Přehled posledních diskuzních příspěvků
Příběhy starých fotografií: Naše Aerovka
Jana Kollinová 12.3. 12:21
Další hezký příběh starých fotografií. Myslím, že tohle téma ještě nebylo. Líbí se mi, že Vám zůstala láska k autíčku veteránovi dodnes.
Vít Pěkný: Ve studiu je všechno na vás
Jana Šenbergerová 12.3. 12:07
Občas si rádio pustím a když je naladěné Country rádio, poslouchám. Na pana Pěkného si počíhám.
Chci být aktivní
Miloslava Richterová 12.3. 09:59
Tým lidí je určitě bezva, ale motivace by měla být Vaše. Pro sportovkyni přece žádný problém :-) Jinak to, o čem uvažujete, jste vybrala dobře.
FEJETON: Jak nám zblbnul Vojtíšek
Libuše Křapová 12.3. 07:48
Bezva :-) Některé ty citáty jsou naprosto trefné :-)
Vietnamské krásky ve Fata Morganě
Naděžda Špásová 11.3. 17:10
Paráda, fotky jsou super. Už je to hodně let, kdy jsem tuto botanickou zahradu navštívila. Je to tam moc hezké. :-)
Střípky z Brna: Výstava Dušana Chaloupky
Daniela Řeřichová 11.3. 11:28
Blanko, to je moc milé. Obrázky pana Dušana Chaloupky mají opravdu duši, laskavost, vtip i moudrost. Takové umělce, kteří se na svět dívají s nadhledem a úsměvem, mám moc ráda. Děkuji za sdílení, krásně jsi díla s popisky nafotila. :-)
Dlouholeté manželství si žádá trpělivou údržbu
Vladislava Dejmková 11.3. 11:13
Ano, souhlasím, že o vztah je tŕeba pečovat i v seniorském věku. Již párkrát jsem na tomto portálu psala o manželské ponorce a věcech s tím spojených.
Proč píši?
Hana Šimková 11.3. 08:31
Moc zajímavý životopis, ale pokud chcete psát, tak pište o něčem.
Jsem zamilovaná jako ve dvaceti. Děti mi nový vztah vyčítají, ale já jsem šťastná, říká Milena (67)
Helena Záchová 10.3. 10:23
Milá paní, užívejte si život se vším všudy. Věk je jenom číslo. Hlídání vnoučat není povinnost. To je laskavost a pomoc navíc. A do života si nenechte mluvit.
Brněnská přehrada: Místo mého dětství a mládí
Miloslava Richterová 10.3. 07:41
Měli jste smůlu i štěstí zároveň, ještě že to díky vašemu odhodlání bojovat dobře dopadlo :-)
Týden mozku nabídne přes padesát akcí ve čtyřech městech
Vladislava Dejmková 10.3. 06:53
Děkuji za informaci. Ovšem, když jsem mrkla do programu a našla v Hradci pouze jednu přednášku, bylo to trochu zklamání.
Kámen a kříž
Jana Kollinová 9.3. 11:20
Pane Polanský, líbí se mi Vaše nabídka noir poezie, pokud to tak mohu nazvat. Verše se mě dotkly svojí temnotou, beznadějí a smutkem, Doufám, že noční stíny ve Vaší tvorbě nepřevládnou.
Antisamotáři. Je jich hodně a nemají to v životě snadné
Jitka Caklová 9.3. 10:21
"Antisamotářka", co to je? Od dětství jsem žila v naprosto odlišném prostředí, než moji vrstevníci. Na okraji společnosti jsem se naučila samostatnosti, rozhodovat sama za sebe a žít bez závislosti na komkoliv. Strom, který vyrůstá jako solitér, odolává povětrnostním vlivům. Stromy v lese tuto schopnost nemají a lidmi je to to samé. Strom to ví, ale lidé to nepochopí a stále na někoho spoléhají.
Písek a slunečný den
Vladislava Dejmková 9.3. 08:39
Hezká procházka městem, kde jsem nikdy nebyla. Děkuji.
Íčkařské májové setkání v Srbsku
Jarmila Komberec Jakubcová 8.3. 16:07
Děkuji za informaci. Už jsem si stihla zajistit jednolůžák v hotelu a mám potvrzení o rezervaci.
Roste zájem o kvalitní, nadčasové oblečení, říká návrhářka Hana Binarová
Helena Štěpánková 8.3. 16:06
Držím palce všem mladým lidem, kteří mají odvahu pustit se do nějakého řemesla. V módě je to asi zvláště složité, když je v obchodech tolika zboží. Ale věřím, že mladá paní návrhářka může nabídnout daleko více. Tak ať se vám dař a máte co nejvíce zákaznic!
Jak jsem soutěžil v televizi
Ludmila Černá 8.3. 12:06
Obdivuji vás. Já bych nejspíš neřekla ani jak se jmenuji. Několikrát jsem AZ kvíz viděla a je to dost těžká soutěž.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.