Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sny o životě na chatě či chalupě nekončí vždy dobře, realita bývá krutá
Svatava Páleníková 6.6. 10:11
Naši chatu jsem prodala, sama jsem už na práci na zahradě nestačila, rodina moc neměla zájem. mrzelo mě to, ale už jsem to obrečela a teď jezdím se seniorským klubem každý druhý týden na výlety. Dnes jsem ráda, už bych na údržbu neměla ani sílu ani peníze.
Proč právě dada?
Alena Velková 6.6. 09:05
Největším světově známým dadaistou byl Salvator Dali...bohužel od něj v Čechách žádná socha v parku nikde nestojí, tak máme alespoň toto hravé zpodobnění lázeňství od našeho sochaře...mě se to líbí a děkuji za vysvětlující komentář...Hugo Duxe neznám, v první chvíli jsem si myslela, že je to Franz Josef :-)
Poštovní účet s výhodami pro seniory: důchod pohodlně a bezpečně
Jitka Caklová 6.6. 07:01
Líbí se mi titulní foto, u nás je to přesně obráceně :-) :-) :-)
Kaplička svaté Rodiny v Okrouhlé získala zpět svou duši
Alena Velková 5.6. 09:04
Omlouvám se za tu hvězdičku, vlítla mi tam ani nevím jak.
Zvídavost a nadhled dělá ve stáří život příjemnější
Jitka Caklová 5.6. 06:37
První a poslední odstavec mě tedy opravdu rozesmál, neboť pojem tolerance se stal velkou neznámou. "Jinými slovy", nebo-li rozdílnosti názorů se meze kladou, ne že nekladou. Naštvanost většinové společnosti na jedince, kteří umí být šťastní z maličkostí, neboť netrpěli a netrpí velikášstvím, se stala národním sportem Čechů. Tak ať si klidně v naštvanosti závodí, ale já se tohoto závodění určitě neúčastním. Zbytečně bych zvyšovala jejich naštvanost a v tomto smyslu vítězství nikomu nezávidím. Moje "parketa" je https://www.efia.cz/blog/dopamin-jak-mit-v-rovnovaze-hormon-stesti
Jak mě málem pohřbil strom
Zuzana Pivcová 4.6. 14:23
Ano, někdy to je podobně jako nemoc takové malé upozornění, aby se člověk zastavil a něco více či méně poopravil.
FEJETON: O naštvané domovnici v našem mozku
Jana Kollinová 4.6. 14:08
Kdybych neměla také našlápnuto, tak bych se při čtení Vašeho fejetonu smála na celé to.... no, kolo. :-)
Výšlap na Velký Javorník
Vladislava Dejmková 4.6. 08:15
Nádherné místo naší krásné země. Děkuji za sdílení zážitku.
Nevysvětlitelná bolest. Zvláštní problém, který trápí řadu lidí
Jitka Caklová 3.6. 12:52
Fyzická bolest je lékem k uzdravení Duše.
Téměř čtvrtina Čechů je závislá na tabáku
Jindřich Berka 3.6. 11:23
Závislost je závislost. Škodí to. Jenže nejstarší žena na světě, co loni zemřela si v posteli občas ve vysokém věku zapálila. Já mám jiné závislosti. Ženy jsem již vynechal. Zůstal mi sport, knížky, hltání informaci, kultura, příroda. Jindra
Vzhůru na Blaník!
Alena Tollarová 3.6. 08:02
To jste měli krásný výlet! Na Blaníku jsem bohužel nikdy nebyla. Povídání i fotky jsou jako vždy od Tebe perfektní. :)
Já debáb dýbu!
Taťana Veselá 3.6. 07:58
Precetla jsm jednim dechem, krasne vzpominky a vypraveni, dekuji. Údernou partu... :-)
Začala červnová výplata důchodů po mimořádné valorizaci. Průměrný starobní důchod poprvé přesáhne 20 tisíc korun
Ivo Patta 2.6. 23:06
Článek informuje o vládou zredukovaném růstu důchodů, aniž je to v textu uvedeno. Navíc únorová inflace domácností byla 16,7 %. V případě domácností důchodců byla za únor 20,5 %. Další problém je v ekonomy neodborně spravovaném státním důchodovém sytému. Jedná se o vadnou účetní metodiku, díky které bylo jen v roce 2022 vyplaceno 59,9 miliard korun z nekrytých osobních účtů klientů ČSSZ. Podrobnosti v přednášce Sociálně ekonomický audit státního důchodového systému na adrese: slideplayer.cz/slide/13563954/
Azalky a rododendrony
Věra Ježková 2.6. 07:11
Při pohledu na květy jsem se začala usmívat. Děkuji. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.