Přehled posledních diskuzních příspěvků

Velikonoce, velikonoce

Eva Krausová 9.4. 14:17
Soni, ani já si neumím představit žít jako bezdomovci. A že zde na Mostecku jsem i ne vlastní vinou zažila, co to je být bez práce. To když nám např. nezaplatili výplaty. Ale díky umění šetřit, spořit (což mě naučili rodiče) jsem to vždy zvládla. Třeba i proto, že jsem dojížděla za prací. Než být bezdomovcem, to bych raději nebyla... Bohužel v dnešní době se to může stát, ale člověk prostě musí vynaložit úsilí a vyhnout se takovému pádu na dno. Nechápu ani, že mnozí jsou dlouhodobě bez práce a vlastně jim to vyhovuje. A ještě ty mladé v tom podporují rodiče. Musela bych se před nimi stydět, nechat se od nich dlouhodobě živit. Líbí se mi, že se omlouváš pejskům, že už to na vycházku nevypadá, když je člověk unaven. Také mám dny, kdy to je jen na vyvenčení. Prostě člověk bývá někdy unaven a potřebuje odpočinek. Přeji požehnané Velikonoce.

Putování nejen o Velikonocích

Hana Rypáčková 9.4. 08:29
Evo, mně se nová vyhlídka líbí. Doufám, že mě nic výlet k vám do kraje nepřekazî.

Velikonoční duben

Blanka Lazarová 9.4. 08:07
Moc hezké, děkuji. :-) :-) :-)

Věra (64): O Velikonocích odešel můj muž, zemřel u své milenky

Hana Řezáčová 8.4. 13:42
A hezkou, o sebe dbající ženu, navíc hodnou , a která se starala o muže i děti atd. atd., nikdy žádný manžel neopustil? A opačně? Pracovitého solidu, který navíc dobře vypadá, nikdy neopustila manželka? Je to celé složitější ...

Poutní místo Dobrá Voda u Milejovic

Daniela Řeřichová 8.4. 11:36
Hani, moc hezké, kapličky krajině a lesům sluší. Vybízejí ke ztišení, díky.

O Bílé sobotě je v kostelech ticho. V domácnostech se podle tradic uklízí, zdobí vajíčka a pletou pomlázky

Jitka Caklová 8.4. 08:01
Když vidím Ježíše Krista na kříži, vidím jen zlo a nenávist. Bohužel to přetrvává i po téměř dvou tisících letech. Mocní jsou stále mocnější a bezmocní stále bezmocnější. Co těmito církevními svátky vlastně uctíváme?

Čekání

Jitka Caklová 8.4. 07:52
Pro mě je vše stále v pohybu a vše, co má být přichází samovolně. Pro mě je čekání na cokoliv, promarněný čas.

Chci ti říct…

Daniela Řeřichová 8.4. 07:17
Blanko, díky, napsala jsi to i za mne. Každý má možnost volby a každý v našem věku ví, co je dobro.

Ulicemi Meziboří chodili Čaloun, Beránek, Růžička, Reichl, Šlégr

Antonín Nebuželský 7.4. 15:18
I já jsem tam v šedesátých letech chodil. Jako hornický učeň. Internáty byly pod čísly. Já jsem byl na osmičce nebo devitce. Nad sanatoriem. Do tanečních jsem chodil do Kulturáku. Pěkný, mám hezké vzpomínky.

Jak jsem utekla velikonočnímu cirkusu

Martina Růžičková 7.4. 07:01
Vtipně napsaný článek. Taky jsem mívala z některých tradičních zvyklostí hrůzu. Jen ten váš tehdejší útěk před velikonočními zvyky musel být taky bolavý.

Z Řepice do Domanic přes vrch Jaslov

Alena Velková 6.4. 18:35
Hezký výlet a jak vám to s pejskem na společné fotce sluší!

Babi, tohle nesmíš. Děti vychovávají rodiče a prarodiče. Úlet nebo trend?

Miloslava Richterová 6.4. 08:47
S p. Jiřinou Prekopovou dlouhodobě souhlasím, jinak objetí by nebylo špatné, ale opravdu v terapii, zažila jsem, že to bylo používáno rodičem naprosto nevhodně, místo aby si vzal ponaučení o rodičovské autoritě. Děkuji za pěkný článek, na otázku v nadpise odpovídám jednoznačně ú l e t ! Díky :-)

Splněné přání

Milan Březina 6.4. 07:21
Srdcařský článek. Chybičky se však vloudily. Pokud byl vítr na Sněžce, tak lanovka končila na Růžohorkách, nikoliv na Medvědíně ( to je úplně jiná lanovka ve Špindlu ). Chtěla jste na Luční boudu, ale rolba prý jela na Labskou boudu. Ta se nachází také u Špindlu. Smutná historie: Po Mnichovu boudu ze vzteku zapálily stahující se ČESKÉ jednotky. Jakoby ta krásná budova mohla za lidi a jejich zpackanou politiku.

Hádanka: Můj kardinální úlet při odhadu

VANDA Blaškovič 5.4. 11:23
Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem prohrála v hospůdce 1000,-Kč...:) ach jo...vy to budete mít zadarmo..:). Děkuji!

Nová Strategie rodinné politiky ocení a podpoří rodiny ve všech fázích života

Ivo Patta 5.4. 10:27
Skutečná Nová strategie (pro)rodinné politiky, založená na základě nových zákonů č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu a č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení je zrcadlovým obrazem politiky, která nám přinesla silné ročníky ze 70. let minulého století. Výsledkem snížení daňového zohlednění nákladů na výchovu dětí v rodině k 1. 1. 1993 z 50 % na 12,5 %, tj. o tři čtvrtiny, byl propad porodnosti o 30 000 novorozenců za tři roky (Hiršl M. 2004). V roce 1995 spadla úhrnná plodnost žen pod 1,3 dítěte/ženu a pracující populace Česka začala hromadně vymírat. Více na straně 129 v kapitole Výzva pracujícím rodičům. Vyčíslení pro-rodinné politiky státu na str. 172 v kapitole Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018. Obě kapitoly nalistujete v knize Ekonomům to myslí černobíle (knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně).

Z Dobrše do Vacova

Irena Mertová 5.4. 09:31
Moc hezké. A když si představím, že byly doby, kdy zvon z Pošumaví bylo slyšet do Prahy... :-)

Kdo obluzuje lid

Dalibor Polanský 5.4. 08:56
Lidi jsou nepoučitelní a ani Bůh to nezmění.

O seniorské spokojenosti

Jitka Caklová 5.4. 08:15
Píši za sebe, neplánuji, nečekám AŽ o mně vláda rozhodne, AŽ budu moci to či ono, to bych se nemusela také dočkat. Žiji přítomností, tady a teď. Počasí není můj velitel, můj velitel je podstata mého bytí. Od 1. 1. letošního roku mám na koloběžce najeto 520 kilometrů. Svůj život mám ve své moci ♥♥♥

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.