Přehled posledních diskuzních příspěvků

Svatba dvakrát a dost

Margita Melegova 18.7. 10:08
Bylo to dano osudem, tomu se neda uniknout.

Řádná valorizace zvedne v lednu důchody zhruba o 400 korun. Průměrná starobní penze se zvýší na 20 700 korun

Ivo Patta 18.7. 08:53
Pan ministr M. Jurečka zatím sebral peníze ve výši 24 000 korun ročně manželům důchodcům a to pod falešnou záminkou o zajištění důchodů pro děti a vnoučata. Všechno je to samozřejmě jinak, než mám tvrdí super ignorant M. Jurečka. Podrobnosti v kapitole o auditu státního důchodového systému na straně 230 v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete půjčit v městské knihovně.

Za romantikou k Holanským rybníkům

Blanka Lazarová 18.7. 08:49
Nádhera Martino, tam by se mi líbilo. Voda, kámen, dřevo....... :-) :-) :-)

Takový lenivý den

Jarmila Komberec Jakubcová 18.7. 07:55
Také v těchto horkých dnech mám své lenivé dny. Ale nejvíc si to prožívá kocour Piškot.

O tom, jak mě v první třídě předělávali na praváka

Zuzana Zajícová 17.7. 17:12
Vítám tě na tomhle bezva portálu. A jak určitě víš, i já jsem předělávaný levák, jen se jim to moc tehdy nepovedlo. Většinu činností dělám levou rukou. Pro ostatní diskutující - s Jaromírem se známe z blogu iDnes.

Severská sága 2 – Grónsko

Zuzana Pivcová 17.7. 12:32
Helenko, to je úžasná a velmi optimistická reportáž. Věřím, že takové země, které si zachovávají svou identitu, a to nejen svým podnebím a krajinou, ale i společenskými prioritami, jsou opravdu zeměmi budoucnosti.

Jen je nechte, ať se kroutí. Přirozenost je totiž v módě

Margita Melegova 17.7. 11:11
Muj pripad, neposedne kudrlinky, obcas vystrci i ruzky.

Moje seniorské radosti

Soňa Prachfeldová 17.7. 09:21
Když se člověk může věnovat tomu, co ho baví a čemu se pak věnuje, je to dar. Aktivně dělat to, co ho naplňuje, je velké štěstí. A důchod je pak velká radost. Přeji vám paní Zuzano stálé tvůrčí nápady, zdraví a pohodu. Moc pěkné.

Tanec není zábava jen pro mladé

Jitka Hašková 17.7. 07:09
Hanko, napsal ji bezvadný článek. Je to pravda.

Když pořádná oslava, tak jedině na Vltavě

Daniela Řeřichová 16.7. 16:56
Plavby po Vltavě jsou nádherné v kteroukoliv roční dobu, využíváme s rodinou a přáteli často.

Anděl na židli

Hana Šimková 16.7. 11:35
Ten anděl je nádherný. Jestli je to Vaše budoucnost, tak Vám to moc přeji.

Ochutnáváme Tunisko

Jarmila Komberec Jakubcová 16.7. 11:16
Tunisko jsem navštívila několikrát, vždy na týdenní pobyt. Hotely jsou na břehu moře a každý má svou před hotelem. Některá je upravená, jiná plná chaluh. Zažila jsem tam i silnou bouřku a jiné nepříjemnosti. Tak jak to na v destinacích chodí.Příjemné bylo, že let trvá necelé tři hodiny. Nemám ráda dlouhé lety. Např. Arab.emiráty až 6 hodin, Gran Canaria 4,5 hod.

Moje divná svatba

Alena Švancarová 16.7. 10:47
Proč divná svatba.Vše bylo jak má být.Takový život prostě je.Hlavně jestli Vám to vydrželo a jdete cestou klikatou dodnes ruku v ruce.Vo tom to je.

FEJETON: O Blážině zvěrokružném třídění

Jiří Dostal 16.7. 08:07
:-) Pěkné, ve zvěrohruhu jako v božím kaleidoskopu se může najít každý i s ruským švábem na mozku... :-)

Vyčarovaná svatba

Oldřich Veselý 15.7. 09:51
Přichystali jste pěkné překvapení pro rodinu, šibalové :-D a rýmovačka úžasná!!!

Pravidelná nevěra se týká žen, u mužů jde častěji o náhodný úlet

Jiří Dostal 15.7. 08:21
:-) :-) Cílené chování je předností žen; dovedete si představit muže podsouvajícího ženě mateřství? :-) :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.