Přehled posledních diskuzních příspěvků
Noční reminiscence
Hana Nováková 5.8. 15:32
Dobrý článek,Věrko. K čemu je dobré nespaní? Já to mám v poslední dobou s nespaním hrozné, celý můj život jede sem a tam. Bez prášku to nejde. Prostě, nic nevrátíš, nic nejde vzít zpět, nic se nebude opakovat, člověk by si měl uvědomit, že všechny chvilky a momenty se nikdy, prostě nikdy nevrátí.
Barvy slunce
Marie Seitlová 5.8. 09:02
Danuš, krásně jsi zveršovala pouť slunce naší oblohou. Děkuji ti za krásné ráno.
Mé seniorské radosti
Alena Velková 5.8. 06:24
Raduji se s vámi. Je to záslužný čin a je potřeba tyto neznámé hrdiny připomínat. Kdysi byl v televizi pořad "Neznámí hrdinové", který byl velice zajímavý. Děkuji.
Český duchovní v zemi antilop
Pavlína Vavříková 4.8. 12:25
Velmi zajímavý článek. Je potěšující vědět, jak se Češi dokázali srovnat s tím, že byli kvůli režimu nuceni opustit svou vlast a dokázali se v zahraničí "chytnout", získat zajímavá zaměstnání, podnikat... Vaše práce je záslužná.
Moje Wiki
Taťana Veselá 4.8. 12:20
Hanko, díky za sdílení. Mám podobný "problém" poznámek všude možně, ale nevím nevím, zda se dopracuji k tomu, co vy... Jste dobrá!!
Cyklistický výlet do Frýdku-Místku a okolí ve fotoreportáži
Zuzana Zajícová 4.8. 11:49
Tenhle bezva cestopis by si zasloužil větší poutání na portálu, vím, jakou dá práci udělat kvalitní fotočlánek. Aspoň velká pochvala za něj.
Moje seniorské radosti: Život je vzácný dar
Blanka Lazarová 3.8. 23:39
Soni, moc ráda čtu tvoje rozjímání o životě. Vždy mě to nabijí novou energií a těším se na další a další prožitky. Díky. :-)
Přespání v hytláku je příležitost pro nenapravitelné romantiky, říká Štěpán Macháček, zachránce starého nádraží
Jiří Dostal 3.8. 11:23
:-) Romantická příležitost, hlavně ale schopnosti a nasazení jsou až k závidění; i duch minulosti si zaslouží úctu... :-)
Žalování jako cesta vzhůru
Jana Kollinová 3.8. 09:17
Žalování schvaluje málokdo. Přesto existuje pro některé typy práskání podpora ve schválených legislativních ustanoveních. Jen musí mít ten správný obsah a "štábní kulturu."
Řekla jsem ano. Dnes je to už 58 let
Alena Švancarová 2.8. 19:52
Vaše pohádka ještě nezkončila.Moc Vám to přeji.Být spolu celý život,to je štěstí.
Stěhování je mnohdy stresující záležitost, u starších lidí to platí dvojnásob
Jiří Dostal 2.8. 09:41
:-) Dvojnásob je málo, klíčem bývá moudrost nebo strach... :-)
Z mých seniorských radostí: léto a zahrádka
Ludmila Černá 2.8. 08:28
Krásně jste to napsala. Bez respektování přírody a užívání si její krásy se žít nedá. Mám to podobně, doma ve městě i na chalupě, všechno zotvírané, ať proudí vzduch. Jen v těch vedrech jsem na balkon pověsila prostěradla, abych neměla spálené kytky. Přeji hodně krásných rán a podvečerů prožitých ve zdraví a pohodě.
Nadační fond Umění doprovázet pomáhá českým hospicům
Jana Šenbergerová 1.8. 13:59
Této velmi smysluplné činnosti hospiců fandím nejen proto, že bych takovou službu mohla jednou potřebovat. Za názvem Umění doprovázet nevidím jen péči o těla "odcházejících", ale také o duše těch, kteří se budou vracet.
Olympos. Bojiště mezi byznysem a tradicemi na střeše světa
Věra Ježková 1.8. 07:58
Děkuji za další zajímavou řeckou reportáž.
Moje seniorské radosti
Alena Tollarová 1.8. 07:45
Vlaďko, to je dokonalý popis babičkovského láskyplného týdne s vnoučaty. Dobře Ty pocity z hektických dnů "vždy ve střehu" znám a dost mě i mrzí, že děti rostou tak rychle ...
Páry, v nichž je žena starší, jsou často stabilní a spokojené
Zuzana Pivcová 31.7. 13:02
Zde v Týně zemřel loni pan učitel, který byl o 12 let mladší než jeho manželka, také bývalá učitelka. Poznali se jako kolegové a vzali se ve věku 38 a 26 let. Žena dokázala přivést ještě na svět dva chlapce, kteří bezproblémově vystudovali a jeden je dokonce nynějším starostou. Myslím, že v tomto městě je lidé brali jako stabilní pár (věřící) a nikdo jejich soukromí nepitval. Já osobně jsem, zřejmě vzhledem k brzké ztrátě tatínka, zprvu obdivovala výrazně starší muže, s přibývajícím věkem, který jsem ale nijak nepociťovala, mě oslovovali čím dál mladší. A dál už to nebudu rozvádět.
Kam s vnoučaty o prázdninách? Na rozhlednu Královec nad městem Valašské Klobouky
Jana Kollinová 31.7. 12:09
Vaše prázdninové aktivity s vnoučaty jsou skvělé. Zážitky, které jim již dlouhodobě nabízíte jsou jedinečným vkladem do jejich budoucího srovnávače hodnot.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.