Přehled posledních diskuzních příspěvků
Milešovka - královna Českého Středohoří
Naděžda Špásová 30.6. 15:34
Marie, a viděla jsi, jak ti z okna kuchyně mávám na Milešovku? Já se na ní totiž denně dívám. Zatím jsme neměli odvahu na ní vyjít. Duchcov trochu znám, už jsme tam taky byli, park byl moc pěkný. Možná si tam taky uděláme někdy výlet. Stihli jste toho docela dost, což dokládají povedené fotky. Přeji hezké léto.
Tenisová tipovačka: Wimbledon 2023
Anna Potůčková 30.6. 15:05
No paráda, zase bude zábava. Tipovačka od Íčka to je prostě jednička! Všem tipujícím držím pěsti, aby měli hodně štěstí!
Stejné cesty
Daniela Řeřichová 30.6. 10:57
Hezká emotivní připomínka dnešního dne významného pro všechny školáky, studenty a jejich nejbližší. Děkuji moc.
K radosti z turistiky přispívá i moderní aplikace v mobilu
Vlasta Ledlová 30.6. 09:43
Díky za zajímavý článek. Aplikaci jsem si prohlédla a už ji mám staženou v mobilu. (:
Tip na aktivitu s vnoučaty
Vladislava Dejmková 30.6. 08:36
Hledání pokladu máme na programu s vnoučaty každé prázdniny. Začínali jsme s hledání malých poschovávaných dobrůtek v rámci zahrady, každý rok to trochu víc ztížíme. Připravujeme ho i letos a je pravda, že vymýšlení a příprava zabere víc času.
Tohle umí jen příroda
Jarmila Komberec Jakubcová 30.6. 08:18
O Miladě jsem již toho tolik slyšela, že se jednou musím Miladu vidět.
Výsledky ankety k povinnému zálohování PET lahví hovoří jasně. Jsme proti
Eva Braunová 29.6. 20:29
Češi se musí občas někam popostrčit.V obchodech bude na určité nápoje v petkách záloha.
Hledá se Dášeňka. Památník Karla Čapka vyhlašuje letní pátrání po potomcích nejslavnějšího pejska české historie
Jitka Hašková 29.6. 19:31
Byla jsem ve Strži podruhé s kamarádkami po r. 2000. Byla jsem velmi zklamaná. Sice byla expozice líbivá pro oko, ale informací mnohem méně než v roce 1971, kydy jsem tam byla poprvé. Tenkrát jsem byla překvapená mnoha panely s články Karla čapka z prvorepublikových novin včetně článku "Proč nejsem komunistou". Byla jsem překvapena, co všechno uniklo komunistické cenzuře. To už se teď nedozvíme. To se nevystavuje. Škoda.
Magdalena Dietlová o svém muži Jaroslavovi, který zemřel před 38 lety
Naděžda Špásová 29.6. 13:23
Smutné a čtivé.
Televize, sociální sítě vs. staré dobré knihy
Monika Monca 29.6. 09:38
Vidite, vy v MHD pozorujete lidi, ja treba kvuli lidem, jako vy, v MHD projizdim ty soc.site...
nic svetoborneho se z nich clovek nedozvi, spis zamestnam oci, protoze jako introvert mam problem s tim, kdyz na me cizi lidi civi. Prijde mi to neslusne. Kdyz jsem si v MHD cetla, obvykle se ke me prifaril nejaky cizi clovek a chtel si povidat o tom, co ctu.
To je takovy problem, respektovat cizi lidi, prece kdyz si ctu, tak na to potrebuju klid a ne aby me kdekdo otravoval...
Televizi doma mame, vicemene si poustime pouze to, co chceme...muz sport a dokumenty, ja spis filmy. Netflix u nas slouzi hlavne detem, i kdyz obcas take vyuziju moznosti podivat se na to, co chci, kdy chci a nemuset cekat, az to bude na programu.
Zato mam pretekajici knihovnu :)
V hlavní roli len. Vzdušný, pohodlný, ideální k moři. A sluší v každém věku
Jitka Caklová 29.6. 08:50
Při práci na poli, nebo při sušení sena, bylo úplně jedno, že materiál ze lnu se mačká :-)
Knižní tipy na léto
Vladislava Dejmková 28.6. 17:10
Netuším, jak se mi podaŕilo tolik hvězdiček. Hodnotila jsem jako vždy. O nových knížkách jsem si přečetla ráda, je dobré mít trochu přehled.
Urob si sám aneb když nebylo nic k mání
Eva Kopecká 28.6. 09:10
Vždycky jsem měla obdiv k ženám, které z klubka vlny, z kusu látky, dokázaly vyrobit úžasné věci. Na ruční práce jsem odjakživa dřevo.
Co by, kdyby…?
Jitka Caklová 28.6. 07:37
KDYBY rodiče před čtyřiasedmdesáti lety vstoupili do JZD a do KSČ............. "Kde JÁ dnes mohla být.". "Chyba lávky!". Díky sebepoznávání v několika posledních letech, se pro mě, "Pozdě honit Bycha.", stalo falešným ospravedlňováním sebe sama. KDYBYCH se, vstupem do školy, nenechala spoutat "nesmyslnými vzorci o tom nejsprávnějším životě", nemusela BYCH dalších 65 let žít v iluzi, že mi někdo něco zavinil a je naprosto jedno, zda komunisti, či rodiče. Umět být tvůrcem svého života je DAR ♥♥♥
Banská Štiavnica a Kremnica jsou perly Slovenska
Jana Jurečková 27.6. 17:12
Exod znám. Moje maminka byla učitelka a s touto cestovkou jezdila. Vzpomínám si, že mi jednou dohodila zájezd do Karlových Varů a okolí, mohla jsem tam jet s manželem i synem. Moc se nám tam líbilo. Byli jsme i na Slovensku - Velká Fatra Malino - Brdo, ale to je už dávno. Banskou Šťiavnici a Kremnici neznám. Díky za vyprávění.
Moje máma, Slováci a Němci
Don Pepe 27.6. 11:05
Ostrov Jersey kapituloval až 9.května 1945.Na ostrově se nebojovalo.Otec vaší kamarádky se vzdal na rozkaz svého velitele až po kapitulaci Německa.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.