Přehled posledních diskuzních příspěvků
Věty z lásky stvořené
Jiří Libánský 26.9. 20:17
To je nádhera. To i na Tebe je nadprůměrně zdařilé dílo. A vlastně o krásné věty z lásky stvořené se dělíš i s okruhem čtenářů.
Staletími prověřené bylinky
Zuzana Pivcová 26.9. 19:43
Bylo takové pořekadlo" Není na světě bylina, aby na něco nebyla". Různými čaji a mastmi nás léčili už v rodině, ale neměla jsem tu čest zažít tak slavné léčitele jako pana faráře Ferdu nebo pí. Kamenickou. Víc jsem se o bylinky začala zajímat až po listopadu, kdy se u nás objevily knihy od cizích bylinářů, jako Treben nebo Breuss atd. Paní Mgr. Podhornou jsem už asi 3x na dálku oslovila a naordinovala mi kúru, ale osobně ji zná Růženka Antlová.
Podzim jak má být aneb Konec babího léta se blíží
Květoslava HOUDKOVÁ 26.9. 17:43
Kéž by se "nestrefili" - vždyť nás ještě čeká cestování za manekýnkami = nezasloužíme si, aby jim i nám bylo zima!
Svatého Václava oslaví v Krumlově nejen tancem
Vladka Steinová 26.9. 14:22
Český Krumlov je nádherné město.Smutno zde bylo po povodních v r. 2002. Svatováclavské slavnosti skutečně rozjaří a roztančí tento skvost na jihu Čech.
Moje malá úchylka aneb Z okna hleď!
Eva Mužíková 26.9. 13:37
Nádherné vyznání .... Moc Vám rozumím, sama touto " úchylkou" také trpím. Dokáži si z těchto pohledů brát tolik pozitivního, že mám až kolikrát pochyby, zda jsem normální. Mám velkou výhodu, že bydlím v sedmém patře a z balkonu vidím na celý nádherný hřeben Ještědu a okolní kopce. / Hanka a Jitka s Radkem viděli a žasli/... Když skloním trochu hlavu, několikrát za den mám možnost vidět mezi stromy projíždějící vlak, což je zvláště večer, když jsou jeho okýnka osvětlená velmi hezký zážitek.
Proč cestovat do Izraele a Palestiny
VANDA Blaškovič 26.9. 08:47
Jarmilo, děkuji za úvod do Tvého cestopisu a již se těším na pokračování. Mohla bys také, prosím, trochu podrobněji popsat písečnou bouři? Ahoj a přeji hezký den!
Víte, kdo jsou a co chtějí čeští skeptici?
Jiří Libánský 25.9. 22:28
Přečtěte si:
http://www.i60.cz/clanek_6309_nekolik-citatu.html#.VgWsIo9-ng4
Některé výroky skeptiků jsou opravdu velmi humorné. Nejen těch soudobých.
O ženách a mužích: Vratné lahve a nevratný žertík
Jana Šenbergerová 25.9. 19:04
Jako vtip to bylo dobré, ale já bych něco tak nefér svému muži neprovedla, i kdybych na něho byla hodně naštvaná. Celý život jsem se řídila tím, že hádka nemá trvat déle než do příštího východu slunce.
Nicméně se mi moc líbí, jak jste mu poradil.
Rostou! Houbaři se mohou těšit na říjen
Jana Šenbergerová 25.9. 11:25
Dnes po ránu jsme se dověděli od lufťáků v obchodě, že už rostou i u nás. Klouzky, suchohříbky, a jiné. :-)
Tip na dovolenou: ostrov Zakynthos
Alena Vávrová 25.9. 11:12
Nádhera, Alenko, dík za vyprávění i krásné fotky. A možná i za tip, kdoví?¨?
Čas pro přemýšlení
Zuzana Pivcová 25.9. 08:19
Přečetla jsem si tu úvahu, kterou vnímám opravdu jako plynoucí nekonečnou řeku, a teď nechávám plynout své myšlenky. Je to uklidňující, díky.
Přibývá seniorů zraněných při sportu
Elena Valeriánová 24.9. 21:55
Na sport jsem nikdy moc nebyla. Ráda chodím a jezdím na kole, ale nerada jezdím v kopcovitém terénu. Od nás je všude do kopce, Jeseníky jsou kopec a zase kopec. Snažím se o pravidelné procházky, když nefotím, tak kráčím rychlou chůzí.
Slavný restauratér Vašata ukrýval Gabčíka i Kubiše
Vladka Steinová 24.9. 17:53
O panu Vašatovi něco málo vím, ale přiznávám se, ne moc. Vím, že jeho jméno se spojovalo s parašutisty vyslanými z Londýna. Více jsme se později dozvěděla od svého bratra.
Růžový sen
Jitka Chodorová 24.9. 17:08
Líbíse mi to moc, jsem ráda, že jsi se odhodlala napsat, tak se budu těšit na další tvoji básničku.Díky Vladko.
Výstava Světoběžník Jára Cimrman začala v Praze
Vladka Steinová 24.9. 14:50
Děkuji redakci za upozornění na tuto výstavu.Rozhodně si ji nenechám ujít.V textu zmíněnou hru ŠVestka a Posel z Liptákova i další mám na DVD.Když se cítím hodně špatně, pouštím si právě tyto skvělé hry. Inteligentní a jemný humor, kterého je nám dnes tolik třeba.
Lodí západním Středomořím
Jana Šenbergerová 24.9. 14:27
Celou dobu jsme se při čtení smáli, o to víc, když na vámi vykreslených situacích nebylo pro nás nic veselého. Škoda, že tu nejsou i vaše fotografie. Nepochybuji o tom, že bychom se smáli i nad nimi. Váš pohled na svět je naprosto neotřelý, často šokující.
Veronika Freimanová prožívá šťastné období
Hana Šorejsová 24.9. 09:46
Moc milá a stále mladistvá herečka. Je velmi sympatická, umí hrát kouzelně své role v Divadle Bez zábradlí, kam stojí za to jít na její představení.
Podzim
Vladka Steinová 24.9. 07:25
Jitko, krásná báseň, moc seTi povedla.Slova, příznačná pro podzim-babí léto, chladná rána apod. barevně korespondují s ilustračním obrázkem.
Elena Valeriánová zpovídá fotografa Roberta Vana
Libor Farský 23.9. 20:26
Zajímavé, Elén. Nemohla bys, ovšem s jeho souhlasem, přidat do galerie pár ukázek z jeho tvorby - z různých žánrů?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.