Přehled posledních diskuzních příspěvků

Všechno se už naučili. Čeští senioři to s technologiemi umí

Olga Škopánová 31.1. 11:52
Senioři nejsou ani hloupí ani zaostalí ani pohodlní učit se novým věcem, to zas někdo objevil Ameriku.

Vzpomínka

Dalibor Polanský 31.1. 09:12
Hezká vzpomínka.

Na jevišti s Richardem Krajčem? To se vám může podařit v divadle Ungelt

Vlasta Ledlová 30.1. 18:40
Vstupenky na nejbližší představení jsou bohužel až na 6.6.2023 na Letní scénu.

O jednom zeleném mozku

Alena Velková 30.1. 16:04
Napsala jste to výstižně... i já věřím, že to nový prezident ustojí a doufám, že nás bude dobře reprezentovat, abychom se už nemuseli stydět.

Zvonění na Petrově

Alena Velková 30.1. 11:47
To jsem nevěděla. Zajímavé.

V naší kuchyni jsem šéfem já!

Marie Faldynová 30.1. 07:44
Jo, kynuté těsto, to je prostě poťouchlý materiál, ale když se povede. stojí to za tu práci!

Flanelka za trenky aneb poslední volba jednoho důchodce

Irena Mertová 29.1. 12:27
Vnímám to stejně, jen doufám, že se dalších voleb dožijeme, ne? :-)

Marta - konečně zase doma!

Daniela Řeřichová 29.1. 11:15
Vlaďko, čtivé, napínavé, ze života. Mám ráda takové příběhy, s nimiž se mohu ztotožnit. Těším se na pokračování.

Proč se někteří lidé rozvádějí a jiní spolu zestárnou?

Olga Škopánová 29.1. 08:14
Pane Berka máte velkou pravdu ale k té se člověk dopracuje až věkem, bohužel.

FEJETON: Jen si tak vkusně zavydírat

Jana Vargová 29.1. 07:43
Fíkus zalijte, mručím jiným směrem. :) Díky za vtipné nedělní čtení.

To tu dlouho nebylo, celé íčko fandilo

Jan Zelenka 28.1. 20:29
Evi - Bertice, moc ti děkuji za krásná slova. Britney se už pomalu uzdravuje, začala žrát a vrací se ke svým zvykům.

Pojistka za všechny prachy aneb nejdříve pozorně čtěte a až potom podepisujte

Lenka Kočandrlová 28.1. 14:17
Právě pro tyto finty pojišťoven nechápu,jak můžou dělat reklamy a v nich psát,že lze vše vyřídit přes mobil ! Bývala jsem pojištěna,i děti, měli jsme také spořící pojistky a vždy jen uzavřené v klidu doma - ano,kdysi chodil agent až domů a vše trpělivě vysvětlil a ukázal v textu smlouvy...Jednou se mi stalo,že mě někdo z jisté pojišťovny telefonicky i osobně naháněl,abych si prý nechala starou smlouvu změnit na lepší a modernější.To jsem neudělala,neboť ta nová neměla ty výhody původní a zkrátka chtěli ode mne více peněz za méně služeb. Člověk si musí dávat bacha stále a je to asi čím dál tím vymyšlenější tak,aby z pojistek měly hlavně zisk ty pojišťovny!

Příběhy starých fotografií: Cesta snů aneb za totáče stopem po Švajcu

Vladislava Dejmková 28.1. 11:45
Zajímavé čteníčko na víkend. Do vinárny U zlatého hada jsem také během studia chodívala, ale o trochu dřív. Já bych se nikdy na takovouto cestu nepustila, na to jsem nikdy neměla. Co takhle popsat trochu fotky, zkoumala jsem, kdo na nich je a kde to je.

Preventivní prohlídky mohou zachránit životy, pravidelně je absolvuje zhruba třetina Čechů

Jitka Caklová 27.1. 16:31
Díky zbavení se strachu, jsem preventivní prohlídky zrušila, protože o čem nevím, to mi není. A díky tomu, že jsem před víc jak dvěma lety nevěděla, že jsem v ohrožení života, dnes žiji. Strach je pro mě startovací moment každé nemoci.

Čtenářský deník č. 3

Alena Velková 27.1. 16:17
To je velmi zajímavé, zkusím si knihu půjčit. Děkuji za námět.

Muž na koni

Marie Ženatová 27.1. 07:04
Milá Alenko, díky moc za přiblížení historických dokumentů a nádherných fotografií. V mém dětství jsme měli v naší rodině dva tažné koně - hřebce Šemíka a klisnu Adu. I já jsem jim vždy nosila kostku cukru, ale až po namáhavé práci a právě za odměnu - velmi si to zasloužili*

Vonné svíčky, tyčinky, vykuřovadla. Zvyšují riziko rakoviny plic?

Jana Šenbergerová 26.1. 21:37
To se mi ulevilo. V poslední době často zapalujeme svíčku za zemřelé.

Místo mého srdce: Cesta za sluncem

Alena Velková 26.1. 20:02
Nedivím se, že milujete Istrii, je tam krásně a moc hezká je i vaše vzpomínka.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.