Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková

Blanka Lazarová 21.4. 08:20
Honzo, díky za pěkný rozhovor. Smekám pomyslný kloubouk před Vlaďkou, která hýří tolika aktivitami, že bych tomu nevěřila, kdybych ji neznala. Pro mě - velmi inspirativní osobnost. Dík.

Nechytíš

Alena Tollarová 21.4. 07:11
Děkuji, Zuzko, za poetické přivítání do nového dne :)

Josef Mánes – člověk, umělec, legenda

Dana Kolářová 20.4. 21:59
Fotoreportáž nemá chybu a výstava je super, díky za připomenutí. Je ovšem časově náročná, byla jsem tam skoro 5 hodin.

Botanická zahrada v Teplicích

Alena Tollarová 20.4. 12:12
Soni, když jsem nominovala alej k Řípu do soutěže Alej roku a získala titul Alej roku Ústeckého kraje 2018, tak jednou z odměn byla i vstupenka do BZT. To bylo jedinkrát, když jsem se do ní podívala. Líbilo se nám tam. Spojení rostlin s obrazy je pěkné.

Strach z odmítnutí je častý důvod, proč se lidé bojí seznamovat

Antonín Nebuželský 20.4. 12:01
Dobré téma :-) Rád komunikuji, myslím osobně, což mimochodem vadí manželce. Jinak mám, myslím, "nos" na lidi. Taky si myslím, že řada " krásných žen" zahálí, protože je málokdo osloví. To je téma na článek...

Zarostlá místa Kavánových obrazů

Irena Mertová 20.4. 10:11
Kavánovy obrazy mám moc ráda.

Básně 2

Věra Ježková 20.4. 08:26
Jendo, dojal jsi mě.

Nová FOTOSOUTĚŽ portálu i60: Jeden příběh, tři fotografie

Dana Kolářová 19.4. 13:01
Dobrý výběr tématu. Na fotopříběhy se těším.

Fotohádanka: Poznáte tento kostel?

Vlasta Ledlová 19.4. 09:47
Aničko, prima hádanka. Už vím. :-)

Jarní vlání

Marie Ženatová 19.4. 07:10
Díky moc za krásné jarní vyznání*. Já jsem včera čistila jeden záhonek - vynesla jsem celkem tři kbelíky plevele. Pak jsem si chvilku sedla na lavečku a kochala se tou krásnou jarní přírodou a hlasitým i šťastným smíchem dětí z blízkého hřiště ♥

Vlasta (82 let): Říkají mi sluníčko a já lituju, že jsem nebyla sobecká

Libuše Křapová 18.4. 10:59
Rozumím vám. Tvrdím právě z důvodu ztráty soukromí, že do DD nikdy nepůjdu. I když - nikdy neříkej nikdy, že? Možná byste ale neměla před rodinou tvrdit, že jste spokojená. Třeba je v jeho silách vám pomoci. Zorganizovat společnou schůzku s vedoucím pracovníkem, vysvětlit personálu, co vám vadí a podobně. Proč byste ve svém věku nemohla trvat na svém? Dobré DD se snaží vycházet svým klientům vstříc. Podle vašeho popisu bych řekla, že by k nim mohl patřit i ten váš. Jen musí k vám změnit přístup. Vzít na vědomí, že nejste batole, ale svéprávný člověk s individuálními potřebami. V tom by vám právě mohl pomoci váš syn.

Obrázky z cest: Praha - Hradčany

Daniela Řeřichová 18.4. 10:00
Blanko, pravdu díš, Praha se nikdy neokouká. Sousoší věnované siru Nicholasi Wintonovi mě vždy dojímá, když jdu kolem. Režisér Matej Mináč, který natočil několik filmů věnovaných záchraně 669 židovských dětí, je autorem petice na přejmenování nádraží na Wintonovo.

Vzácný člověk Ludvík Kuba

Marie Novotná 18.4. 07:04
A ty jsi dobrou duší galerie. Galerie je krásná a průvodkyně v tvé osobě........ k tomu není co dodat. To se musí vidět. Díky za pozvání.

Vycházka do Brozan a Doksan

Jitka Hašková 18.4. 07:00
Álo, to jsi měla moc zajímavý výlet. I když se hodně památek opravuje, tak bohužel ještě hodně jich to potřebuje.

Nová zelená úsporám Light nabídne ohroženým domácnostem další miliardy korun na zateplení a zcela nově i na solární ohřev vody

Pavlína Vavříková 17.4. 21:23
Zateplení domu včetně střechy, nová okna s dvojskly či trojskly, účinnější kotle, považuji pro seniory za dobrou investici, jejíž výsledky (úspory) jsou okamžité. Na rozdíl od solárních panelů. Ty jsou v současné době, a stejně tak instalační práce fotovoltaických firem, předražené. Ceny elektřiny navíc půjdou dolů, a návratnost investice se bude prodlužovat. Osobně vidím problém v ročních cyklech - v zimě soláry mnoho elektřiny nevyrobí, v létě se elektřina nespotřebuje (výkupní ceny jsou minimální), jedině, když "krmí" další energožrouty v domácnosti jako jsou klimatizace, ohřevy bazénů apod.

Návody

Jana Šenbergerová 17.4. 11:44
Hanko, to je důvod, proč si ráda všechno prohlédnu v obchodě. Když mám štěstí a narazím na opravdu fundované prodavače, nechám si všechno důkladně vysvětlit. Problém je ale v tom, že u nás je obchodů málo.

GLOSA: Vypadáte dobře

Dana Kolářová 17.4. 10:56
…. A mě dodal dobrou náladu Tvůj článek, Soni. :-)

V Horní Pěně je možné adoptovat lva

Vlasta Ledlová 17.4. 09:34
ZOO v Horní Pěně je opravdu nádherná. Pokud si plánujete letošní dovolenou s vnoučaty, doporučuji Jindřichův Hradec a okolí. Byla jsem tam s vnukem v létě 2021 a nevěděli jsme kam dřív “skočit”.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.