Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zajištěná budoucnost pro všechny je tu
Alena Velková 24.5. 12:55
Náschvalníčků mám doma několik, ale musím je pochválit, že mi věci po čase zase vracej, ale bohužel ve chvíli, kdy už je nepotřebuju :-)
Imobilní senioři se mohou vrátit do aktivního života, míní Jakub Kočnar ze společnosti Selvo
Libuše Křapová 24.5. 11:03
Souhlasím, že různé vozíky a skůtry lidem hodně pomůžou. I u nás na vesnici se jich v posledních letech několik objevilo. Ono hodně záleží na osobním nastavení jedince. Pokud sám sebe přesvědčí, že už mu to nestojí za to, že na něm nezáleží, nebo dokonce že je to pro něj škoda peněz, že děti a vnoučata je potřebují víc, tak ze života v podstatě nic nemá a postupně se z něj stává ten tzv "ležák". Problémem by mohlo být, že i když hodně zlevnily, někteří na něj peníze prostě nemají. Možná by v článku mohly zaznít i rady, kam se v tom případě obrátit o pomoc, jestli se vozíky řadí mezi imobilizační pomůcky a jestli je na ně nějaký příspěvek.
Socha Krista chrání Rio de Janeiro přes 90 let. Kolik let bude chránit obec Úžice?
Alena Tollarová 24.5. 09:54
Poprvé jsem sochu, která tam dříve nebyla, viděla z auta cestou po dálnici. Nedalo mi to a zjistila jsem, že mě opravdu nešálil zrak a socha tam stojí. Jeli jsme se na ni podívat v zimě, právě když napadl sníh. Vytvořila jsem v něm tenkrát stopy a vystoupila k soše. Je od ní vidět Říp. Fotku jsem tenkrát dávala i na FD. Říkala jsem si, že se tam musíme někdy zajet podívat, až bude hezky a celý areál ožije, ale ještě k tomu nedošlo.
Tohle všechno se vážně děje?
Alena Velková 24.5. 07:36
Super, pobavila jsem se...taky mám vyfocených pár takových kuriozit :-)
Menstruace, neplodnost, sex. Témata, která mnoha lidem vadí
Lenka Kočandrlová 23.5. 15:41
Řekla bych,že rozpitvávat soukromé problémy veřejně, se stalo znakem dnešní doby. Když má někdo potřebu se svěřovat se svými intimními záležitostmi kdekomu,ať si to dělá,ale musí si uvědomit,že ostatní to nezajímá ! Co si vzpomínám,tak jsme se v 70. - 80. letech normálně bavili o teplouších,jak žijí,protože jsme jich znali dost. Oni si poklidně žili,nikdo jim nijak neubližoval. Nyní je vše zbytečně agresivní,když se neustále chce dosáhnout pro různé menšiny nějaká extra práva ! Nejdřív jsou povinnosti,až pak práva,to je můj názor. I za mého mládí byla děvčata,co nám ve škole vyprávěla detaily o svých menstruacích, o sexuálních zážitcích, ale povětšinou to byly spíš jednotlivci , tak je to asi i dnes,jen se všemu věnuje po sítích a pod. mnohem větší pozornost, tak si mnozí myslí,že se to má dělat / říkat. Taky se týká těch comingoutů, jakmile narazím na něco takového,tak si hned myslím,proč to někdo dělá ? Jeho okolí to dávno ví, cizí lidi to fakticky nezajímá, snad se chtějí tyhle osoby zviditelňovat aspoň tímhle,když už jsou v životě obvykle jen šedé myši.
Povídka: Nemocniční nevěra
Naděžda Špásová 23.5. 14:05
Povídka s dobrým koncem. Pokud je to skutečné je to ještě lepší.
Výlet do Jeseníků
Naděžda Špásová 23.5. 11:19
Jeseníky bych chtěla navštívit, ale asi se mi to nepodaří. Moc hezké fotky.
Oči
Vladislava Dejmková 23.5. 09:56
Také ráda a snad taktně pozoruji oči lidí. Ale někdy mě překvapí i mé vlastní...
Procházka za uměním
Eva Mužíková 22.5. 09:22
Přestože vytvořit něco takového je asi náročné neoslovilo mne to. To pejskové mé oko potěšili.
Mladí by měli starým lidem naslouchat a chodit k nim pro radu,“ říká spisovatelka Michaela Klevisová
Jana Hošková 22.5. 08:49
Moc pěkný článek! A zajímavý,držím autorce detektivek palce,byť jsem žádnou její knihu ještě nečetla.Líbí se mi její životní postoj i názory.Jsem též milovnice anglických filmů vč.detektivek a nesnáším krutost a násilí tak obvyklých ve filmech a knihách současných.
FEJETON: Jak jsem pomstil milovanou dámu
Jana Vargová 21.5. 09:25
Ne,ne,ne, tomuto krásnému fejetonu patří 10*. Svým prstům jsem už vypadala.
O královi v klobouku
Daniela Řeřichová 21.5. 09:20
Děkuji za velmi zajímavý článek o osvíceném panovníkovi.
Vzhůru k pramenům
Naděžda Špásová 20.5. 14:29
Tak tam to neznám, taky ráda fotím vodu. Určitě je to tam moc hezké podle tvých fotek. Šumava je krásná.
Ženy, které cestují samy. Každý rok jich přibývá
Vlasta Ledlová 20.5. 09:04
Právě jsem sama v Rakousku a cekám na lanovku na vyhlídku na Dachstein a potom do Hallstattu. I seniorky cestují samy. :)
Stoletý
Jana Šenbergerová 20.5. 08:26
Moc hezké vzpomínání i přání, ke kterému se připojuji, i když s naším digitálním radiopřijímačem moc nesouzním.
Kůň není žádné sportovní náčiní, říká Hedvika Hejhalová, chovatelka vzácného plemene falabella
Martina Růžičková 19.5. 20:40
Děkuji za zajímavý rozhovor. O tomto plemeni koní jsem téměř nic nevěděla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.