Přehled posledních diskuzních příspěvků

Měl bys zhubnout! To se už nesmí říkat, je to body shaming

Irena Mertová 20.2. 09:23
Můj kardiolog se soustavně dopouští body shamingu...

Ráno

Dana Puchalská 20.2. 07:35
Hezké... Líbí se mi

Příběhy starých fotografií I: Pražská větev

Marie Ženatová 20.2. 06:15
Milá Danielko ♥ , ze srdce moc a moc děkuji za překrásný, lidský a velmi dojímavý rodinný příběh. Po ránu mne velmi oslovil - jak formou zpracování tak vřelým citem. V několika úsecích jsem se i já tak vrátila do svého zajímavého dětství a mládí.

Příběhy starých fotografií: Ztracený pradědeček

Naděžda Špásová 19.2. 17:53
Něco o svých předcích vím, ale do pátrání bych se nepustila.

Víno z jižní Moravy

Dalibor Polanský 19.2. 08:44
Jó, na Pálavě bylo nádherně.

Graffiti

Věra Ježková 19.2. 08:22
Lavice jsem taky zdobila. Mám fotku, na níž mám opřenou hlavu o strom. V kůře je vyryto V + K, pod tím zabodnutý nožík. (Karel byl má první láska.) „Nechte zpívat Mišíka“ bylo řadu let u nás na Vltavské. Tam také, o kousek dál, se občas objevují docela hezká graffiti. Jinak čmárání po zdech velmi nesnáším.

FEJETON: Pracháči, nezlob se!

Jiří Dostal 19.2. 06:39
:-) Bravo, taky jsem pro vyhnání Amíků z Evropy a pro cinkot podkovy kozáckého koně na Václaváku... :-)

Fotoreportáž: Předjaří - doma i za humny

Jan Zelenka 18.2. 23:02
Kytky máš skutečně krásné. Tohle už se nikdy nenaučím.

Valentýn, Santa Klaus a Děda Mráz mi nic neříkají

Alena Velková 18.2. 18:22
Já si myslím, že Ježíška jsme si uhájili, a že nám ho nikdo nevezme. Nicméně v dnešním podání je i Ježíšek konzum, který začíná hned po Dušičkách, někde i dřív...Obchodníci chtějí vydělat, ale my přeci nemusíme nakupovat jak zběsilí, pokud nechceme, ne? Takže mě nikterak neuráží, když mladá generace slaví Valentýna, je to svátek zamilovaných, a to je pozitivní. My na to zvyklí nejsme a už si ani nezvykneme. Nevím, jak nákladné dárky si mladí dávají, ale kytička udělá ženě radost vždycky.

Monika Vojkůvka: Jóga není o výkonu ani o soutěživosti. Proto je vhodná pro každého, bez ohledu na věk

Jindřich Berka 18.2. 09:03
Rád bych cvičil ale tím, že celý život i dnes hraji sporty, kde se mi zkracují svaly (fotbal, tenis, nohejbal, pinec a další), tak neudělám turecký sed ani nenanátáhnu nohu. Bohužel. Jindra

Dva senioři a jedna appka

Dana Kolářová 18.2. 08:32
Prima pohled z jiného úhlu.

Příběhy starých fotografií: Jeden z mnoha ukradených životů

Daniela Řeřichová 17.2. 10:09
Děkuji za sdílení tohoto velice silného příběhu. Maminka musela být šťastná, když se na chvíli mohla vrátit do míst šťastných let ve Francii.

O hromadění aneb hromaďte, hromaďte, na množství nehleďte…

Blanka Lazarová 17.2. 07:28
Pěkný článek. Znám takové sběratele také. Nedovedu si ale představit, že se tam dá uklidit. Mě rozčiluje jen to, když mám utřít prach na parapetu, kde mám několik věcí. A to nejsem " žádnej okresní hygienik ", dalo by se říct, že uklízení nesnáším. Ale pořádek mám ráda. :-)

Mám na to právo?

VANDA Blaškovič 16.2. 19:13
Pane Berko, Vy se lidem přece nepletete do života. To byste se choval jinak. Máte zkušenosti, umíte vhodně poradit, v pravý čas a to se cení. Také jsem pár lidí nasměrovala tam, kde si nyní lebedí. Je to oboustranně příjemné, ba i přínosné.

Fejeton na "světlé zítřky"

Naděžda Špásová 16.2. 17:44
Na světlé zítřky jsem nikdy nehrála a nikdy jsem jim nevěřila. A když vidím to, co jsi popsal na lavičce, tak se jich nedočkají ani naši potomci.

Toxická pozitivita. S těmi, kteří jsou moc hodní, se žije těžce

Irena Mertová 16.2. 09:15
Asi to chce nějakou tu "zlatou střední" . S někým, kdo na všechno nádává a je hned proti, se také lehce nežije.

Když schody promluví

Vladislava Dejmková 16.2. 06:48
Hezký příběh, přečetla jsem si ho ráda a vychutnala jsem si všechny detaily. Je zajímavé, co se do paměti člověka uloží a i po mnoha letech to vyplyne včetně spousty podrobností.

Výstava: Karkulka, tak trochu jiný příběh

Jan Zelenka 15.2. 12:35
Toto je daleko lepší vyprávění, než to, jak vlk žere babičku.

Důchody v červnu vzrostou v průměru o 750 korun

Libuše Křapová 15.2. 10:51
V článku je překlep - předpokládá se o zvýšení důchodů o 700 - 1000 kč. I když těch 1700 vypadá líp :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.