Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dva týdny po řádění živlů aneb proměna terasy II
Daniela Řeřichová 2.9. 14:25
Jsem jedna ze sedmnácti, které fandily nápravě Vašeho květinového ráje a mám radost, že se částečně zadařilo. Andělské trumpety Vám vykvetly překrásně. Durman byl mezi prvními vysazenými u naší chalupy, ale zlikvidován, když jsem zjistila, že je jedovatý, a my jsme měli pořád zahradu plnou dětí. Lopatkovec považuji za absolutně nezdolný. Rozděluji na trsy, kvete opakovaně bez jakékoliv péče. Krásné chvíle na terase přeji.
Písmenkové generace očima seniorky
Alena Švancarová 2.9. 10:47
Velmi zajímavé počtení a dvě poslední 2 věty víc než pravdivé.Zapíši si je.
Potkat Romea? Aspoň jednou za život
Jitka Hašková 1.9. 12:07
Viděla jsem balet Romea a Julie v choreografii pana Zusky 2x. Bylo to tak krásné, moderní, že si ho tenkrát nahrála i francouzská televize.
Karel Babčický vzpomíná na svou emigraci v roce 1968 do Norska
Alena Velková 1.9. 09:47
Zajímavý osud. Děkuji za jeho zprostředkování.
Moravští blaničtí rytíři
Daniela Řeřichová 1.9. 09:42
Patřím mezi tisíce návštěvníků, dojaté dílem a osudem S. Rolínka. Prostředí je opravdu mystické, působivé. Děkuji za článek.
Hrátky s češtinou – povídka na samá D
Alena Velková 1.9. 07:58
By mě zajímalo, jak dlouho jste to psal :-))
Naše dobrodružné prázdninové putování
Marie Seitlová 31.8. 18:49
Hoši, máte super babičku i dědu. To jen tak někdo nezažije.
Poplatek za výplaty důchodů v hotovosti zvyšuje Česká pošta od 1. 9. 2023 na 35 Kč
Věra Ježková 31.8. 15:04
To je nehoráznost. Platit za to, že mi dají moje peníze. (Důchod si nechávám posílat na účet.)
Jsem čerstvá vdova a rodinu zajímá jen můj majetek, říká Ilona (75 let)
jan jirak 31.8. 10:23
nechte jim to přepsat a nechte si doživotní úžívání, nebo udělejte závěť u notáře. at mají překvapení až umřete.
Kurzivka na šedivé myšlenky
Alena Velková 31.8. 10:17
Jane, vaše články čtu ráda, ale nebojte se někdy psát i o blbostech, třeba to pojmete spisovatelsky svérázně a my se zasmějeme :-))
Škola na dosah
Alena Velková 31.8. 09:30
Moc hrzká fotka. Ať se vnoučatům daří a vám ať to šlape. Na mě vždycky na konci prázdnin trochu padá nostalgie, že už nás pomalu čeká zima.
Vycházka Neveklov - Dlouhá Lhota
Vladislava Dejmková 31.8. 08:08
Z krásné české krajiny se dá načerpat energie. Zvlášt, když je tam člověku dobře a může něco zažít s přáteli.
Přijďte se podívat na Reginu Rázlovou v roli Marlene Dietrich
Jan Zelenka 30.8. 21:43
Škoda, že nežiji v Praze.
Za stromem leckdy stojí historie a osobitý příběh. Které stromy obdivoval Bedřich Smetana či Bohumil Hrabal?
Martina Růžičková 30.8. 18:39
Díky za upozornění, málem bych letos zapomněla! :-) Stromy si naši pozornost zaslouží.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.