Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zimní cestička do školy, aneb Vzpomínka na velkého herce
Helena MARYŠKOVÁ 16.9. 23:04
jak jsem přečetla:..pán s uhrančivým pohledem", bylo mi okamžitě jasno. To nemohl být nikdo jiný než Petr Čepek! Výborný herec. Hezky napsáno, měla jste štěstí, že jste ho mohla poznat v obyčejné lidské roli. A vzpomínky nám zůstanou.
V hlavní roli zralá krása
Helena MARYŠKOVÁ 16.9. 17:47
Tleskám! Jste kočky, všem vám to moc sluší!! ;)
Kuk do OSN v New Yorku
Vladka Steinová 16.9. 16:07
Dobrý den, v článku nám Vanda přiblížila místa, kam se asi každý z nás nedostane. Je to velmi dobrý a poučný článek, doplněný autentickými fotografiemi. Prostory OSN v r. 1960 navštívil prezident Antonín Novotný a v r. 2000 prezident Václav Havel. OSN za léta své činnosti jistě vykonala mnoho pozitivního. A tak je dobře, že jsme se o tom dozvěděli.Na zmíněnou výstavu v závěru článku "Silná OSN" v Praze určitě zajdu se svými vnoučaty.
Rodiče v důchodu by podpořila (bohužel) jenom třetina Čechů
Vladka Steinová 16.9. 15:48
Dobrý den, je tady výsledek dalšího průzkumu.! Ráda bych hlavnímu anylytikovi AWD p.Rampulovi položila otázku, jak to dělá on ve vztahu ke svým rodičům, nebo dělat jednou bude? Já např. maminku léta podporuji, je od svých 44 let vdova a má velmi nízký důchod. Bez mojí pomoci by nemohla vůbec žít, platit nájem či zavedenou plynofikaci v bytovce. A když to posoudím z jiného úhlu, vracím mamince touto formou vděk za péči a za vše, co pro mě za léta udělala. Nevěřím však statistice OECD, že chudobě u nás čelí jen 2% důchodců.
Obyčejný den
Vladka Steinová 16.9. 15:21
Jitko, moc se mi Tvá báseň líbí, názvem, obsahem i slovy. Přeji, ať seTi stále daří.
Když je mobil moc přechytralý
Alena Vávrová 15.9. 15:38
...a proto přeji svému archaickému mobílku s tlačítky ještě dlouhý život...Ámen.
O fenoménu ÚŘEDNÍ ŠIML aneb Nejsme tu pro srandu králíkům
Zuzana Pivcová 15.9. 11:15
Úředních šimlů jsem za život zažila také několik, ale takhle sepsat bych to nedokázala. Vážím si toho, žes i tak vážné téma dokázal nejen přežít, ale dokonce i s nadhledem zachytit a tím informovat a pobavit ostatní.
Soutěž Vtipnější vyhrává: Miliónový chlapeček
Zuzana Pivcová 15.9. 07:44
Dětičky, které se spoléhají na své tatínky a někdy jimi dokonce dokáží vyhrožovat, a tatínky, kteří se vychloubají, jak to dětičkám umí podvodem zařídit, jsem jako němčinářka zažila málo, ale přece jen. Dokonce jsem měla na stáži v NDR kolegyni (vdanou, ale pěkné číslo, nehlášeně zmizela z kurzu a byla někde s exotickým milencem), o níž její matka prohlásila, že "je to jejich rodinný poklad". Tvé vyprávění je barvité a pěkné, taková bajka se závěrečným poučením. :-)
Milý drsný muž, Petr Haničinec
Vladka Steinová 15.9. 06:19
Dnes by se tento výborný herec a dabér dožil 85 let. Zaujal mě již jako mladý husitský bojovník Ondřej ve Vávrově filmu.Výborný byl v inscenaci Král Krysa. Jako dabér skvěle namluvil nejen poručíka Colomba, ale také Marlona Branda. Rád měl i práci v rozhlase. Jeho čtení z Vančurovy knížky Kubulu a Kuba Kubikula nemá konkurenci.
Poslední léta prožil v malé vesničce Bratronice na Kladensku se svou ženou Radkou.Vesničku shodou okolností znám. Ze svého domku osudově viděl na hřbitov.
Kouzlo časů minulých: Od ruchadla ke kombajnu
Jan Blahoslav 14.9. 23:02
Tome, jak víš, můj strýc na tom byl podobně. Jsou to pořád otevřené rány, ale asi nemá smysl se v tom pořád hrabat. Probereme to v Blatničce, což?
Rozhledna na Kotli
Zuzana Pivcová 14.9. 19:11
Klasická, a přesto zase jiná Hanka. Na takhle hezké vycházce bych snad vlezla i do Kotle. Ocelové konstrukce a pohled dolů pod sebe mi sice určitou dobu působily poněkud slabé nohy v kolenou, ale v poslední době jsem to kupodivu dost odbourala.
Láska z čokolády
Elena Valeriánová 14.9. 13:26
No a teď mi, Zuzko, poraď, co mám napsat, abych se neopakovala. Ale co! Krásná, jako vždy ***********
Vtipnější vyhrává: Bertice a kachna
Elena Valeriánová 14.9. 10:47
Evi, vážně má tato drastická báseñ reálný základ? To bylo na vraždu. Tvá výpravná báseň nemá chybu, pobavla jsem se. Máš za jedna.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.