Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nebojte se plavek ani po šedesátce! Vyberte si je na internetu a věnujte jim řádnou péči
Jana Šenbergerová 11.5. 09:21
Dobře načasováno k včasnému zjištění, nepotřebují-li stávající plavky vyměnit.
Svoboda v Karlových Varech
Dana Kolářová 11.5. 07:33
Jarko, moc zajímavá reportáž z akce "Piju prameny". Díky. Ráda jsem se do Varů vrátila, i když jen virtuálně.
Velký průzkum mezi seniory: Co by měla dělat vláda, aby zlepšila státní rozpočet?
Helena Štěpánková 10.5. 11:11
Přes všechny krize, které nás v posledních letech postihly (pandemie, válka na Ukrajině) se pořád máme dobře. Žijeme ve svobodné zemi, máme vynikajcí zdravotnictví (mohu srovnat i s některými vyspělými zeměmi) a pořád ještě štědrý sociální systém. Pokud nechceme zadlužit naše děti a vnoučata a jejich děti, je potřeba se uskrovnit. A ono to ještě pořád jde...
Laskavost a optimismus jsou malíři a grafikovi Ivanu Svatošovi vlastní
Daniela Řeřichová 10.5. 06:46
Děkuji za pěkný článek. Obrázky I. Svatoše jsou mému srdci velmi blízké. Navštěvuji jeho ateliér na Vysočině - Třech Studních, na narozeninový koncert se chystám. Přeji oslavenci pevné zdraví a stále hodně tvůrčí inspirace.
Velký průzkum mezi seniory: Chtěli by pracovat déle a kterou stranu by volili?
Jarmila Komberec Jakubcová 9.5. 13:33
Zajímavé zjištění. Líbí se mi, že senioři v převážné většinou jsou voliči koalice Spolu. Připravovaný konsolidační balíček na úsporu financí by měl se také týkat snížení mandatorních výdajů.
Toskánsko - 3. den - Až na vrcholky hor
Zuzana Pivcová 9.5. 11:53
Moc hezká cesta i navzdory té nepříjemné události. Ráda jsem si vzpomněla na náš zájezd v květnu 1994. Toskánská městečka jsou opravdu kouzelná.
Výlet do Drážďan se jaksi zvrtnul...
Libuše Křapová 9.5. 09:08
Taťáno, jak já ti rozumím. Já bych nejspíš došla až do Košic. Reportáž a fotky jsou perfektní :-)
Problém žen a mužů po padesátce: Samota vede ke strachu ze sexu a jeho odmítání
Libuše Křapová 9.5. 09:05
Jsme všichni individuální a každý z nás to prožívá jinak. Ale myslím, že když je chuť a chemie, tak obavy nemají šanci.
Mám v uších motýlky
Taťana Veselá 9.5. 07:17
Soni, nádhera, nádhera, nádhera!!! Jak psaní, tak fotky ❤
Hokejová tipovačka právě startuje
Dana Kolářová 8.5. 18:25
Poděkování redakci za Tipovačku, hodně štěstí soutěžícím a především našim hokejistům.
Hlava sice funguje, ale tělo nestíhá, říká Iva, která trpí vzácným autoimunitním onemocněním
Alena Tollarová 8.5. 08:57
Miozitida - nemoc, o které jsem v životě neslyšela. Autoimunitních onemocnění je tolik, že se z toho točí hlava. Shodou okolností je to přesně 11 let, co mě manžel nemohoucí vezl do nemocnice, kde jsem si vyslechla diagnónu, o které jsem taky předtím nikdy neslyšela - GBS (Guillain Barée syndrom). S tím jsem se naštěstí poprala. A v současné době pluji životem s dalším autoimunitním onemocněním, o kterém jsem taky v životě neslyšela. Zatím mě výrazně neomezuje, ale kdo ví, co přijde? Paní Ivě přeji do dalších dnů a let hodně sil k překonávání překážek, které se jí postavily do cesty a aby je dokázala překračovat s úsměvem, který jí sluší :)
Pomsta za Alíka
Taťana Veselá 8.5. 06:31
Parašutista s deštníkem mi vyvolal úsměv na rtech, moc milé povídání a hezký začátek svátečního dne, děkuji :)
Většina z nás to umí
Eva Mužíková 7.5. 09:14
Tak to bych asi nevydýchala, stačí mi navštívit zdejší trhy a nevím co bych si koupila. Takovà nabídka se hned tak nevidí. Pěkně jsi mne namlsala, abych si udělala taky RADOST, zajedu do Bauhausu alespoň pro sedmikrásky. Tento Tvůj nový způsob psaní se mi moc líbí.
FEJETON: O nablblém bobrovi a sladké slečně Kiki
Jana Vargová 7.5. 09:11
Asi byste měli dát pozor, aby oba sázkaři bez vašeho vědomí nezměnilo místo tetování: třeba na prodloužená záda nebo na čelo. Co pak? Dekapitace? To by byla škoda, přišli bychom o další povedené taškařice vašeho zajímavého společenství. :)
O pohodě
Jana Jurečková 7.5. 08:31
Já nemám ráda deštivé počasí a chození po doktorech. Všechen klid a pohoda je pryč. Ale zítra přijede Honzík a Zdenka s malou Barunkou. Určitě půjdeme někam ven do přírody. Našli jsme toto vzácné přátelství, i přesto, že rodina jsme jen hodně vzdálená. Díky za článek.
Chvála infrasauny
Anna Potůčková 6.5. 19:45
V sauně jsem nikdy nebyla a ani po ní netoužím. Bezpečně se zapotím při pomoci s přípravou dřeva na následující topnou sezonu. To se zapotí celá naše početná rodina.
Toskánsko - den 2. - historická města LUCCA a VOLTERRA
Zuzana Pivcová 6.5. 13:49
Ano, cesta Toskánskem se mi také moc líbila a hezké fotky mi ho připomněly, i když zrovna v těchto městech jsem nebyla, děkuji.
Fajnšmekr maminka Kateřina
Dana Puchalská 6.5. 10:17
Děkuju za milý článek. A hurá obsahuje i humor. To mám ráda.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.