Přehled posledních diskuzních příspěvků
Titul mistrů světa v hokeji vybojoval tým Kanady. A kdo zvítězil v naší tipovačce?
Dana Kolářová 28.5. 21:55
Blahopřeji vítězům, děkuji redakci za tipovačku a těším se na rok 2024 !
Přemýšlení seniorky: Smysl života a jeho hledání
Jiří Dostal 28.5. 13:21
:-) Taky jdou na mě lidumilné choutky a člověka bych si dal i k obědu :-)
FEJETON: Parťák pro Robinsona Crusoe
Jana Vargová 28.5. 10:03
Pane Poláku, nedělní ráno bez Vašeho fejetonu je jako kdyby se Slunce někde zaseklo. Díky moc.
Máme to ve svých rukou
Alena Velková 28.5. 09:35
Studovala jsem v sedmdesátých a osmdesátých letech a s mým kádrovým posudkem to fakt nebylo úplně jednoduché...abych se dostala na gympl, mohla jsem se hlásit jen do třídy s výukou němčiny a musela jsem udělat přijímačky líp než ostatní, takže jsem se na ně opravdu hodně učila...pak jsem měla čtyři roky poměrně klid, ale nakonec jsem si nesměla dát přihlášku ani na medicínu ani na humanitní VŠ ani KU, jen na VŠ technického typu mimo stavárnu a architekturu a tam už jsem velký výběr neměla, tak jsem si vybrala VŠCHT, která mi z těch těžkých škol přišla nejlehčí, takže jsem vystudovala chemii, protože jsem to těm komoušům udělala naschvál :-) no a po promoci mě zas nikdo nechtěl zaměstnat, tak jsem sehnala jen středoškolské místo...
Tři lekce z ukrajinské češtiny
Libuše Křapová 27.5. 16:35
Oldo, dobrý :-) doufám, že se i s dalšími lekcemi ukrajinštiny podělíš. Chceme také chodit do kurzu pro pokročilé -:) (Mluvím pouze za sebe a se mnou souhlasící.)
Jak moje múzy trucovaly
Martina Růžičková 27.5. 09:04
Přeji co nejčastější přítomnost patřičných múz. :-)
Pozor na znečištění náhlým bohatstvím
Daniela Řeřichová 27.5. 06:51
Ano, moudrá, stále platná filozofická úvaha. Svět je zahlcen zbytnými věcmi.
Džínové šaty sluší štíhlým stejně jako baculkám. A na věku nezáleží
Dana Puchalská 26.5. 17:25
Džínovou módu mám ráda. Mně osobně se líbí model č.5.
Moje vlastní zkušenosti ze "Seznamky i60"
Miloslava Richterová 26.5. 13:05
Pane Dvořáku, Vaše tvorba je krásná, článek ojedinělý, přeji, aby nezapadl v záplavě dalších a aby ho našly oči, které ho najít mají. Přeji Vám hodně štěstí.
Vláda schválila návrh na úpravu předčasných důchodů a valorizací, plné navýšení důchodů o inflaci zůstane
František Horák 26.5. 11:05
„Chci zdůraznit, že nadále budeme v době extrémní inflace důchodcům pomáhat se zvýšenými náklady. K jejich pokrytí ale bude nově sloužit dočasný příspěvek. Dosavadní nastavení mimořádných valorizací způsobovalo rozevírání nůžek mezi bohatšími a chudšími seniory. To nyní chceme změnit,“ přiblížil ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka.
Hmmj, pan Jurečka si zřejmě naivně myslí, že po poklesu inflace se ceny okamžitě vrátí na původní úroveň a nebude třeba nadále poskytovat dočasný příspěvek namísto mimořádné valorizace. To nikdo normální nemůže myslet vážně ... opravdu si myslí a sám věří tomu, že všichni občané jsou až natolik hloupí?
Obrázky z cest – Srbsko a okolí
Marie Novotná 26.5. 10:28
Krásná vzpomínka na super akci. Fotečky jsou důkazem,že bylo nádherně ve společnosti íčkařů.Díky za vzpomínku.
Tropy
Vladislava Dejmková 26.5. 06:15
Dočetla jsem až nakonec, ale všechna slova jsem si nepřiřadila. Asi by to chtělo více času a soustředění...
Jalová hra pod Jalonenem. Čeští hokejisté si medaili letos rozhodně nezasloužili
Jan Zelenka 25.5. 18:57
Nijak zvlášť jsem hokej nesledoval, ale nelze být pořád na špici. Generace bývalých skvělých hokejistů odešla, útlum je nejen v hokeji, ale i ve fotbale. Hokej je stále víc brutálnější, vážné úrazy se množí a na to se dívat nemusím. Ve sportu se točí stále více peněz a vytrácí se jeho původní smysl.
Putování k Valašskému orloji v Držkové
Marie Měchurová 25.5. 12:50
Hezký článek. Vámi popisované trasy dobře známe, jsou to naše milované Hostýnské hory. A Říka, ta nikdy nezklame!!
Zemřela Tina Turner, statečná žena s nezaměnitelným chraplavým hlasem
Naděžda Špásová 25.5. 09:50
Tuto paní zpěvačku jsme měli moc rádi. Já mám tzv. chrapláky ráda jak u zpěváků tak u zpěvaček. Její hvězda už bude zářit jen na nebi. Budiž jí země lehká.
Barevnou cestou
Libuše Křapová 25.5. 08:09
Danielo, díky za rozkvetlou procházku :-) my jezdíme za rozkvetlými rododendrony do zámeckého parku v Buchlovicích. Také nádhera.
Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy
Daniela Řeřichová 25.5. 07:17
Děkuji J. Raškovi za zajímavý rozhovor se sympatickou, vzdělanou a vždy elegantní Jitkou Haškovou. Vážím si jejího nadhledu při řešení životních peripetií a přeji jí dobré zdraví a hodně radosti při pěstování mnoha zájmů. :-)
Ať má smysl pro humor. Tak si muži představují partnerku
Jana Vargová 24.5. 13:28
Z pohledu našeho věku, je nám dohromady 143 let, jsme spolu jen 21 roků. A stále se něčemu smějeme. Humor ve vztahu považuji za potřebný, nezastupitelný a jak říká klasik: Nejztracenější den našeho života je ten, kdy jsme se nezasmáli.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.