevnitř v bytě neudržel. Jejich život u nás nebyl nikdy dlouhý, většinou se ztratili. Dnes tu máme dva 4-leté kočičí sourozence, kteří byli dřív v bytě v Praze, ale tady se také čím dál víc ukazuje, že je vevnitř nikdo neudrží. Je to těžké, protože bychom o ně nerady přišly.

Marta - kdyby si něco dovolil, tak pískneš

Alena Velková 10.9. 10:20
Krásná úvodní fotka a zajímavý vývoj příběhu.

Škaredé slovo

Alena Velková 10.9. 10:06
Super... Naše vnoučata se "škaredá" slova učí rychle a velmi jasně a zřetelně je artikulují, pokud možno na místech, kde je co nejvíc lidí :-)

Chci jít zas ulicí

Daniela Řeřichová 10.9. 08:32
Děkuji, moc milé, něco mi to říká...:-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.