Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje seniorské, ale nejen - jen radosti

Blanka Lazarová 13.8. 12:30
Paní Marie, moc vám děkuji za váš příspěvek do košíku příběhů všech různých lidiček zde na íčku. Jsem po úraze a veškerý čas teď trávím doma na berlích a tak hodně času trávím čtením na tomto portále. Byla jsem přes 2 měsíce v nemocnici a potkala jsem tam mnoho různých lidiček , vesměs s vážnými zdravotními problémy. Taky jsem navázala nová přátelství a zatím si jen telefonujeme. Čeká mě dlouhá rehabilitace, ale už teď se těším, že se i navštívíme. Ráda čtu vaše příběhy, kromě jiného i proto, že jsem městské dítě a vždy mě váš článek o něco obohatí. Díky vám za to.

Puberťačky ze střední

Daniela Řeřichová 13.8. 11:02
Pěkná povídka, líbí se mi Váš styl.

Schody, co nikam nevedou

Daniela Řeřichová 13.8. 09:33
Konec dobrý, všechno dobré. Přeji Vám s Amálkou hezké zážitky. :-)

Jak fotím tekoucí vodu

Alena Velková 13.8. 07:37
Vaše fotky jsou nádherné!

FEJETON: Mít svůj vzor

Dana Puchalská 13.8. 07:09
Paráda. Opět krásný fejeton pro pohodovou neděli. Děkuju.

Obrázky z cest: Egypt nad vodou

Daniela Řeřichová 12.8. 09:07
Blanko, moc hezké fotografie, přibližující Egypt, kde jsem nikdy nebyla. Jenom mám bohatou zkušenost s velbloudy, na nichž jsme putovali pouští v Tunisku. Těším se na další cestopisy.

Dana (67 let): Vnoučata jsou děsivě náročná. Nemám na ně dost peněz

Olga Škopánová 12.8. 07:51
Myslím, že pro vnuky je užitečné poznat i jiný životní styl a naučit se, že všechno něco stojí a na všechno se musí vydělat. A navíc láska není přímo úměrná objemu vyhozených peněz.

Platónova republika na i60, aneb proč jsem mezi vámi

Jan Zelenka 11.8. 15:33
Touto svou úvahou jste oslovil i moje myšlení, moje úvahy, které jsem se pokusil vložit do svých několika vydaných glosářů. A je jedno, jestli je vám 30, nebo 70. Díky.

Chandra

Naděžda Špásová 11.8. 13:48
Jo tak tenhle výraz znám moc dobře, chandra se mě drží docela často.

Lesní inženýr Leopold Vidlák, který se přátelil s českými šlechtici, našel nový domov v kanadských hvozdech

Zuzana Pivcová 11.8. 13:42
Moc hezké, cením si toho, že naši někdejší emigranti nečekali v cizině s nataženou rukou, kdo se o ně postará, a měli pověst velkých pracantů.

Svatební šaty

Anna Potůčková 11.8. 12:39
Libuško Ty jsi byla moc krásná nevěsta. Nejenže Tvůj úsměv je stále stejný, ale i šaty na fotce Ti velmi sluší. Přeji Vám s manželem spoustu zdraví a lásky do dalších let.

Myšlenka

Naděžda Špásová 11.8. 09:52
Zuzko, umíš, básničky čtu jen tvoje. Užij si svátek. :-)

České věty ze samých souhlásek

Blanka Lazarová 11.8. 09:25
Bezva hrátky s písmenky. Mám ráda takové " blbosti" a potěšilo mě, že AI je na to krátká. :-)

O mlsání

Jana Jurečková 10.8. 13:31
Já ani můj muž mlsní nejsme. Snažíme se jíst vše. Manžel má dietu, protože má cukrovku. Takže v jeho stravě je dušené maso, zelenina, ovoce méně. V jídelníčku má jáhly, ovesné vločky, pohanku, luštěniny, ořechy. Já se přidávám k němu. Já vím, že ho to někdy pořádně štve, že si nemůže dát třeba svíčkovou, ale nedá se nic dělat. Jinak díky za hezký článek.

Hudebni zážitky z mládí

Alena Velková 10.8. 09:49
Jednou jsem také přehlídla skleněnou výplně a prudce jsem do ní narazila. Naštěstí se nerozbila a jen se kolemjdoucí zasmáli :-)

Pierot Gilles - zkusme ho rozesmát. Láskou a vírou. Je stále čas

Marie Novotná 10.8. 07:27
Zajímavé čtení po ránu s kterým souhlasím. Nechápu ,proč lidé ráno,kdy nastává vše nové,,nové poznatky,nová přátelství,vždy se najde něco nového,nový den.Žádný den se neopakuje. Říká se: s úsměvem jde všechno líp. Hezky jste to napsala.

Moje seniorská radost: Houbaření

Zuzana Pivcová 9.8. 14:27
Pobavila jste mě jako obvykle. Kdysi jsme byly s kamarádkou v chodském Klenčí a bydlely jsme u jedné tamní starší paní. Při procházce jsme našly houby a hned jsme na ně měly chuť. Paní však neměla lednici, tak jsme si daly houby na schody do sklepa a udělaly si je až příští den. Pak se nám nějak vybavila informace, kterou jsme nedávno před tím četly, totiž, že nečerstvé houby jsou také jedovaté. Z nedostatku jiných potravin jsme houby snědly a pak se před spaním navzájem ujišťovaly, že ještě žijeme.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.