Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Jak jsme zakládali gastrolyriku
Zdeněk Hart 20.8. 07:41
Bezvadný, vtipný a nápaditý. Dobrá jste parta.
Jak mi Škoda 105 změnila život
Zdeněk Hart 19.8. 15:45
Stopětka, NDR, Jugoslávie, MDŽ, to jsou vzpomínky, na které můžeme vzpomínat my, naše ročníky narození. Zkouším si také představit, na co budou vzpomínat děti, ročníky narození po roce 2000?! Určitě budou vzpomínat, ale na co?!
Počítání kočiček
Jan Zelenka 19.8. 11:07
Věrko, tohle je moc milé povídání. Už se na tebe s Britney těšíme.
Jugoška 1975
Dana Puchalská 19.8. 10:46
Vyrazit si tenkrát do Jugoslávie byla skutečně adrenalinová záležitost. Já tam byla v r.1976 přes Čedok. Taky si vzpomínám na ty únavné a dnes už zbytečné cesty po úřadech. Ale na první setkání s mořem se zapomenout prostě nedá.
Smutek a radost
Jan Zelenka 19.8. 09:38
Hezké. Také jsem je tvořil. Akroteleuton je nejtěžší forma akrostichu. Palec nahoru, pane Polanský.
Na společnou dovolenou s kamarádkami? Už nikdy, byl to horor, říká Lenka (61)
Zdeněk Pokorný 19.8. 08:36
Pravdivý článek popisující cennou životní zkušenost. Na dovolené jsme snad každý zažili nějakou obtížnou situaci, která pramení z toho, že někdo není v pohodě. A ostatní okolo zo nějak mohou vyvážit nebo naopak vzniklé napětí ještě eskalovat. Jaké si z toho vzít vlastně poučení? Že je potřeba předvídat.
Moje seniorské radosti: Radosti nejen pro stará kolena
Elena Valeriánová 18.8. 19:55
Když se ráno dívám do trávy plné třpytivé krásy korálků rosy, pokaždé si vzpomenu a zabroukám (falešně) píseň od Karla Gotta: Pojď půjdem na zem hledat démanty... . Mě tyto korálky spolehlivě okouzlí a naladí na poetickou notu. Plch - hned se na něj půjdu podívat - teda na fotky na internetu. Toho jsem nikdy ještě neviděla. Pěkný úsměvný příběh s dobrým koncem pro Alfonsovu rodinu. Děkuji MM.
Přijďte se podívat na naše modelky do Villy Pellé - v úterý 5.9. od 16 hodin
Dana Puchalská 18.8. 13:47
Už mám termín v diáři a těším se.
Japonsko – moje láska na první pohled
Miloslava Richterová 18.8. 12:38
To je moc hezké a zajímavé čtení, děkuji :-)
Na poslední srpnovou neděli připadne 11. ročník Vinobraní u Máchova jezera
Alena Vávrová 18.8. 11:50
Jelikož jsem se této akce zúčastnila již mnohokrát, dříve i s vnučkami, i kvůli burčáku a jízdě parníkem, mohu směle doporučit. Pravda, bývá tam docela těsno, ale prostředí je moc pěkné - lesopark na břehu jezera u hotelu Port.
Theatrum mundi
Naděžda Špásová 18.8. 09:39
MM, hezké fotky, mraky fotím taky moc ráda, s tou TV máš pravdu, je to jak kolovrátek.
Když zařádí živel aneb proměna terasy šmahem
Miloslava Richterová 17.8. 21:57
Přeji Vám brzkou obnovu terasy a pěkné posezení. Živel bouřka - kroupy znám taky velmi zblízka, letos naštěstí zatím jen liják.
Výlet na Bukovou horu
Alena Velková 17.8. 16:45
Já myslím, že postupem času a teprve s věkem člověk dospěje k názoru, že na tom, co považoval dřív za smrtelně důležité, vlastně vůbec nezáleží.
Píle obyvatel Ledčic zachránila zchátralý secesní statek
Naděžda Špásová 17.8. 15:21
Je hezké, když na vesnici se lidé nehádají a mají snahu společně zachránit něco, co má hodnotu. Jsem také z vesnice, ale tam nějaká sounáležitost nikdy nefungovala. Tam panovala závist.
Po stopách našeho mládí
Blanka Lazarová 17.8. 13:51
Marie, pěkný vzpomínkový výlet a též pěkná dokumentace. Ať vám to šlape pořád. :-)
Římem v poklusu - Jenom přejít ulici – jak snadné!
Zuzana Pivcová 17.8. 13:11
Vzpomínám, jak nám náš albánský delegát Altin, žijící léta v Praze, říkal, že kdo stěžuje na dopravu v Praze, měl by absolvovat autoškolu a jezdit v Tiraně, že proti tomu je to v Praze idyla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.