Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pravidelná nevěra se týká žen, u mužů jde častěji o náhodný úlet
Jiří Dostal 15.7. 08:21
:-) :-) Cílené chování je předností žen; dovedete si představit muže podsouvajícího ženě mateřství? :-) :-)
Severská sága 1 – Island
Vladislava Dejmková 15.7. 08:20
Velmi zajímavý článek, oceňuji hlavně to porovnání země ve dvou různých časových obdobích. Nikdy se tam nepodívám, ale ráda si o tom přečtu.
Jak jsem byl za tatínka
Jana Jurečková 14.7. 14:14
Hezký příběh. Dýchla na mě prázdninová atmosféra. Je všude, kam se podívám...
O českých Židech vězněných za války na Mauriciu. Strádali hladem, někteří zemřeli na tyfus, jiní onemocněli malárií
Helena Štěpánková 14.7. 10:01
Po přečtení článku mě až mrazí. Je neskutečné, co všechno si ti lidé museli prožít, v jakém museli být stresu. To je příběh hodný filmového zpracování.
Moje seniorské radosti
Marie Měchurová 13.7. 10:25
Tak to má být. My v našem věku už nemusíme dělat, to co nechceme, ale máme tu výhodu, že můžeme dělat jen to, co chceme, co nás baví. Hezký článek, pište dál.
Moje cestování
Alena Velková 13.7. 08:24
Projel jste toho na tu dobu opravdu spoustu, takové štěstí měl málokdo, ale doba to byla strašná...
Jak se jmenuje kostel, kde je tento oltář?
Rostislav Mraček 13.7. 07:47
Interiér jsem asi nikdy neviděl, ale kostel se mi zdá být jako v Plzni.
Po nás potopa
Vladislava Dejmková 13.7. 07:42
I to je život. Také jsme se před týdnem odsunuli na chatu z ruchu města. A ejhle, na sousedním pozemku začala rekonstrukce starého objektu. Přijela technika a dál už si to jistě umíte představit.
Historik Martin Nekola: Češi ve světě dokázali neuvěřitelné věci v mnoha oborech
Jitka Hašková 12.7. 19:24
Už se těším na další.
Vzpomínka na naši svatbu: Řekni ANO
Taťana Veselá 12.7. 12:02
Hezka vzpominka a gratuluji ke krasnemu vyroci ♥️
Zemřel spisovatel Milan Kundera
Daniela Řeřichová 12.7. 11:29
Tvé myšlenky jsou dobrodružné děti,
jež rozprchnou se bůhvíkam.
Já jak bláznivá chůva po druhé straně plotu za nimi marně utíkám.
M.K.: Monology
O starých dopisech a dokumentech
Anna Potůčková 12.7. 09:21
Líbí se mě článek a pokud jde o milostné dopisy, tak Ty jsem po rozchodu spálila a nechala si jen fotografie. Ale mé dopisy prý jsou u maminky dotyčné osoby, která před 3 lety zemřela ještě na půdě schované. Navštěvuji totiž jeho maminku a od ní to vím. Bohužel tato maminka měla 2 děti a už nežije ani jedno a jí samotné je 87 roků. Jinak mám ale sbírku svatebních oznámení a gratulace k našemu snatku. A pak mám schované pohledy a fotka také z Ruska od rusky, se kterou jsem si moc dlouho rusky dopisovala - do doby než přišla "sametová revoluce". Pak psát přestala.
Moře štěstí a lásky
Daniela Řeřichová 12.7. 07:42
Blanko, mám ráda tvou průzračnou poezii, piš, piš, prosím.
Moje seniorské radosti
Naděžda Špásová 11.7. 22:14
Věrko, něco z toho co dělá radost tobě, dělá radost i mně. Nevím jak tobě, ale mně dělá radost, když si koupím něco hezkého na sebe a pak se jako frajerka procházím po městě. Výlety, focení, psaní na íčko. Přeji tobě i sobě, abychom si dělaly radost ještě hodně dlouho.
Malíř Jiří Štourač v Belvederu
Elena Valeriánová 11.7. 12:25
Ireno, děkuji za sdílení, to musel být hezký zážitek. A obrazy malíře Štourače se mi líbí.
Výprava na hrad Sovinec a Paseckým vodopádům
Zuzana Pivcová 11.7. 12:24
Ráda jsem si přečetla o Vašem výletě, asi jste dobrá parta. Ale fotky, které jste pořídil se dvěma dalšími cestovatelkami, jsem nenašla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.