Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zlatá prasátka a jiné...
Alena Velková 4.4. 11:43
Zlatá prasátka na Vánoce byl dobrý nápad...tehdy byla opravdu každá korua dobrá...no vladtně to platí pořád :-)
Pojďte s námi až do stovky a získejte atraktivní ceny!
Marie Měchurová 4.4. 11:13
Už jsem nakrémovala pohorky. I tyčky jsou připraveny. Děkujeme za inspiraci.
Barva zvláštní ponurá
Jana Kollinová 4.4. 09:53
Výběr úvodní fotografie umocňuje temný tón veršů. Děkuji, působivé.
Přemýšlení seniorky: Jak vydržet co nejdál
Jana Hošková 4.4. 07:23
Perfektně napsané !!! A jak pravdivé. Tělo stárne, ale důležité je, když "duše" zůstává mladá. Ale bohužel to nejde zrovna moc dohromady...jak kdosi kdysi tento stav popsal: Duše se hádá s tělem. Tak to prostě je a my s tím musíme bojovat, dokud to jde ! :--))
Obrázky z cest: Mandloňové sady v Hustopečích u Brna
Daniela Řeřichová 3.4. 12:49
Blanko, díky tvým fotografiím jsem se ocitla na pohádkovém místě. Mandlárnu jsem navštívila v Brně. :-)
Přijďte na operetu Ples v hotelu Savoy a prožijte jedinečný večer ve Státní opeře!
Libuše Křapová 3.4. 11:11
Škoda, že pro mne je to daleko.
Vybrali jsme vítěze soutěží Příběhy starých fotografií a Místo mého srdce
Marie Novotná 3.4. 10:40
Gratuluji všem oceněným.
Levné doplňky mohou udělat mnohdy více parády než luxusní šperk
Olga Škopánová 3.4. 10:08
Nemám pocit, že by dámy na fotografiích byly vyššího věku.
Pohledy do života předků aneb co všechno lze vyčíst z rodokmenu
Drahomíra Zavadilová 3.4. 07:26
Krásně napsaný a velice věrohodný článek. Výstižněji to už nelze napsat. Jen by si to měli přečíst dnešní hlavně mladí a přetechnizovaní lidé.
Zvyklostem budiž chvála (anebo ne?)
Alena Švancarová 2.4. 11:16
Je stále čemu se učit.A je dobře,když je k vědění člověk stále nakloněn.
Pohádková babička Libuše Křapová: Veškeré chmury zaháním psaním
Jitka Hašková 2.4. 11:07
Zajímavý rozhovor. je prima Líbo, že se ti podaří se vždy zvednout. Tvoje odpovědi mi připomněli přísloví, které říkala moje máma: "když nenajdeš u vejskala, u stejskala teprv ne.
První duben - Apríl
Alena Velková 2.4. 08:58
Také přeju krásné Velikonoce, snad budeme mít štěstí a užijeme sluníčko :-)
FEJETON: Žebřík ke hvězdám
Jana Šenbergerová 2.4. 08:16
Je to tak, jak píšete. Jen teď přemýšlím, jestli moje dcery měly štěstí, nebo smůlu, když se narodily zcela neambiciózním rodičům. Ambicím svých rodičů jsem se vzepřela.
Příběhy starých fotografií: Praha a hospoda v Habru
Anna Novotná 2.4. 00:28
To je skvělé! Mám velkou radost - jako kdyby na člověka přímo dýchala ta doba, kterou dávno odvál čas. Hodnotím plný počet hvězdiček - jen se mi nepodařilo je správně vyznačit a už mi to nejde opravit, tak se omlouvám. Krásný autentický příběh, který přímo vyvěrá z původní staré fotografie.
Budu stará, ošklivá a nemocná. Kdo to říká, takový skutečně bude
Jitka Caklová 1.4. 10:10
Stáří jsem se nikdy nebála, neboť jsem se i v mládí cítila stará. Zakrátko mi bude 74 a stará nejsem. Cítím se vítězem, protože moje tělo je můj přítel nejvěrnější ♥
Má kontrola v lékárně
Jana Kollinová 1.4. 10:08
Každé povolání má své úskalí a mezi námi, kontroly nemá nikdo rád.
Odpočinkový den se vzpomínáním
Dana Kolářová 1.4. 08:15
Zajímavá oslava výročí, Danko. Díky. Viděla jsem natáčení v rozhlase ale bez možnosti focení.
Dnes neumírej. Varovná čísla ukazují, že v Česku spáchají sebevraždu tři lidé denně. Nejvíce dokonaných pokusů je mezi seniory
Soňa Prachfeldová 31.3. 13:59
Je to tragické, takhle by opuštění, bezmocní staří lidé neměli končit. Oni nevědí, kam se obrátit a kdo jim pomůže? Když nemají nikoho, nebo rodina nepomůže. Dříve byli i geriatři a myslím, že i jiné vztahy snad úplně ve všem. Dnes je absolutní nedostatek snad všeho, lékařů, odborníků, jsou všelijaké neziskové organizace, ale pro tuto tragédii asi nikdo. Je depresivní jen o tom číst. A světlo na konci tunelu nevidět.
Když vařím, tak s chutí!
Alena Velková 31.3. 08:53
Já jsem váš pravý opak, ale ty recepty vypadají báječně. Určitě z nich zkusím alespoň plněnou cuketu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.