Přehled posledních diskuzních příspěvků

Azalky a rododendrony

Věra Ježková 2.6. 07:11
Při pohledu na květy jsem se začala usmívat. Děkuji. :-)

Povinné zálohování PET lahví? Co si o tom myslíte vy? Na váš názor se ptáme v anketě pod článkem

Antonín Nebuželský 1.6. 12:51
To jsou dvě věci. Myslím si, že vláda to celkově nedělá moc dobře. S tím koneckonců souvisí i tohle. Stačí se podívat do Německa, kde to mají zmáklé. Na to ovšem u nás nemáme. Za sebe můžu říct, že lahve koupené v Drážďanech skladuji a za těch šest korun vrátím.

Krása pomoci ocenila přeživší Terezína

Kateřina Toholová 1.6. 09:11
Dobrý den paní Ivano, paní Helga celou dobu oceňování seděla, samozřejmě v první řadě. Na předávání sama chtěla přijít. Možná by jí naopak nebylo příjemné, kdyby seděla a ostatní stáli. A hlubokou úctu si zaslouží, s tím samozřejmě souhlasíme. Za Nadaci Káťa

Při darování krve na transfuzní stanici v České Lípě jsem zažila dost vtipnou příhodu

Hana Šimková 1.6. 08:26
Neuměla jsem si představit, že bych u oltáře slyšela ."Paní Ježková berete si pana Zajíčka a tak jsem se s ním raději rozešla. Dostala bych totiž určitě záchvat smíchu a možná, že by nás ani neoddali.

Povědomí domova

Hana Šimková 1.6. 08:18
Sluší vám to. Vypadáte, že jste spolu doma.

Vnímání

Jan Zelenka 31.5. 21:47
Soňo, velice příjemný text, doplněný hezkými fotkami. jsi člověk, přímo nabitý empatií a nejen k přírodě.

Jak jsem s umělým kolenem omylem ušel 30 km

Zdenka Soukupová 31.5. 12:38
Jindro, to je dobrá zpráva v té poslední větě. Tak přeju hodně našlapaných bezbolestných km.

Vycházka Neveklov - Mstětice

Vladislava Dejmková 31.5. 09:30
Vida, dnes je článek i s fotkami. Líbí se mi.

Lucie (51 let): O muže jsem pečovala, přesto stále slyším, že jsem zlatokopka

Jana Šenbergerová 31.5. 08:38
Lidé se "starají", řeči se vedou. Každý sám nejlépe ví, jaké pohnutky ho vedly k životním rozhodnutím, která učinil. Nemá smysl zabývat se tím, co si kdo o tom myslí, protože myslet si může, co chce. Co jsem sama nezažila, nikdy nemohu posoudit, ale i kdybych zažila, prožívat stejnou situaci mohou různí lidé vnímat odlišně.

Tetování

Alena Velková 31.5. 07:30
Mám úplně stejný pocit :-))

Rozvodů přibývá, přesto všichni obdivují dlouhotrvající manželství

Ivo Patta 30.5. 20:38
Podívejte se na skutečnou "podporu" státu našim rodinám s dětmi. Najdete ji v přednášce "Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018" (slideserve.com/ivopatta/soci-ln-ekonomick-audit-st-tn-ho-rozpo-tu-2018-powerpoint-ppt-presentation), nebo ve stejnojmenné kapitole v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně. Až si to přečtete, přestanete se divit faktu, že v roce 2022 jsme vymírali tempem 148 nenarozených dětí DENNĚ. Dětí nenarozených do VYROVNANÉ demografické bilance.

Pěstuji růži

Zuzana Pivcová 30.5. 16:13
Přeji Vám, abyste tu příčinu záhy celému světu vyjevil. Ta růže si to zaslouží. :-D

Rozkvetlé České středohoří

Jan Zelenka 30.5. 10:05
Mojí srdeční krajinou je Třebenicko, odkud pocházejí i moji rodiče. Košťálov, Skalka, Kozí horky, Raškovec, atd. Květnový pohled z Raškovce, nebo z Kozí horky na bělostné, rozkvetlé sady v okolí Chodoulic, je nezapomenutelný. Když jsme jednou s otcem vylezli na Velkou Kozí horku, otec až zaslzel a omlouval to tím, že mu něco spadlo do oka. On byl třebenický rodák a až zuřivý fanda středohorských kopečků. Zdědil jsem to po něm. Bohužel, pokročilá artróza mi už nedovoluje to, co tak úžasně zvládá Alena.

Stačí si najít místo

Dana Puchalská 30.5. 08:05
To je krásný kout naší minizemě . Tam by se mi doopravdy moc líbilo.

Za zážitky do Oravské Lesné

Taťana Veselá 29.5. 09:19
Moc hezký výlet zakončený hudbou :)

Tiší lidé

Vladislava Dejmková 29.5. 06:52
To je opravdu přínosný článek. Tedy alespoň pro mě, protože jsem si leccos osvěžila i ujasnila.

Titul mistrů světa v hokeji vybojoval tým Kanady. A kdo zvítězil v naší tipovačce?

Dana Kolářová 28.5. 21:55
Blahopřeji vítězům, děkuji redakci za tipovačku a těším se na rok 2024 !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.