Přehled posledních diskuzních příspěvků
Svatby jako řemen
Jana Jurečková 30.8. 13:31
Dnes prý není svatba moderní. Mladí to nepovažují za důležité. Ale podle mě nemají pravdu. Je to ten nejkrásnější den v životě. Začátek nové společné cesty. Moc hezky jste to popsala děkuji Vám.
Zítra jedeme domů, aneb nic tak člověka nepotěší jako cizí neštěstí
VANDA Blaškovič 30.8. 13:08
Paní Straková, je možné, že z Vaší strany je toto dílko míněno jako pokus o recesi? Pokud ne, tak smutné….hooodně komplikované dámy, promiňte, připomíná to pavlač…
O jednom starobylém mlýně a vzpurném mlynáři
Jindřich Berka 30.8. 06:31
Chystám se tam několik let. Také jsem četl knihu Mlýn o těch bratrech. Byli to jistě podivíni, ale stáli si za svým.
Jindřich Berka, bývalý mlynář, mládek, stárek, technolog, vedoucí provozu a šéf mlýna, vrchní rada na penzi, co mlýny kontroloval.
Už jste zkoušeli chatovat s umělou inteligencí?
Lenka Kočandrlová 29.8. 17:39
Takové nějaké nebude-li pršet,nezmoknem.Podobné rady bych rozdala taky, aniž bych toho zase o slepičích dvířkách věděla. Co se týče těch kombinací barev, připadá mi, že by výsledkem byly neskutečné kýče,když si to člověk představí. Já osobně se budu raději bavit s mým vlastním mozkem,než s nějakým umělým robotem.
Sbírka nade vše. Z koníčků se stává posedlost a rodiny trpí
Eva Kopecká 29.8. 12:16
Sběratelství je diagnóza a pokud to přesahuje meze, je to posedlost. Znám pár lidí, jejichž rodiny tím trpí, protože v tom musejí jejich členové trvale žít. V bytě, v domě, je vyhrazena kolikrát pro ty poklady celá místnost. Což je výsada, kterou málokterý člen rodiny má. Když někdo půlku života chodí v jednom kabátě a jedněch botách, rodině odměřuje a každou korunu nacpe do sbírky, měl by se léčit. A to říkám jako člověk, který svou sbírkou taky doma disponuje. Nicméně na ní nijak nelpím a nezabírá žádné místo.
Za krásami Kutné Hory a okolí
Alena Velková 29.8. 08:27
Program jste měli opravdu pěkný. O EXODU jsem už slyšela, musím si to vyhledat. Je to zajímavé.
Zápisník starého muže: Zážitek z dětství
Alena Velková 29.8. 08:04
Chápu, že pro kluky to opravdu musel být velký zážitek...ale kopání zákopu polní lopatkou, to snad nechám bez komentáře :-)
Voní, vrní, machrujou a jsou sexy, i když některé kouří
Zuzana Pivcová 28.8. 14:11
Mě jste velmi potěšil. Jsem teď v jihočeském Týně nad Vltavou a zde byla vlaková doprava zrušena. Ale v létě tu jezdí historické turistické vlaky. Vlaky úplně miluji a jízdě vlakem dávám vždy přednost.
Energetická krize nejvíce zasáhla důchodce bydlící v rodinném domě. Finanční nouzi řeší cílená podpora
Ivo Patta 28.8. 13:16
Ten článek povýšil dezinformace na vyšší stupeň. Jediné co mne zaujalo, cituji: "...přičemž nejvíce zasaženou skupinou byli penzisté ...". Pak nechápu Jurečkovo zběsilé okradení důchodců o peníze vypočtené podle platné právní normy.
I hipísáci stárnou. A pohled na ně bývá opravdu krásný
Jiří Dostal 28.8. 12:29
:-) Velká forma s malým obsahem aneb Sláva Ukrajině! :-)
Petra není jen pokladnice
Taťana Veselá 28.8. 08:11
Dobrý den, já bych raději vaše fotky, které vyjadřují pocity než ofiko...
Péče o zdraví se nemá zanedbávat - nesmazatelný zážitek
Miloslava Richterová 27.8. 20:56
Máte to za sebou :-)
Fara v Dolní Krupé z 18. století přenese návštěvníky na staročeský venkov
Helena Přibilová 27.8. 11:06
Děkuji za velmi zajímavý tip na výlet.
Záhada
Daniela Řeřichová 27.8. 09:19
No jéje, černou díru s ponožkami znám velmi důvěrně. Viděla jste Lichožrouty? Skvělý animák režisérky Galiny Miklínové podle scénáře Pavla Šruta ...:-)
FEJETON: Milované řídící databanky
Jiří Dostal 27.8. 08:17
:-) Je to tak prosté, důležitější je držet pozici než držet myšlenku... :-)
Klíče
Zuzana Pivcová 26.8. 13:28
Věrko, líbí se mi, co vše Tě přiměje k odborným i moudře osobním úvahám. Já jsem jako dítě klíče na krku nenosila. V dospělém věku mi klíče byly odcizeny při přepadení, takže jsem musela honem dát vyrobit jiné, jedny klíče jsem i s klíčenkou ztratila zde v Týně, ale našla je nějaká paní a sdělila u pokladny v Ternu, že je má u sebe, klíč jsem zlomila v zámku a nemohla dovnitř atd. Vzpomínám, jak v Šíleně smutné princezně hodila Helena všechny klíče od hladomorny do studně a pak přišla Stella a otevřela dveře sponkou do vlasů. :-D Díky, Věrko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.