Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ukázky z Duhy I
Elena Valeriánová 21.3. 14:07
Nějak jsem nepochopila. Je to reklama na knihu? Pokud ano, tak bych si tu knihu na jejím základě nikdy nekoupila. Chybí mi v ukázce myšlenka, podnět ... zřejmě si stojím na vedení.
I na Moravě máme Poděbrady
Alena Velková 21.3. 11:18
Moc pěkný výlet... přiznám se, že Zeleného Patrika jsem ještě nepila a ani o něm nikdy neslyšela...mám co dohánět :-))
Místo mého srdce: zámecký mlýn a okolí
Svatava Páleníková 21.3. 07:55
Pěkně jste popsal místo svého mládí. Také na ně často vzpomínám, náš dům, ve kterém jsem prožila dětství, už neexistuje.
Jarní vzpruha
Anna Potůčková 20.3. 16:19
Určitě to byl bezva výlet. Je vidět z fotek, že počasí Vám přálo. Moc hezké fotky jsi pro nás nafotila. Zejména ty s vodou které mám já nejraději.
Sako sluší v každém věku a na jaře je nejlepší variantou
Daniela Řeřichová 20.3. 15:40
Sako je nejčastěji zastoupeným oděvním prvkem v mém šatníku.
Co mám rád?
Naděžda Špásová 20.3. 11:05
Je vidět, že jsi spisovatel. Člověk má rád spoustu věcí, proto jsme asi lidí.
Vzpomínky na covid
Jan Zelenka 20.3. 10:48
Život nemá logiku. Říká se, že ti největší lazaři žijí dlouho. Mí dva spolužáci, kteří v životě snad nemarodili, sportovci a chlapi jak hora zemřeli po prvním infarktu. Tak si říkám, zaplaťpánbůh za mých 15 diagnóz. Člověk nerad ztrácí dobré přátele, pane Berko.
O kouzlu těla a duše
VANDA Blaškovič 20.3. 08:23
Nejkrásnější pohled je na nahé ženské tělo. Krásná fotografie! Na zdejší poměry docela odvážná.
Po čem asi ta naše vnoučata, žijící v dostatku, touží?
Blanka Tabaszová 19.3. 11:13
Děkuji za vzpomínku o vlasech z kukuřice, připadala jsem si v nich jako princezna!
FEJETON: Je třeba uškrtit Elízu!
Daniela Řeřichová 19.3. 08:56
Přímo ze života, prima fejeton, jako každou neděli, díky.
Jak jsme se jako děti před 80 lety oblékaly
Daniela Řeřichová 19.3. 08:32
Děkuji za zajímavý článek o chlapeckém oblékání.
Cestou necestou pěti západoafrickými zeměmi
Jan Zelenka 18.3. 13:22
Cestovatelská posedlost je určitě zajímavá vlastnost. A také záviděníhodná. Je vůbec něco na světě, co jste ještě neviděli? Pokud ještě plánujete další cesty, tak hodně štěstí a fůru nových poznatků. Fotky jsou zajímavé. Už vás bohužel nedoženu.
Z mého dětství čerpám dodnes sílu a inspiraci
Marie Faldynová 18.3. 09:59
Potřebujeme druhé v těžkých i šťastných chvílích. Bydlím v malém městě, má to výhody i nevýhody, ale jsem vděčná za všechny přátele, které mám.
Střípky z Brna – Špilberk
Daniela Řeřichová 18.3. 09:50
Blanko, moc hezky zdokumentováno. Jsem ráda, že díky tobě mohu více poznat významné historické i významné současné město Brno.
Loučení
Jan Zelenka 17.3. 13:08
Lído, moc pěkný, až dojemný článek. Tvou minulost jsem moc neznal Mluvila si o ní zřídka. Jen si něco málo napsala. Ale prošla jsi vším se ctí a sebevědomím. Netušil jsem, že máš ještě matku. Hodně štěstí do dalších let! Snad se někdy u kafe, nebo sklenky vína zase uvidíme.
Nic ho nenahradí. Proč je spánek pro tělo tak důležitý?
Helena Štěpánková 17.3. 11:06
Spím dobře a jsem za to moc ráda. Moje kamarádka má se spánkem velké problémy, které nechávají stopy na její psychice. Je to velmi nepříjemné.
Kdo ví, že by neselhal? Scarlett Wilková se ptá v novém románu
Jana Šenbergerová 17.3. 08:24
Děkuji za článek. Knížka Až uvidíš moře se nám moc líbila. Téma té nové je mi ještě bližší. Určitě si ráda přečtu všechny další, které paní Wilková už napsala, i ty, které teprve napíše.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.