Přehled posledních diskuzních příspěvků

Imperativ

Naděžda Špásová 5.7. 09:56
Na zákazy a příkazy jsem tak trochu alergická. Občas člověk bohužel poslechnout musí. Až na výjimku v posledním zaměstnání jsem se nikdy nemusela chovat jako cvičená opice. Hezky jsi to, Věrko, napsala.

To není pouhá představa

Helenka Vambleki 5.7. 08:48
Aspoň, že v Tobě zůstává...i když blíž po ruce by byla lepší

Svatba jako řemen

Jiří Dostal 5.7. 06:40
:-) Vzpomínky na budoucnost... :-)

Na hradě i v království květin

Zuzana Pivcová 4.7. 13:32
Jen cestujte, foťte (se) a dávejte o sobě vědět. Já mám vaši dvojici ráda.

Dříve a dnes

Dalibor Polanský 4.7. 10:17
Nostalgický pohled zpět, ale zase nechyběly dobré vztahy.

Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku

Olga Škopánová 4.7. 09:21
Tak nevím, ale myslím, že chytrá ženská vypadá jinak.

V období komunismu u nás panovaly obavy a strach," vzpomíná Jiří Ševčík, bývalý starosta obce Svatý Jan pod Skalou

Vladislava Dejmková 4.7. 06:52
Honzo, děkuji za hezký článek. Ještě jsem si rozšířila své vědomosti o tomto místě, které jsem na jaře spolu s ostatními navštívila. Mám na to hezké vzpomínky, bylo to prostě fajn.

Krkolomná jízda autobusem

Jan Zelenka 3.7. 16:33
Bude toho ještě daleko více. Bohužel.

Ve Středočeském kraji vykvetly vzácné orchideje tořiče včelonosné

Alena Tollarová 3.7. 12:14
To je krásný příspěvek. Tořiče včelonosné jsem před několika lety viděla v několika exemplářích na jedné louce v Českém středohoří. Od té doby jsem tam nebyla, takže nevím, jak na tom jsou.

Cestou do Kitenu

Jana Kollinová 3.7. 10:51
Zajímalo by mě, zda jde o a) reálný zážitek nebo b) básnickou licenci. Tipuji a.

Povídka: Kamila

Marie Faldynová 2.7. 09:15
Právě jsem se vrátila z pobytu pro důchodce. Nejvíc si jej užívala nevidomá Jarmilka, která se neobešla bez Aničky, která s ní bydlela v chatce a vodila ji kam bylo třeba. Tolik upřímné vděčnosti jako Jarmilka neměl myslím žádný z nás dvaceti účastníků.

Na prahu léta

Jana Šenbergerová 2.7. 08:46
Danko, rozplývám se nad tvými to see slovy v souznění, nechápu 4 hvězdičky a pak zjistím, že jsou tu kvůli mně, přestože si vůbec nejsem vědoma toho, že bych se jich dotkla. Škoda, že teď nemohu stáhnout žádnou z oblohy, hned bych jich přidala mnohem víc než pět. ?

Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů

Dana Kolářová 1.7. 22:14
Moc hezké. Na Vary se vždy ráda podívám a vzpomínám.

Noc sokoloven v pražském Tyršově domě

Daniela Řeřichová 1.7. 18:19
Děkuji za zajímavá fakta o Tyršově domě.

O pouti Boháče do Mekky

Marie Magdalena Klosová 1.7. 15:57
Trefné! Milé a úsměvné. mm

Osudy Čechů ve světě: Eugenie Trützschler von Falkenstein píše v penzi romány a pomáhá studentům

Zuzana Pivcová 1.7. 12:40
Je mi jasné, že jakmile se někde objeví o česko-německých vztazích, řadu lidí to hned vytočí. Ale jsem ráda, že paní vypověděla nejen o situaci rodičů v 50. letech, ale v souvislosti s emigrací i o postavení emigrantů v Německu ještě před Pražským jarem. Bez známých jen uprchlický tábor, nutnost si od prvního dne vydělávat. Uznání části studia a určitá podpora bavorské vlády, ale žádná samozřejmost. A to si nejsem jistá, zda paní neměla částečně německou národnost. Nabízí se možnost srovnání s dnešní situací emigrantů u nás.

Kurzivka skoro letní

Zuzana Pivcová 1.7. 12:23
Mám ráda pozvolný přechod jednoho ročního období ve druhé. Nezvykla jsem si na to, že po zimním počasí náhle vypukne vedro a kdekdo už má na sobě letní tričko a někdy i kraťasy. Zvláště v Praze to pro mě byla ne vždy snadno přijatelná rychlá změna. Ale co se týče oblečení, tak pak si připadám vzdušnější a pohyblivější než v zimě. Díky za pěknou úvahu.

NOVÁ FOTOSOUTĚŽ: Tento způsob léta zdá se mi...

Miloslava Richterová 1.7. 08:21
Pěkné, díky redakci za neutuchající nápady, také hezké léto vám přeji :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.