Přehled posledních diskuzních příspěvků
Procházka k rozhledně na Děčínském Sněžníku
Jitka Hašková 21.6. 15:40
Báječný výlet jste měli v místech, kde jsem nebyla. Krásné okolí a fotky. Jako dvouletá jsem byla krátce v Děčíně u rodičů, ale měla jsem dýchací potíže už tenkrát z provozu chemiček, tak mě přestěhovali k babičce do Radotína.
Nový kloub si na internetu nevybírejte, radí ortoped Ondřej Krempaský
Jindřich Berka 21.6. 13:29
Mám vyměněný kolenní kloub a ušel jsem již i 30 km. Koleno mě nebolelo, ale křivila se mi noha. Následky hraní 60 let fotbalu. Bylo totálně zničené. Operace bolí, ale potom je úleva. Vřele doporučuji. Důležité je, aby vám vám to udělal erudovaný operatér!!! Já jsem si připlatil a hraji tenis, nohejbal, ping-pong, posiluji a chodím na túry. Jindra
Svatba, a vítězem je...
Daniela Řeřichová 21.6. 09:09
Hezký příběh a navíc originálně sepsaný. Líbí moc. :-)
Jak se ze mne stal zahradník
Hana Šimková 21.6. 07:11
To je ale krása. Jak já bych chtěla mít balkon.
Nadaci Charty 77 nově povede Jolana Voldánová. Božena Jirků míří do čela správní rady
Daniela Řeřichová 20.6. 16:51
Za nadací je obrovský kus práce, mnoha lidem pomohla zkvalitnit nelehký úděl. Pamatuji se, jak jsme snad všichni přispěli na konto Míša. Díky tomuto projektu se nemocnému prodloužil život o 26 let.
Moje seniorské radosti
Taťana Veselá 20.6. 12:14
Haničko, opět krásné. Je úžasné, že se radujete, jiný by řekl, z normálních věcí. Ale postupem času si člověk uvědomuje právě to, co píšete. A těch "normálních" věcí si začínám i já více a více považovat. Přeji vám spoustu krásných zážitků, hezké psaní, což umíte a věřím, že zatrpklá stařena NIKDY nebudete ❤ Ráda jsem si Váš příběh přečetla a vyvolal mi blaženost na duši a úsměv, děkuji.
Marcela (69 let): Vnučky trápí úzkosti, já nechápu proč, když se mají dobře
Jiří Dostal 20.6. 10:19
:-) Jeden z návodů, jak se proplkat k potřebě alespoň cvičné katastrofy. Na koho nahlížíme jako na žijícího v bavlnce, se možná vrtí ve skelné vatě... :-)
Okolo Turnova: Z Kacanovy na Kozlov
Daniela Řeřichová 20.6. 09:51
Hani, obdivuji tvoji odvahu při cestování. Prezentace je parádní, sdílíš s námi další kouzelné místo. Pokosené louky jsou malebné.
Nejstarší slatinné lázně na světě
Vladislava Dejmková 20.6. 06:34
Soňo, ráda jsem si o FL pŕečetla a podívala se na fotografie. Nékteré fotografie mě inspirovaly, abych se na místa, která neznám, také podívala. Jedu letos do FL v srpnu také s kamarádkami.
Petr se žení
Taťana Veselá 19.6. 19:44
Aničko, dost dlouhé čtení, ale přečetla jsem od začátku do konce. Hezký svatební dar jste vymyslela a darovala. Podobnou svatbu jsem zažila u přátel i s ohňostrojem, avšak ani tam to nedopadlo dobře. Život je přece jen o srdci a ne o penězích, ať si kdo chce co chce říká... :) A na druhou stranu, myslím, že vám to nemusí být líto. Mám ten názor, že je lepší se rozejít, než žít v klamu a ve lži, i když to bolí. A určitě se vnoučátek dočkáte, moc vám je přeju!!
Putování po Ústeckém kraji - výšlap na hrad Hazmburk
Naděžda Špásová 19.6. 10:00
Marie, jsem ráda, že se vám v našem kraji líbilo. Na hrad jsme taky kdysi vyšlapali, dokonce i na věž.
Stačí tak málo, jak si zpříjemnit život, zahnat chmury a starosti
Naděžda Špásová 19.6. 09:55
Z vážné hudby toho moc ráda nemám. Moje nejoblíbenější je Ravelovo Bolero. Opery mi nic neříkají. Hudbu poslouchám denně, ale i tady si vybírám jen něco.
Problém single seniorů: Nemají s kým mluvit, což poznamenává jejich psychiku
Jiří Dostal 19.6. 08:04
:-) :-) Ale co zas máte?! Snad nechcete, aby se lidi vykomunikovali ze svých samot a pohnuli třeba politikou, jen pěkně do svých kotců a mlčky šlapat na místě. :-) Tak si říkám ve své zblbělé samotě, jestli bych neměl výše vedené plky jako dezinformaci někam hlásit :-) "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala!" :-)
Pražská zákoutí: Umělecká zahrada
Marie Měchurová 18.6. 14:45
Zajímavé místo, tam by se mi určitě líbilo.
Příběh Jarmily: Zrušení nejbližší pošty a první zkušenosti s účtem u ČSOB Poštovní spořitelny
Jiří Dostal 18.6. 10:50
:-) Život je krásný daleko od lidí, když nikdo nevidí to naše štěstí./ Je stejně krásný na pustém pobřeží,/ zbavený otěží/ i všech bolestí./ Musíme rádi přinést trochu obětí... :-)
Výprava na Malý Rabštýn a přes Bystřické brody
Marie Měchurová 18.6. 09:47
Hezká procházka i fotografie. Taky máme skupinu turistů (důchodců) a vyrážíme na společné výlety. I na Váš konec. Letos zjara jsme byli na jezeře Poděbrady, a moc se nám tam líbilo.
FEJETON: „Kdyby sem to byl býval věděl…
Věra Ježková 18.6. 07:59
Na podobné téma mám připravený článek s názvem Co by, kdyby … Připojí se Jan Zelenka, bude to náš další společný text. Uvádím jen pro pořádek, aby to nevypadalo, že opisujeme.
„Ameriky“ sen, který se rozplynul
Lenka Kočandrlová 17.6. 12:02
To bych si ráda prohlédla,kdysi jsem v Lužné prohlížela staré mašiny a od té doby už uplynulo aspoň 20 let.
Když má někdo les(ž) v sobě
Vlasta Ledlová 17.6. 09:34
Za mě nejlépe vystihl celou "kauzu" Milan Petrák ve svém článku Proč dráždí román Aleny Mornštajnové na webu Kultura21.
https://www.kultura21.cz/ostatni/25103-proc-drazdi-roman-aleny-mornstajnove
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.