Přehled posledních diskuzních příspěvků
Páry, v nichž je žena starší, jsou často stabilní a spokojené
Zuzana Pivcová 31.7. 13:02
Zde v Týně zemřel loni pan učitel, který byl o 12 let mladší než jeho manželka, také bývalá učitelka. Poznali se jako kolegové a vzali se ve věku 38 a 26 let. Žena dokázala přivést ještě na svět dva chlapce, kteří bezproblémově vystudovali a jeden je dokonce nynějším starostou. Myslím, že v tomto městě je lidé brali jako stabilní pár (věřící) a nikdo jejich soukromí nepitval. Já osobně jsem, zřejmě vzhledem k brzké ztrátě tatínka, zprvu obdivovala výrazně starší muže, s přibývajícím věkem, který jsem ale nijak nepociťovala, mě oslovovali čím dál mladší. A dál už to nebudu rozvádět.
Kam s vnoučaty o prázdninách? Na rozhlednu Královec nad městem Valašské Klobouky
Jana Kollinová 31.7. 12:09
Vaše prázdninové aktivity s vnoučaty jsou skvělé. Zážitky, které jim již dlouhodobě nabízíte jsou jedinečným vkladem do jejich budoucího srovnávače hodnot.
Štvanická lávka otevřena
Jitka Hašková 31.7. 07:08
Věro, děkuji za článek a fotky Holky. Chystám se tam vydat se na ní podívat. Už se na to těším. Máš pravdu, že se lze obávat sprejerů.
FEJETON: Co zažít a co nikoliv?
Jiří Dostal 30.7. 17:17
:-) :-) Tak tak, Češi nebudou v ulicích, pokud nepřijedou Rusové, protože je pořád lepší lemtat škopky... :-) :-)
O salámu, odvaze a taky o štěstí
Jitka Hašková 30.7. 08:57
Úžasná vzpomínka, na takové se nezapomíná. Vzpomněla jsem si uherský salám, který pomohl mému strýčkovi za první světové války, když vojáci hladověli. Ten salám se nekazil a vydržel strýčkovi mnoho let.
Výchova dětí v současnosti
Jana Šenbergerová 29.7. 16:04
Toť otázka, Aničko! Už se tomu nedivím, ale s vděčností přijmu místo, když mi ho někdo nabídne. Když jsem byla mladá, ani mě nenapadlo sednout si, když v plném autobusu stál někdo evidentně starší než já. Jiným faktem ovšem je, že případný úraz dítěte by si nepochybně odskákal vedoucí.
Co všechno musí stihnout štěně
Alena Velková 29.7. 09:57
Krásný, láskyplný článek...všechny tyto lumpárny důvěrně znám a stále ještě prožívam s naší bobtailicí :-))
Sicílie je fascinující zemí mnoha kontrastů, která dodnes hrdě uchovává působivé stopy své slavné minulosti
Alena Velková 29.7. 09:52
Na VŠ hsem se náhodou dostala jako dobrovolný hasič do Itálie...poblíž Neapole jsme v džípech vyhledávali požáry, zjišťovali jejich rozsah a ty menší jsme hasili mechanicky za pomoci plácaček z linolea...mnohdy jsme měli co dělat, abychom stihli utéct.
Ten, kdo naučil klokany lyžovat
Alena Velková 28.7. 23:25
Snow in Australia? That´s news to me as well :-) Děkuji za zajímavý článek.
Psí slova
Anna Potůčková 28.7. 12:21
Tentokrát jsem se hodně zapotila a musela jsem i do Tvé nápovědy. Jsi Heli hodně dobrá na vymýšlení skrývaček
Nová knížka: Afo…rismy o životě
Jan Zelenka 28.7. 11:32
Oldřichu, především velká gratulace a knize přání dobrého odbytu. Vydat knihu je radost, to vím moc dobře. Vydávám každý rok.
Zahradní svět v Protivíně
Marie Měchurová 28.7. 09:44
Mám ráda hezké zahrádky na vesnicích, květinové výzdoby ve městech a samozřejmě i zahradnictví....Pokochala jsem se. Naďo, děkuju za hezké fotky.
Nebi sluší růže
Taťana Veselá 28.7. 08:05
Milusko, az me mrazi, krasne a nadherna ruze, ty ostatne miluju :-) skoda ze muzu dat jen pet hvezdicek...
Žádná kabelka není nožkou holuba, abychom ji kroužkovali
Jana Vargová 28.7. 06:59
To jsem tomu dala, jedna hvězda nikoliv, článek je zajímavý, zaslouží si 5☆.
Procházka po břehu Sázavy
Jitka Hašková 27.7. 21:29
To jste měli krásný závěr dovolené. Děkuji za článek a fotky.
Soumrak sexbomby
Miroslava Prokopová 27.7. 15:16
To je překrásně napsané :) DĚKUJU, že na tohle vidění svého fyzického světa nejsem sama :) vyloudilo mi to na tváři i v Duši úsměv... Takže je vlastně s mým životem vše v pořádku :) ...A ona babička, jak moudro stáří dávných časů, nikoli nepřítomně, ale v Přítomnosti setrvává. A TO je řešení na otázky a obavy vnitřního světa... Jen být.. Prostě jen Zen. .. Uprostřed svého světa. Kde Přítomnost, tam Láska. Krásné dny přeji :)
Přemýšlení seniorky: Jak zvládat úzkostné pocity
Jana Kollinová 27.7. 13:39
Vnímám článek jako annonci knihy Anderse Hansena, Proč se cítíme špatně, když se máme dobře.
Do manželství jsme vstupovali s úsměvem na rtech, ačkoliv manžel při obřadu znejistěl
Miloslava Richterová 27.7. 12:19
Táničko, hezky popsaná svatba doplněná pěknými fotografiemi. Moc děkuji a přeji vše dobré do dalších let :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.