Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj tip na výlet: Výšlap na Milešovku
Zdenka Jírová 29.9. 23:38
Milešovka má ještě jedno nej - je to největrnější místo u nás. Rychlost větru byla naměřena i přes 100km/hodinu.
Zemřel Jiří Krytinář, nejmenší český herec
Jana Šenbergerová 29.9. 21:57
Velké duši není žádné tělo malé a srdce měl stejné jako ostatní smrtelníci. Ať je mu země lehká a vesmír přívětivý.
Podzimní mámení
Jarmila Komberec Jakubcová 29.9. 19:42
Krásná báseň, která vyvolává vzpomínky na teplé moříčko.
Jsou peníze důležitější, než zdraví? Patrně ano
Eva Balúchová 29.9. 19:24
To je pravda,s takovou částkou bych byla spokojená :-))
Cikády ztichly. Vítáme tě, podzime!
Alena Tollarová 29.9. 17:18
Vando, v polovině září na Zakynthosu, když jsme chodili v olivových hájích, tak tam cvrlikaly jako o závod ... tak tam už tedy taky asi ztichly? Šla jsem za tím hlasem několikrát a měla pocit, že je tak blízko, že ji musím najít. Nenašla ... tak třeba příští rok.
Můj tip na výlet: Čertovy hlavy
Jana Šenbergerová 29.9. 14:09
Krásně napsané i zdokumentované. Vždycky mi přišlo nadnesené, když někdo zmínil svou maličkost, ale dnes jsem si musela přiznat, že někdy to tak opravdu je. :-)
Proč mám ráda mosty?
Květoslava HOUDKOVÁ 29.9. 11:34
Nevím, jak je to ve světě, ale v novinách Metro (Praha) psali, že nový Trojský most má už zase ty "klikyháky" ( od vandalů s vylízanými mozky).
Dýně, kam se podíváte
VANDA Blaškovič 29.9. 07:36
Tedy, to je krásný pohádkový svět!! Děkuji, Maruško!
Skanzen Veselý kopec zve na bramborové hody
Jana Šenbergerová 28.9. 19:08
V tomto skanzenu jsem kdysi byla. Brambory mohu na všechny způsoby, tam by se mi líbilo.
Můj tip na dovolenou: pobyt v Lázních Bardejov
Jana Šenbergerová 28.9. 19:06
Tak tam jsme také ještě nebyli. Děkujeme, že ses s námi podělila o svou zkušenost i pěkné fotografie.
Naše tipy na říjen
Jana Šenbergerová 28.9. 19:01
Tak pro nás z toho všeho vychází ta kniha a vycházky podzimní přírodou. Před chvílí jsme se vrátili z oslavy Václava a mohli obdivovat kouzelný západ slunce, který vybarvil do růžova nejen oblaka, ale i Biskupskou kupu s bílou rozhlednou. Krása pro oči, pohlazení pro duši.
Několik zastavení v Izraeli a Palestině
Hana Rypáčková 28.9. 13:20
Výlet to byl opravdu pěkný. A země je bezpečná pro turisty.Však si také své těžce vybojované země váží. A nemají vyhráno. Jen té militarizace mládeže a hlavně matek je mi líto.A pravda je , že se poučili.Nejlepší obrana je útok?
Nevečeříme spolu, máme špatné stravovací návyky
Jana Slavíková 28.9. 11:44
"Typickým rysem českých strávníků je dojídaní zbytků. K jídlu od oběda se denně vrátí pětina členů domácnosti." A co jiného udělat s jídlem, které zbyde? Vyhodit?
Můj tip na dovolenou: Vysoké Tatry
Helenka Vambleki 28.9. 11:05
Krásně popsaný seniorský vysokohorský týden. Je smutné, že na Symbolickém cintoríně přibyly právě tento týden další dvě oběti. Nějaká grupa tam nechala umřít podchlazením dvě seniorky. Je to jasně vina vedoucí skupiny a teď bude mít do smrti výčitky svědomí. A to jsem říkala už při výletu na kole - vždy to musí někdo jistit na chvostě, protože nikdy nevíme, komu se něco přihodí, zabude mu zle, urve se mu podrážka, zvrtne si kotník, dostane průjem........jen se divím, proč babky nepoužily mobil, který u sebe určitě měly.
Krása papírnictví aneb Moje malá úchylka
Zuzana Pivcová 27.9. 21:11
Celkem ráda, i když nepříliš často, navštěvuji papírnictví, ale takhle hezky bych ho pojmout neuměla. Teď v práci skenujeme materiály legionářů, papíry jsou cca 100 let staré, mnohdy se takřka rozpadají a vůbec nevoní. Je zvláštní, jaký je rozdíl mezi dochovanými dokumenty z Francie a z Ruska, co se týče kvality papíru.
Na Svatováclavské vinici na Hradě začalo vinobraní
Jana Šenbergerová 27.9. 19:22
Díky letošnímu teplému létu tam určitě uzrály sladké hrozny. Takový burčák bych si s chutí dala.
Eva Pilarová je na scéně 55 let! Koncerty budou v Brně i Praze
Zuzana Pivcová 27.9. 18:43
S paní Pilarovou jsme se sešly v roce 2001 v pořadu Primy Sauna na téma Za volant mě nikdo nedostane. Seděly jsme vedle sebe. Pořad tehdy moderoval Tomáš Krejčíř. V publiku byl i její manžel Jan Kolomazník. "Pilarka" byla jako správná Lvice suverénní, ale přátelská, a na svého muže trochu hubatá jako vždy. Ale jak se zdá, oboustranně to dobře funguje už léta.
Václav Laurin byl nadaným technikem plným nápadů
Vladka Steinová 27.9. 12:13
Před takovými lidmi já smekám a vážím si jich!
Můj tip na dovolenou: Toulky českou krajinou
Jarmila Komberec Jakubcová 27.9. 08:11
Krásné povídání o toulkách českou krajinou.Na zámek Kozel občas jezdím poslechnout si hudební pořady, které se tam občas pořádají.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.