Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak mi uletěly včely

Věra Ježková 25.4. 08:07
Zrovna včera jsme se s Jendou bavili o tom, že už jste dlouho nebyla na íčku. Řekl, že až vás uvidí, zeptá se vás na včely. Tak ať se dobře daří jim i vám. A váš med mi moc chutná:-)

Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník - Chata Velký Lopeník

Daniela Řeřichová 25.4. 08:00
Marie, díky za vzpomínky na Moravské Kopanice – kraj bohyní: Žítková, Lopeník, Vyškovec, Březová, Strání, kde jsem v minulosti často pobývala.

Jako Pat a Mat v koupelně

Blanka Lazarová 24.4. 21:41
Vlaďko, promiň, ale neubránila jsem se smíchu. Ne že bych byla zlomyslná, ale ty jsi tak dobrá spisovatelka, že bys mohla psát scénáře k seriálu PAT A MAT. A nakonec, dobrá věc se podařila, věrná láska zvítězila. :-) :-) :-)

Krajinou Českého středohoří

Naděžda Špásová 24.4. 11:11
Teda, Soni, ty jsi turistka, vyjela jsi si docela daleko. Na zřícenině Košťálov jsme taky s Terkou a Aničkou byly, už je to pár let. Tak ať ti to šlape, hezké fotky.

Čeští senioři objevili kouzlo Egypta, pořizují si tam na penzi nemovitosti

Hana Antošová 24.4. 10:57
Zajímavý článek. Do Egypta jezdíme na dovolenou moc rádi, líbí se nám tam.

Bez snílků motýlků

Jana Šenbergerová 24.4. 08:49
Zuzko, s tvými nádhernými verši je i pošmourné ráno mnohem příjemnější. Díky za ně.

Mají je všichni

Jarmila Komberec Jakubcová 24.4. 08:06
Naďo mám "potřebu" ti napsat, že hezky fotíš.

A co takhle drdol, dámy? Sluší v každém věku a je módním hitem

Hana Řezáčová 24.4. 08:00
Drdol nosila celý život má teta, byla moc hezká, pořád se usmívala a moc jí to slušelo - takže tento účes mám spojený s ní a líbí se mi ( jsou krásné i dámy na fotografiích), ale pro mne drdol není ...

Nejhorší vs. nejlepší počasí pro bolavé klouby

Ada Friml 23.4. 21:56
690, - KČ... TAK TO JE PRO ŘADOVÉHO DŮCHODCE NYNÍ "SKORO ZA HUBIČKU" ... ACH JO....

Karlštejn po rekonstrukci: Návštěvníkům se otevírají dosud nepřístupné prostory

Anna Potůčková 23.4. 10:56
Před 2 roky jsem tam byla s mnohými dalšími Íčkaři a určitě bych se tu chtěla zase někdy vrátit. Myslím že je tu stále co obdivovat a o to více, když je po tak rozsáhlé a nákladné rekonstrukci. Je to v naší zemi nejkrásnější hrad.

Království barev na jarní výstavě květin "Flora Olomouc 2023"

Dana Kolářová 23.4. 09:32
Jaro jak vyšité. To je snad celá paleta barev. Díky, Aničko, potěchu pro oči i duši.

Pro malé i velké hračičky, holky nevyjímaje

Anna Potůčková 23.4. 08:22
Věrko zajímavý článek. Když my holky na nějaké hrání si nemáme mnohdy ani čas. Naše hry spočívají tancem okolo plotny, u žehličky, pračky apod. A jakožto ženy, tak si raději chodíme pokecat se sousedy, zde na chat či jiné chaty dle toho co nás baví a zajímá. V Praze mám však známého, který vlastní firmu na výrobu různých modelů vláčků a jiných vozidel. A možná nějaký model na výstavě byl také od něj.

FEJETON: Fuseklová Rapsodie v černém

Jiří Dostal 23.4. 07:43
:-) Ano ano, vázaný prodej je svinstvo; co tak se příště pustit do třídění lentilek? :-)

Beskydská pivní stezka otevírá ve velkém stylu, nejstarší pivovar seznámí návštěvníky s Rothschildem, na dámy čekají „ženská piva“

Lenka Kočandrlová 22.4. 12:33
Pivo mi odjakživa smrdělo,bylo nechutné a hořké, na jednom školním výletě mě spolužák polil v busu a musela jsem celý den v tom smradu a s hnusnou skvrnou na bílé šatovce absolvovat celý výlet - tím pádem zcela zkažený. Pro mne je pivo fuj.

Jaro?

Jitka Hašková 22.4. 10:24
Dík za hezkou básničku.

Hledej jaro

Anna Potůčková 22.4. 08:13
Nepotřebovala jsem nápovědu ani u jedné věty, nebylo to až tak těžké namáhání mé mozkovny.

Hlaváčková stráň v Klenči

Blanka Lazarová 22.4. 07:51
Pěkná procházka i dokumentace. Díky.

Deníček Betynky: Na jaře

Zuzana Pivcová 21.4. 13:54
To je zvláštní, zrovna jsem na Betynku vzpomněla, když mi panička připomněla malíře Kavána a Libuň. A když panička hraje na harmoniku, nezazpíváš si?

Kloubovka

Alena Švancarová 21.4. 10:43
Díky ,Hanko,moc pěkné.Ráda jsem si to místo prohlédla.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.