Přehled posledních diskuzních příspěvků
Návody
Jana Šenbergerová 17.4. 11:44
Hanko, to je důvod, proč si ráda všechno prohlédnu v obchodě. Když mám štěstí a narazím na opravdu fundované prodavače, nechám si všechno důkladně vysvětlit. Problém je ale v tom, že u nás je obchodů málo.
V Horní Pěně je možné adoptovat lva
Vlasta Ledlová 17.4. 09:34
ZOO v Horní Pěně je opravdu nádherná. Pokud si plánujete letošní dovolenou s vnoučaty, doporučuji Jindřichův Hradec a okolí. Byla jsem tam s vnukem v létě 2021 a nevěděli jsme kam dřív “skočit”.
Mít dobré přátele je mnohdy důležitější než mít rodinu
Jitka Caklová 17.4. 08:24
Abych nepodlehla vyhoření, nebo-li pocitu, že nic nemá smysl, vybudovala jsem si v druhé čakře čtyřstěn, jehož každá stěna má hodnotu sebe sama. Není to lehké ale vyplatí se to. Člověk, který se pokládá za přítele jen proto, aby na mě "vyblil" svoje starosti, vzbudil ve mně pocit lítosti, jen proto abych se o něj postarala, to děkuji pěkně. Přátelství je rovnováha, kterou ne každý zvládá.
Jaro v zahradě Trojského zámku
Daniela Řeřichová 17.4. 06:41
Martino, moc pěkný článek a fotografie. Je vidět, že máš k místu vztah.
Ze zajímavostí krkonošské obce Křížlice
Vladislava Dejmková 16.4. 15:49
Křížlice samozŕejmě znám, jak jinak, když pocházím z Jilemnice a všichni mí příbuzní z blízkého okolí. I atmosféra starého kostelíka je mi blízká. Pŕipomíná mi kostel v Horních Štěpanicich, kam jsem jako dítě chodívala na mši. A později na pohřby svých příbuzných a známých.
René
Věra Lišková 16.4. 12:14
Dokument jsem viděla, a pocit z něj byl smutek nad zmařeným životem. Nevím, kde se stala při výchově Reného chyba. Třeba u svých rodičů jsem cítila, že jsou ve svém povolání dobří, měli svou práci svým způsobem rádi, nešlo jen o vydělávání peněz. René se jen vymlouval a hledal chybu hlavně u druhých a ne u sebe a chtěl od společnosti jen brát a nic jí na oplátku nevracet.
FEJETON: O hřejivém slunci a zelném salátu
Jiří Dostal 16.4. 11:15
:-) Základem štěstí je schopnost vážit, hodnotit svůj úděl, ale rozmar se někdy hodí... :-)
Čas zkracování
Jan Zelenka 16.4. 10:03
Bohužel záměrem výrobců je dávat na trh výrobky, které mají omezenou životnost maximálně do záruční doby. Jinak by přišli o kšeft. Co se týče zkracování, zjistil jsem zajímavou okolnost. O co přicházím s lety na výšce, o to samé přibývám v pase. Hezký článek, paní Kollinová.
Vzpomínka na letní den
Alena Velková 15.4. 14:17
K velkým psům také raději přistupuji s respektem...hezká příhoda.
Tip na výlet: Zámek Chyše, kde se inspiroval Karel Čapek k napsání Krakatitu. Co se tenkrát stalo?
Blanka Lazarová 15.4. 08:10
Ne každá památka dopadne dobře. Tady se to povedlo, Lažanským patří veliký dík. Honzo, pěkný tip na výlet, byl bys dobrý průvodce, vlastně jsi výborný průvodce. Už se těším na další poznávačky. :-)
Velikonoční výšlap
Blanka Lazarová 15.4. 08:00
Marie, pěkná vycházka, dobrá parta, pěkná fotodokumentace a jistě i pěkné vzpomínky. :-)
ČSSZ nestíhá vyřizovat žádosti o důchod. Průměrná doba řízení už překračuje zákonnou lhůtu 90 dní
Daniela Řeřichová 14.4. 22:24
Jsme jenom lidé. Trochu empatie, prosím. :-)
Úspory seniorů. Kam schovat našetřené peníze před vysokou inflací?
Alena Velková 14.4. 09:48
Jo, tak to jsme taky chtěli investovat do fotovoltaiiky...vloni v srpnu jsme zaplatili 60% z ceny jako zálohu, coz nebylo úplně málo...mělo být hotovo do listopadu 2022...dodnes nemáme nic realizovaného a peníze zpět také ne...Malina group dělá mrtvého brouka :-(
Husův vrch
Dana Kolářová 14.4. 08:24
Soňo, asi bych se na žlutou záplavu dívala jen z úpatí kopce. :-) Přeji šťastná stoupání.
Raději zešílet v přírodě
Hana Šimková 14.4. 07:22
Hani, velmi zajímavý článek. To ponoření se do klidu je asi velmi pěkné.
Básně 1
Hana Šimková 14.4. 07:17
Moře, to je moje láska, kterou už nikdy neuvidím. Ta úvodní fotka je moc pěkná.
Stáří je potvora zrádná
Margita Melegova 13.4. 08:29
Stari mi nevadi, jsem s tim stavem smirena, vadi mi kazda navsteva v ordinaci pokazde se dozvim, ze mam dalsi nezvanou navstevu ve svem tele.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.