Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nezlobme se na vlastní stárnutí, i když k nám mnohdy není laskavé
Hana Šimková 15.5. 11:47
Je zajímavé, že všichni chceme stále žít, ať je to stáří jak chce zlomyslné.
Poprvé v Koněpruských jeskyních
Alena Velková 15.5. 08:03
Moc pěkný článek...v jeskyních jsem byla asi před 10 lety, po přečtení článku tam určitě vyrazíme znovu :-)
Jak pěstovat muškáty s minimální péčí
Jana Jurečková 14.5. 20:08
Miluji muškáty. Zasadím je do truhlíků. Velká výhoda, že kvetou až do zámrazu, vlastně celé léto. Mohou být na slunné straně, ale i v mírném stínu.
Rájem na zemi je kraj okolo Berounky
Dana Kolářová 14.5. 19:55
Aničko, děkuji za podrobný a zajímavý článek o setkání v Srbsku, kterého jsem se nemohla zúčastnit a setkat se zase s Íčkaři. Doufám, že příště na viděnou.
Pro mou maminku
Daniela Řeřichová 14.5. 10:10
I já mám oči orosené z Vašeho vyprávění. Také mám svou laskavou a něžnou maminku stále ve svém srdci.
Toulání kolem Berounky
Alena Velková 13.5. 23:54
Nějak se mi tento příspěvek zobrazuje špatně... ale věřím, že jste si to všichni užili. Já jsem ráda, že jsme se za váma s Bobinou dostaly první den alespoň na pár zahajovacích chvil...
Olomoucký tvarůžkový festival
Daniela Řeřichová 13.5. 12:21
Hezký výlet. Olomouc má co nabídnout každému návštěvníkovi.
Fejeton přímo jarní
Miloslava Richterová 13.5. 11:15
Díky za sdílení i pěkné čtení. Já mám ráda poněkud jiné písničky a na jaro a životodárné slunce nedám dopustit :-)
Stárnout neznamená hloupnout
Oldřich Čepelka 13.5. 09:02
No jasně. Přiměřená zátěž trénuje každý orgán. Když zůstanete v posteli , mizí vám svaly, když přestanete používat mozek, sníží se jeho výkon.
Největší odměna
Miloslava Richterová 13.5. 08:43
Pěkně jste to napsala, děkuji a gratuluji :-) Škoda, že redakce začala dávat obrázky, které se opakují.
Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou
Vlasta Ledlová 12.5. 20:39
Byla jsem na íčkařském setkání poprvé a bylo to úžasné. Prima lidi, bezvadná atmosféra po celou dobu. Poznávání historie, turistika, zábava a skvělé počasí. Moc vám všem děkuji za milé přijetí a panu Raškovi za výbornou organizaci této báječné akce.
Marian Jurečka: Zajistíme důstojné a férové důchody nejen dnešních seniorů, ale i budoucích generací
Jan Zelenka 12.5. 10:58
Tomuto člověku nevěřím ani to, že se jmenuje Jurečka. Je to vláda chaotiků.
Nepotřební, nemluvní samotáři. Proč muži nebojují se stárnutím jako ženy?
Jan Zelenka 12.5. 10:34
Na to, jak mám žít, nepotřebuji žádné návody. prostě stárnu, no, a co? Je mi jedno, jak vypadám, popíjím víno, v noci čokoládu, mám nadváhu, no, a co? Bojuji ale s četnými zdravotními problémy, většinou neúspěšně, bojuji s tím, že žiji sám, občas i úspěšně a žádné moudré rady nepotřebuji. Jo, a píši knihy. Koníček. Už jich je 16.
Láskyplnost
Jitka Caklová 12.5. 06:35
Závislost na čemkoliv je dobrý sluha, ale špatný pán a závislost na lásce toho druhého je tím nejhorším, co může člověka potkat.
Senioři v Srbsku aneb tahle země rozhodně není jenom pro mladé
Alena Velková 11.5. 19:43
Krásně vám to vychází, včetně počasí.
Nebojte se plavek ani po šedesátce! Vyberte si je na internetu a věnujte jim řádnou péči
Jana Šenbergerová 11.5. 09:21
Dobře načasováno k včasnému zjištění, nepotřebují-li stávající plavky vyměnit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.