Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rozhledna Milíř a strakapoud
Blanka Lazarová 9.8. 11:14
Vlaďko :-) , velmi kvalitní fotky, stručný, výstižný článek. Tvůj rukopis mám ráda. Díky. :-) :-) :-)
Potřebovala bych zastavit čas, abych všechny své koníčky stíhala, říká jednasedmdesátiletá Danuše Kubátová
Jana Mesarčová 9.8. 07:19
Dekuji za rozhovor s mně známou ženou, i z takto zprostredkovaného setkání s Danuškou se mi nakreslí ve tváři úsměv. Danuška je úžasná. Moc ji zdravím, třeba se někdy opět sejdeme na mole v krásných šatech. Moc zdravim i pana autora rozhovoru. Ať cas zpomali ...
Módní přehlídka portálu i60 bude 5. září 2023
Taťana Veselá 8.8. 22:07
Pane jo, já bych tu odvahu asi nesebrala, ostatně jsem malá, mě by na molu ani nebylo vidět :-))) Vaše paní je dobrá! Těším se už teď na fotky a článek z letošní módní přehlídky.
Knížeti českých herců je 80 let
Marie Webrová 8.8. 11:45
Herec par excellence. Výrazný, osobitý, s neotřelým humorem.
Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány
VANDA Blaškovič 8.8. 09:08
Obézní a ještě k tomu papoušek není třeba…
Moje seniorské radosti jsou každodenní rituály
Hana Rypáčková 8.8. 08:39
Maruško, žiješ ten správný život. Moc ti to přeji.
Z deníku britského šlechtice (3)
Daniela Řeřichová 7.8. 22:11
Moc milé vyprávění, to by vydalo na knížku.
Marta - den poté
Alena Velková 7.8. 11:28
Zajímavá zápletka s tím výtahem. Já ve výtahu uvízla jen jednou. Není to nic příjemného.
Zvědavost je skvělá vlastnost. Neodsuzujme ty, kteří se ptají
Antonín Nebuželský 7.8. 11:20
Jak se říká "líná huba..." známe to.
Mám kamaráda "na chození", ten se pořád někoho na něco ptá, sám taky něco přidá, takže pokud jsme mezi lidmi, daleko nedojdeme.
Pak to doženeme, tak stihneme to i to.
Bude brzy starý " se říká, ale dlouho... A neumře úplně hloupej" :-)
Proměněná Chrastava
Daniela Řeřichová 7.8. 07:10
Martino, se zájmem jsem si přečetla poutavé vyprávění o Chrastavě. Fotky jsou krásné a představují přívětivé město, v němž se jistě dobře žije.
Moje seniorské radosti: Stříhám metr!
Jan Zelenka 6.8. 20:43
Moc pěkné plány. Tak ať se vám vrchovatě naplní!
Svatba a co dál a hlavně jak vydržet
Jana Stašková 6.8. 09:58
O manželském souznění jsem tady na íčku napsala VZPOMÍNKU na rodiče. Protloukali se se svými starostmi ruku v ruce, bez hádek a výčitek, ale vždy našli řešení ikdyž rozhodování nebylo zrovna lehké. Jeden citát mi utkvěl v paměti " Jak se syn chová ke své matce, tak se jednou bude chovat ke své ženě". Stejně tak bych se vyjádřila o dcerách. Myslím,že právě to je základ pro trvalé manželství,to co si přinášíme z rodiny. Kde není úcta a porozumění, tam pšenka nepokvete.
FEJETON: Štěňata si z nás srandičky dělat nebudou!
Dana Puchalská 6.8. 08:40
Děkuju za pravidelnou nedělní porci humoru..
Místo, kde andělé míří k zemi
Soňa Prachfeldová 5.8. 19:54
Máme toli nádherných historických památek a je mi smutno, když vidím, jak některé už jsou zničeny a radost, když žijí a lidé je mohou obdivovat.
Noční reminiscence
Hana Nováková 5.8. 15:32
Dobrý článek,Věrko. K čemu je dobré nespaní? Já to mám v poslední dobou s nespaním hrozné, celý můj život jede sem a tam. Bez prášku to nejde. Prostě, nic nevrátíš, nic nejde vzít zpět, nic se nebude opakovat, člověk by si měl uvědomit, že všechny chvilky a momenty se nikdy, prostě nikdy nevrátí.
Barvy slunce
Marie Seitlová 5.8. 09:02
Danuš, krásně jsi zveršovala pouť slunce naší oblohou. Děkuji ti za krásné ráno.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.