Přehled posledních diskuzních příspěvků

Brož. Dříve častý doplněk se po letech opět dostává do centra pozornosti

Vladislava Dejmková 27.3. 08:25
Ano, asi půjdu prohrabat svůj šuplíček, nějaké brože tam určitě najdu.

Doteky

Hana Šimková 26.3. 15:17
Pokud se ten dotek změní v pohlazení a posléze v probuzení, které ten dotek převyšuje, pak asi nic krásnějšího není.

Proměny času

Miloslava Richterová 26.3. 11:02
Soničko děkuji, pěkně se četlo i koukalo, přeji také krásné jaro a hlavně ve zdraví ! :-)

Jaro v Botanické zahradě Na Slupi

Daniela Řeřichová 26.3. 08:47
Jitko, krásná fotogalerie. Také do této BZ ráda chodím, je tam klid.

FEJETON: Žárlivostí k domácímu štěstí?

Jiří Dostal 26.3. 08:36
:-) Jak se může jevit pudová ostraha vlastnictví a pověsti, ale to víte, ženské.... :-)

Tady jsem doma

Daniela Řeřichová 25.3. 19:27
Nedivím se, že máte hluboký vztah ke svému rodnému městu. Červená Řečice je velmi půvabná, jezdili jsme tam s vnoučaty v létě na Slámování.

Místo mého srdce: Zlaté jezero, fotoreportáž

Eva Mužíková 25.3. 09:18
Ptěšení pro oko, pohlazení po duši. Krása Eleno.

Jaro

Blanka Lazarová 25.3. 07:11
Aničko, i když fotky nejsou prosluněné, jsou jako vždy pěkné. Počasí hold má nad námi navrch. I tak se ale dá brouzdat a objevovat její krásy. Děkuji za procházku. :-)

Sůl nad zlato aneb pohádkový Hallstatt

Daniela Řeřichová 25.3. 07:00
Pěkné fotografie. Byli jsme v Hallstattu asi před 20 lety, opravdu stojí za návštěvu.

Obrázky po duši hladící

Vlasta Ledlová 24.3. 10:12
To je krása! Moc děkuju za zprostředkování.

Po sedmi letech

Vlasta Ledlová 24.3. 09:19
Paní Fišarová, držím palce. Ať je vám brzy líp!

Příběhy starých fotografií: Nevěřte pověrám

Vladislava Dejmková 24.3. 06:22
Pouze v mírných obměnách slýchávám to stejné. Možná i se stejným tónem. Z nadhledu je to fajn, v realitě mě to občas "sebere".

Vkus „starších kluků“

Jiří Libánský 23.3. 14:49
Výběru kvalitního stylového koženého oblečení věnuji spostu času a peněz. Nemyslím si, že každý "zamrzlý roker" musí působit jakkoliv omšele. Pokud tak působí, je to spíš otázka mentality, než stylu oblečení.

O milostné poezii

Daniela Řeřichová 23.3. 09:12
Vaše poezie se mi líbí, díky.

Přemýšlení seniorky: Dovolte nám zažívat pocit, že jsme stále potřební a platní členové společnosti

Olga Škopánová 23.3. 08:33
Spokojenost s vlastním životem a pocit užitečnosti si každý musí zařídit sám a nemůže žádat, aby mu ji zařídil někdo jiný.

Sport

Alena Velková 22.3. 09:24
Tenhle článek je asi omyl, protože jste ho tu už měla 12.3. pod názvem "Chci být aktivní"

Na mládí se vzpomíná v dobrém, i když za moc nestálo. Čím to je?

Věra Ježková 22.3. 08:34
Asi jsem výjimka potvrzující pravidlo. Mám spíš vzpomínkový pesimismus, vycházející z realismu.

Královská zahrada mezi zimou a jarem

Blanka Lazarová 22.3. 08:13
Martino, úžasná procházka a perfektní dokumentace. Zase jsem se něco nového dozvěděla a zavzpomínala. Podobnou trasu jsem si prošla před několika lety a v restauraci Lví Dvůr jsem za totáče brigádničila. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.