Přehled posledních diskuzních příspěvků

Prostituce, interrupce, eutanázie – a senioři

Alena Gebauerová 22.8. 19:56
Prostitutky byly, jsou a budou, to se nezmění. Interakce vůlí ženy a nikdo do toho nemá mluvit, to rikříkám když žádnou nepoodstoupila. Ale některé ženy by si to neměly plést s ochranou, znám jednu, která jich měla 5. A euthanazii bych v určitých případech povolila, i to by mělo by svobodným rozhodnutím daného jedince.

Pozvánka na hrad Pernštejn, třeba i s vnoučaty

Naděžda Špásová 22.8. 14:42
Marie, moc hezká pozvánka. Na Pernštejně jsme byli před lety, když jsme jezdili na Vysočinu na dovolenou. Fotky jsou super, vnoučata mají velké štěstí, že vás mají. Tak ještě spoustu krásných let a výletů.

Sovětské umění dvacátého století

Zdenka Soukupová 22.8. 12:56
Jako vzpomínka je to krásné, emocionální. Jako fakt bohužel tragédie. Kéž by se nikdy nevrátila.

Vzhůru kaňonem Vrženice

Martina Růžičková 22.8. 08:30
Díky za představení zajímavého koutu Chorvatska.

Książ – největší zámek Dolního Slezska

Daniela Řeřichová 22.8. 07:15
Martino, krásný výlet do místa s pohnutou historií. Tvá vnučka má ušlechtilé zájmy. Těším se na tvé další putování.

Pestrá strava

Hana Šimková 22.8. 07:10
Pane Horenský velice výstižné, mám to taky tak a možná, že nás je daleko více.

Moje svatba v srpnu 1968

Zdenka Jírová 22.8. 00:16
To je moc vtipná vzpomínka. V tom roce se ženil jeden náš řidič sanitky a všichni ostatní sanitáři v hodinu svatby před radnici a na pár vteřin spustili sirény. Bylo to také zábavné, ale dostali pak vynadáno a napříště to bylo zakázané. Ten traktor se mi líbil.

Moje seniorské radosti a starosti

Daniela Řeřichová 21.8. 19:36
Děkuji za hezké vyznání životu a přeji mnoho hezkých chvil s rodinou a s vnoučaty. Podepisuji se pod poslední odstavec. Měla jsem prima parťáka i smysluplnou práci a prožívám každý den naplno, pokud to zdraví dovolí.

Vstávej, bude válka! Vzpomínky dnešních seniorů na události před 55 lety

Daniela Řeřichová 21.8. 17:57
Děkuji za svědectví íčkařů na tragický mezník našich dějin. Sourozenci byli na prázdninách u babičky v Chomutově a já jsem zůstala v Praze, protože jsem chodila na brigádu. 21. srpna ráno brázdila oblohu letadla, nejely tramvaje, auta, cestu lemovaly tanky. U Národního divadla lidé vojákům bránili, aby mířili na naši zlatou kapličku. Dostala jsem se k Národnímu muzeu a tam byl masakr. Ten den ze šoku zemřela maminka kamarádky a bylo nemožné zajistit potřebné záležitosti, protože nic nefungovalo. Okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy jsem vnímala jako veliké ponížení tehdy i dnes.

Je mi smutno

Jan Zelenka 21.8. 14:48
Lído, díky za vzpomínku. Jiří Černý byl skvělý člověk.

Můj rok 1968

Zuzana Pivcová 21.8. 14:19
Mnoha lidem se naráz změnil život a přišlo odloučení sotva dospělých dětí od rodičů na mnoho let, někdy navždy. Vybavím si to vždy na konci filmu Pelíšky, kdy je mi pokaždé dodnes smutno.

O genealogickém bádání převážně nevážně

ludmila otřísalová 21.8. 11:02
Ještě je taky fajn, když v matrice narození je u údajů otce napsáno: narozen ve Slezsku. Jako super, to ten matrikář nemohl to konkrétní město či dědinu už zapsat? Dost často se najde předek jako dítě svobodné matky, kdy otec není v matrice uvedený vůbec. I když tehdy asi věděli, o koho se jedná.

Život není to co chceme, ani to co máme, ale to co vydržíme

Soňa Prachfeldová 20.8. 18:42
Je krásné cestovat, kochat se, prostě prožívat hezké chvíle a dny, které přicházejí.

Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla!

Blanka Lazarová 20.8. 12:50
Ali, úžasný výlet a nejen pro děti. Foto pěkné. Tam by se mi líbilo. Děkuji :-)

Sobota - Cesta domů - sbohem moře

Marie Měchurová 20.8. 11:03
Tak to my se vracíváme z dovolených v Chorvatsku spokojení, odpočinutí a plní dojmů. Na Moravu to máme blíž, nikdo nehlučí a naše vnoučata neotravují. Chce to lepší cestovku.

Láska v nebi

Blanka Lazarová 20.8. 09:07
Zajímavé, pěkné, děkuji za to, že jsem se s vámi mohla zasnít. :-)

FEJETON: Jak jsme zakládali gastrolyriku

Zdeněk Hart 20.8. 07:41
Bezvadný, vtipný a nápaditý. Dobrá jste parta.

Jak mi Škoda 105 změnila život

Zdeněk Hart 19.8. 15:45
Stopětka, NDR, Jugoslávie, MDŽ, to jsou vzpomínky, na které můžeme vzpomínat my, naše ročníky narození. Zkouším si také představit, na co budou vzpomínat děti, ročníky narození po roce 2000?! Určitě budou vzpomínat, ale na co?!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.