Přehled posledních diskuzních příspěvků

Chci jít zas ulicí

Daniela Řeřichová 10.9. 08:32
Děkuji, moc milé, něco mi to říká...:-)

FEJETON: Je náhoda blbec?

Jiří Dostal 10.9. 07:35
:-) :-) Jasně, náhoda blbec neexistuje, protože blbost není náhoda... :-) :-)

Zlozvyky

Jana Hošková 9.9. 15:27
Upřímně řečeno,čekala jsem přehled docela jiných zlozvyků...takových,které můžete třeba svést na tetu z otcovy strany...:-))

Zlobivé dítě

Alena Velková 9.9. 11:38
To je velmi zajímavé.

TO, aneb čeká nás TO všechny, bez výjimky

Hana Šimková 9.9. 07:47
Jak někdy něco směšného může zahnat smutek.

Konečně svoboda

Hana Šimková 9.9. 07:29
Byl jste úžasný a tu svobodu Vám přeji. Svět se mění a bohužel k horšímu a vlastně né svět, ale lidé v něm.

Zdrcující včelí útok, aneb jak mě včely vyučily

Naděžda Špásová 8.9. 12:40
Tak to vám opravdu nezávidím, já se bojím všeho, co by mě mohlo bodnout, uštknout a podobně. Hlavně, že jste to přežila bez následků.

Pozvánka do Zooparku

Jan Zelenka 8.9. 09:18
Nádhera, Naďo. Takový výlet bych taky potřeboval.

Tureček za sedm korun

Daniela Řeřichová 8.9. 08:54
Moc hezké vyprávění. Kavárny miluji, navštěvuji je s vnučkou na našich cestách a máme mnoho zážitků.

Návštěva zoologické zahrady

Dana Straková 8.9. 08:21
Tak jsem se po ránu zasmála. Děkuju

Rozmazlenost je slovo, pod nímž si každý představuje něco jiného

Jiří Dostal 7.9. 19:15
:-) :-) Hlavně že už celou generaci víme, že život je jinde... :-) :-)

Oko, do duše okno

Zuzana Pivcová 7.9. 17:48
Haničko, napsala jsi to moc dobře. Kdo se neumí dívat zpříma do očí, nedokáže se podívat do očí ani pravdě. Pamatuji si, kterak jsem před lety znala jednu dámu, která se dělala hodně mou kamarádkou, ale pohled do jejích očí mi dělal až zle. Její oči byly výsměšně těkavé, což ve mně budilo nedobrý dojem. Ostatně pak jsem poznala, že můj nedobrý dojem byl správný. Díky za pěknou analýzu.

Kopírák

Daniela Řeřichová 7.9. 09:04
Super článek. Moje maminka si přivydělávala psaním textů pro Literární redakci v Rozhlase. My jako děti jsme jí pomáhaly skládat papíry, k tomu hlavnímu (leckdy tzv. křídovému) bylo osm kusů průklepového a 8 kusů uhlového papíru. Maminka musela do stroje doslova mlátit, aby vše propsala. Malér byl, když se vložil třeba jen jeden uhlový papír obráceně a práce přišla vniveč. Psací stroj Consul a kufříkový Chevron máme v historickém aranžmá na chalupě. :-)

Jak jsem si hledala práci, aneb "těžký život seniora"

Daniela Řeřichová 7.9. 08:43
To jste hodně činorodá. Práce v muzeu by mě bavila, při svých toulkách nezapomenu vstoupit a leckde jsem i jediný návštěvník. Jako pokojská bych neobstála, teď jsem dvakrát za sebou povlékala pro hosty 6 postelí a nebaví mě to.

Bobina, moje seniorská radost

Věra Ježková 7.9. 07:54
Seniorko juniorko, na Bobinu nelze zapomenout. Fakt si na ni občas vzpomenu. Je kouzelná. Tak ať vám dělá radost hodně dlouho. :-)

Divadlo aneb Jak to vlastně chodí v zákulisí (2)

Zuzana Pivcová 6.9. 15:30
To se mi zdá pro jednoho člověka šílená práce, nejen zodpovědnost, ale i fyzická námaha. Alespoň trošičku se tomu podobala moje práce ve Vojenském ústředním archivu. Chystat materiály v kartonech ze skladů, kdy horní patra regálů dosahovala do výše tak 4 metry a kartony klidně vážily 5 - 10 kg, takže vyšplhat na štafle nebo žebřík a snést je dolů, při provozu v badatelně být obsluha, odborná poradkyně i dozorující, aby někdo něco nezcizil, po středečním ukončení provozu v 18 hod. po lidech vše uklidit do příručního skladu, odepsat lidi a ještě navrch zavolat vrátnému, aby rozsvítil na chodbách v 1. patře (na Invalidovně), aby badatelé trefili dlouhou cestu na záchod a nepřizabili se při odchodu po schodech dolů. Vaše divadelní práce je pro mě zajímavá, ale na mě by toho bylo moc k zapamatování, asi bych někde vybouchla. Děkuji.

Když se v MHD platilo mincemi

Zuzana Pivcová 6.9. 12:55
Mně se někdy při současné platbě u řidiče linkového autobusu stane, že jízdenku nechám ve strojku a řidič mě vrací zpátky. Tady na jihu je to při cestování celkem pohodové. Doufám, že při revizi jízdenek by mi řidič dosvědčil, že jsem zaplatila. Cestujících až na výjimky nebývá moc. Horší to bylo jednou v Řecku na Olympské riviéře, kdy jsem jela do první stanice, kde byla nějaká zřícenina hrádku. Také jsem si nevzala jízdenku, ze sedadla vstal revizor a málem mě pokutoval, a to docela vysoko, ačkoliv musel vidět, že platím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.