Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bulharsko? Už nikdy!
Alena Velková 6.9. 10:31
Tak to jste si užila adrenalin...asi záleží, na koho narazíte. My tam letos byli s vnoučaty už podruhé (bylo to cenově výhodné) a muž po projití security control zjistil, že nemá boarding pass, tak jsem se na jednu z kontrolorek obrátila s dotazem, co máme dělat a ona nám ho okamžitě přinesla i klíči od bytu, které tam manžel ztratil taky :-)) Je pravda, že do Bulharska bychom s mužem sami bez dětí a o prázdninách dobrovolně nejeli. Vloni i letos jsme měli veliké štěstí, že jsme se domů dostali normálně. Oba roky ten let po nás měl 24 hodin zpoždění...to si vůbec neumím představit...jinak si myslím, že ve vašem případě reagovali nakonec tak rychle proto, že jste jim řekla, že je tam s vámi váš "hausband", což si asi vyložili jako "domácí kapela" a tak se asi lekli (to byl pokus o vtip) :-))
Škola hrou - před 60 lety
Alena Velková 6.9. 10:08
Moc se mi líbí úvodní foto a u ostatních fotek jsem si zavzpomínala na moje školní léta. Článek je zajímavý a zevrubný, ale přiznám se, že jsem ho pro jeho délku nedokázala přečíst najednou, musím se k němu ještě vrátit, ale děkuji za oživení vzpomínek.
Král písku se jmenuje Bosambo
Daniela Řeřichová 6.9. 08:19
Děkuji za článek, tvorbu pana T. Dostála pamatuji z dřívějška.
Povídka: Evička
Daniela Řeřichová 6.9. 08:17
Napětí až do posledního slova. Umíte perfektně vygradovat dramatický příběh. Moc se mi Vaše tvorba líbí.
Mé pozdní léto
Hana Šimková 6.9. 08:02
Zuzanko, ty jsi miláček . Umíš potěšit i přivézt k zamyšlení.
Módní show ve Ville Pellé aneb takto předvádí módu seniorky a senioři
Margita Melegova 5.9. 21:56
Podle fotek velice zdarila modni show, dekuji.
Z Úvalna přes rozhledny do Krnova
Vladislava Dejmková 5.9. 18:33
Krásné a bytelné rozhledny. Škoda, že pro mě jsou daleko a prakticky nedostupné. Ráda bych sy na ně vylezla.
Další růst důchodů: příští rok v lednu se průměrná penze zvýší o 360 korun
Ivo Patta 5.9. 13:05
Zdůvodnění ministra práce M. Jurečky, proč se musí přiškrtit starobní důchody (abychom zajistili důstojné a férové důchody nejen dnešních seniorů, ale i příštích generací. ), je systémově vadné, jinak řečeno nemá pravdivý základ. Ve skutečnosti si pan ministr Jurečka, stejně jako před ním ministr Kalousek, zase vybral PENZIJNÍ reformu ve prospěch bank. Do třetího pilíře budou prý ve zvýšené míře spořit klienti a stát bude také dodávat více peněz z našich daní … za účelem obohacení bank. No není to báječné? Vítězem je opět bankovní lobby, která v posledních dvou desetiletích vyvíjí stálý tlak v důchodových komisích i v médiích. Přitom První prorůstává a propopulační DŮCHODOVÁ reforma ve prospěch občanů a zdravé státní pokladny je z roku 2005 a Integrované reformy, důchodová a sociální z roku 2007. Najdete je v knize Ekonomům to myslí černobíle, nebo na adrese: socdem.cz/ke-stazeni/dokumenty-1/integrovane-reformy-duchodova-a-socialni-pro-ceskou-republiku/
Já a fotografie, aneb někdy je fajn zestárnout
Ludmila Černá 5.9. 11:48
Nezoufejte. Kdysi hodně dávno si spolupracovníci prohlíželi naše fotoalbum. Myslím, že mi tenkrát bylo tak pětadvacet, možná míň. A jeden kolega při pohledu na naši svatební fotku prohlásil "Jé, to jsi byla ještě mladá a hezká. Teď už jsi jenom mladá".
Beze strachu o strachu
Daniela Řeřichová 5.9. 09:20
Věro, zajímavé shrnutí. Já se nemohu zbavit strachu o mé nejbližší.
Vzpomínky na moji svatbu: Já se dnes odpoledne žením...
Taťana Veselá 5.9. 06:59
Krasny par. Vy jste pekna rošťanda v tom cylindru ;-) take jsme meli svickovou :)
V Labyrintu divadla Drak
Blanka Lazarová 4.9. 16:34
Vlaďko, pěkně jsi si to s vnoučaty užila. I pro mě by to bylo obohacující. :-)
Seniorské čtení v parku
Věra Ježková 4.9. 15:39
Byla to moc pěkná akce, včetně závěrečného posezení.
Kdo byla?
Milan Pepo 4.9. 11:04
Objetí? Pohlazení po tváři? Na jedno nikdy nezapomenu. Ženy, dívky, milenky, manželka... to je snad jasné. Tohle objetí... bylo trochu netradiční. Povodně 2002. Přijedu do Obříství za svými chlapy. Na návsi děda... To bylo bezprostředně poté co voda odešla. Co já vím... Něco tepláky, něco pyžamo, gumovky, asi jak před tou vodou utekl z baráku. Zarostlej... Přišel ke mně. Červené nevyspalé oči...
Rozdával jsem z Rowera jídlo. Svým chlapům, ale i policajtům... nakonec všem kdo přišel.
Tatík ke mně příjde. Dávám mu nějakou paštiku, kus chleba , balenou vodu. Kouká na mně... ,,Pane... veliteli... řekněte mi proč mne Pán Bůh trestá. Před měsícem mi zemřela žena a včera jsem přišel o všechno." No jak na to můžete reagovat? Bylo to naprosto spontánní. Já jej objal... ,,Tatíku, Bůh trestá lumpy a darebáky. Na silné sesílá zkoušky." A tak tam na návsi stál voják a objímál starce v pyžamu. Asi by ten pohled stál za nějakou tu novinářskou cenu.
Ale zpět. Objímal jsem spolužačky na základce. Pubertální lásky. Milenky, manželku... ale tohle to OBJETÍ ... na tohle nikdy nezapomenu.
PS: O tatíka jsem se postaral, ale to by bylo na další příběh.
Rozvod znamená nejen ztrátu partnera, ale dost často i mnoha přátel
Magda Škodová 4.9. 09:13
Někdy je rozvod i vysvobozením ze "spárů" společných přáel... A trápit se, že mne nepozvali na oslavu, dovolenou? Nikdo není nenahraditelný a pokud se nebudu utápět ve smutnění za tím, co bylo, tak si najdu jiné spřízněné duše.
Dovolená s vnoučaty
Zdenka Soukupová 3.9. 14:58
Zdenko, parádní výlet. Moc vám přeju, ať vám ty Alpy vyjdou (a ať skupina B vyjde ty kopce)...
Reakce MPSV na písemné vyjádření prezidenta doprovázející jeho podpis novely zákona o důchodovém pojištění
Ján Vyrobík 3.9. 11:45
Takovou zemí, bychom na světě hledali jen těžko, kde její občané jdou ve volbách proti svým občanským a finančním zájmům...No, není to od nich hloupé??
Moje seniorské radosti
Alena Velková 3.9. 09:03
Je úžasné, to co děláte pro kočičky. Gratuluju a smekám...Jen k tomu vašemu článku bych vás chtěla upozornit, že se chybička vloudila a úvodní odstavec vám tam vlítnul ještě jednou. Mrkněte na to a zkuste kontaktovat redakci, oni vám to opraví.
Mám ráda černou
Jana Šenbergerová 3.9. 08:11
Jsou. A ve spojení s černou krásně vyniknou. Ať se vám v nich dobře chodí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.