Přehled posledních diskuzních příspěvků

Římem v poklusu - Jenom přejít ulici – jak snadné!

Zuzana Pivcová 17.8. 13:11
Vzpomínám, jak nám náš albánský delegát Altin, žijící léta v Praze, říkal, že kdo stěžuje na dopravu v Praze, měl by absolvovat autoškolu a jezdit v Tiraně, že proti tomu je to v Praze idyla.

Některý den uteče, jiný se táhne. Nejen věk ovlivňuje vnímání času

Elis Rentierka 17.8. 11:32
Ano, diky pokrocilejsimu veku jsem pomalejsi (a opatrnejsi), proto cas urceny na kazdou cinnost mi pripada, jako by utekl daleko rychleji :-))

Odmítli resuscitaci nemocné ženy, Ústavní soud se jich zastal.

Margita Melegova 17.8. 09:37
Nase mamka trpela roztrousenou sklerozou, byla lezak bez pohybu, bez polykani, nemluvila ale byla pri plnem vedomi a kdyz doslo k zastave srdce tak ji ozivili, po tehle ,, pomoci ,, se jeste dva roky trapila nez odesla, opravdu to byla zbytecna pomoc o kterou bych osobne nestala a mamka myslim ze take ne.

Svět není černý a bílý, je barevný

Lydie Jakubcová 16.8. 17:23
Mate pravdu sama jsem "duchodkyne" zkusenosti mam stejne jak v obchodech v hromadne doprave atd. nekteri jsou neomaleni ,porad frflaji, mysli si ze muzou uz vsechno ani se nedivim, ze mladi radeji inoruji byva mi trapne...

Co dělat při blackoutu?

Miloslava Richterová 16.8. 14:05
To je moc pěkné, jenže já na pletení potřebuji dobře vidět, takže navrhuji černou hodinku :-)

Seniorské slasti a strasti

Naděžda Špásová 16.8. 09:44
Den blbec máme občas všichni, taková ranní procházka není nikdy na škodu. Hlavně, když máš kam vyběhnout.

Před čtyřiceti lety vybojoval diskař Imrich Bugár zlato na mistrovství světa

Antonín Nebuželský 15.8. 17:38
Zlatá éra našeho sportu. Panu Imrichovi i dalším našim oporám díky a vše dobré

Šály a šátky patří také k létu. Jsou praktické a sluší všem

Lenka Kočandrlová 15.8. 15:04
Ještě nikdy jsem neměla na sobě takový zde zobrazovaný šátek - naposled si vzpomínám asi v 6. třídě to byl pionýrský a nebo ještě na bramborách (1970 - 1974 na gymplu) jsme si vázali šátky a dávala se na uzel krabička od sirek. Jak byla tehdy ta šílená noc za Silvestra na Nový rok (myslím 1978 rok),tak mě šátek tehdy zachránil od omrzlin. Dala jsem si ho na hlavu,neb jsem tehdy chodila zásadně bez čepice a rukavic, zcela náhodou jsem si uvázala na krk šátek před odchodem na mejdan...... (tehdy pršelo odpoledne a bylo asi 10 st.).

Málem jsem nic nestihl

Zdenka Soukupová 15.8. 13:19
Zdeňku, a co zkusit autobus? ☼

Těším se na dovolenou

Jan Zelenka 15.8. 12:50
Bašku moc dobře znám. A tak mi u článku chybí fotky, pro vzpomínky.

Jen tak se projít

Elena Valeriánová 15.8. 12:33
Modrobílá paráda, to se to potom fotí. Léto jak má být. Žáby jsou obojživelníci, těm stačí vlhko někde v rákosí, asi.

Kamarád trpaslík

Blanka Lazarová 15.8. 12:13
Ať žijí trpaslíci. Vtipné. Jednou jsme koupili 1/2 metrového trpaslíka kolegovi v práci. Nezmohl se na žádný odpor. Kde ale skončil jsme se nedověděli.

Proč brácho. Proč!

Zdeněk Hart 15.8. 09:27
Těžký, depresivní, sugestivní a odvážný text. Obdivuji Vás, že jste to dokázal tak napsat.

Povídka: Zkouška dospělosti

Zdenka Soukupová 14.8. 13:02
Tentokrát to byl trochu nervák, ale naštěstí s dobrým koncem.

Zahrady v Kroměříži

Jan Zelenka 14.8. 12:35
Kroměřížské zahrady jsou krásné. A všude běhali ochočení králíci. Bylo to moc pěkné.

Kde to jsem?

Olga P. 14.8. 10:16
Je to Tachov? Nádherný článek, zase mám od Vás inspiraci k přemýšlení pane Oldřichu, jako vždy, děkuji Olga.

Letní lásky vznikají v každém věku. Ovšem někdy končí průšvihem

Jiří Dostal 14.8. 08:44
:-) :-) Nádhera, jak manželství pro všechny dochází svého naplnění i bez Prague prdie...

Z mých dalších radostí

Alena Velková 14.8. 08:09
Knihovnu jsem se v zimě snažila zeštíhlet také. Bylo mi knížek sice líto, ale už nebyly kam dávat. Postupně jsem se snažila knihy přečíst celé nebo aspoň jejich část. Pokud mě nezaujaly ilustracema nebo tak, že bych si je chtěla číst opakovaně, dávala jsem je pryč...něco si vzali kamarádi, něco jsem odnesla do knihobudky. S věkem se prostě mění čtenářský vkus a doma ubývá místo :-) Děkuji za milý článek.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.