Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mé vyznání milované Praze

Zuzana Pivcová 14.9. 09:47
Praha si takové hezké vyznání určitě zaslouží. Také jsem měla vždycky radost, když jsem provázela někoho z ciziny, kdo tu byl poprvé v životě a jen s úžasem zíral na všechnu tu krásu. Dokonce i mladí lidé, kteří už pár cizích měst viděli. A podobně jsem zažila i případ, kdy starý pán českého původu opouštěl Prahu s vědomím, že tu byl naposled. Přišlo mi to líto i u Waldemara Matušky, když jeho žena řekla, že už je pro něj další cestování sem příliš náročné.

Vítěz US Open: Novak Djokovič Vítěz tipovačky: Jana Sobolíková

Hana Šorejsová 14.9. 08:31
Vítězce Janě Sobolíkové gratuluji k jejím výborným tipům, i panu Bohumilovi Jarošovi, byla to prima Tipovačka. Redakci děkuji za knižní cenu.

Lavina přehlídek zralých krasavic začne už v úterý

Jana Šenbergerová 14.9. 07:52
Tak tahle lavina půjde mimo mě. Všem zúčastněným přeji, ať je nepřeválcuje a paní Kalašové také gratuluji.

Konzervativní Švýcaři chtějí změnit státní hymnu

Jana Šenbergerová 13.9. 20:07
Občas je moudré podívat se na svět jinýma očima a nebát se to vyjádřit třeba i hymnou. Fandím jim.

Můj tip na výlet: Údolí Javorné

VANDA Blaškovič 13.9. 19:29
Jano, tenhle parádní výlet že by byl jen čtyři km?? Mně to připadá min. dvacet?!! Líbí se mi to rýžování zlata. Aha, jen stezka je čtyři km, tam jste popojeli autobusem a zpět jste již šli pěšky až domů?...tak to bylo min. 20km? Jste dobří!...:)

Italka Flavia Penettaová vyhrála grandslam US Open

Miroslav Štorch 13.9. 14:58
Díky za aktuální článek. Francouzka Marion Bartoli také vyhrála Wimbledon a hned skončila kariéru. Asi je to jeden z psychologických momentů, kdy dosáhly dámy vrcholu sportovní kariéry a nechtějí pokračovat ve sportovní řeholi. Některé chtějí pochopitelně i založit rodinu a ve 33 letech Flavii tikají biologické hodiny. Muži to mají jednodušší a Roger Federer se chce pokusit vyhrát už 18-tý grand-slamový titul. Djokovič ale bude jistě proti. Bude to zajímavý zápas, kde asi vyhraje Novak jako mladší hráč s méně grandslamovými tituly. Uvidíme večer na TV.

A až mě pochopíš

Elena Valeriánová 13.9. 11:55
Smutek v noci beze spánku znám i dnes jsem usínala nad ránem. Jako vždy básnička psaná srdcem, krásná.

Pojďme zažít vzrušení při skvělé hře pétanque!

Jana Šenbergerová 13.9. 09:57
Vando, mohu potvrdit, že je to hra nenáročná, přesto zábavná a vzrušující. Tak trochu pro lenochy, kterým se nechce běhat, skákat a jinak mučit svoje tělo. Přesto, jak názorně ukazují tvé snímky, i líné tělo se trochu protáhne. Navíc se při hře zažije spousta legrace. Hrávali jsme na dovolené a moc mě to bavilo.

Vtipnější vyhrává: Z mých dětí nebudou novinářské kachny....

Zuzana Pivcová 13.9. 08:49
Škoda, že to nemám za kopečky trochu blíž, občas bych si tam taky pro nějaký rohlíček odskočila! :-)))

Jak jsme si zabruslili v parném létě valčík

Jana Šenbergerová 13.9. 08:04
Někdy stačí pouhých pár kapek oleje, aby byl tanec. Což teprve litr! Dobře jste využili situace, která byla spíš k vzteku.

Babí léto je tady, tvrdí naši meteorologové

Jana Šenbergerová 13.9. 07:45
Vzhledem k tomu, že teď už prožívám "babí" jaro, léto, podzim i zimu, mám docela radost, že v tom "babím létě" budeme lítat všichni. Hlavně ať se opravdu vydaří. :-)

Vtipnější vyhrává Cesta životem po správných kolejích a s humorem

Hana Rypáčková 12.9. 20:41
Ano Hanko,v přeneseném slova smyslu ano, ale po pražcích a kolejích se daleko dobře nechodí, bolí z toho kyčle.....

Pomerančová marmeláda od mojí maminky

Jana Šenbergerová 12.9. 19:22
Pomerančovou mám ráda, ale už se marmeládám raději vyhýbám, i když ty domácí jsou skvělé.

Třetina mladých lidí žije stále u rodičů

Dagmar Bartušková 12.9. 18:30
Ano, potomci se musí co nejdříve postavit na vlastní nohy, jinak to v tomto dravém světě nejde. Bohužel, mnohdy jsou ty finance v rodinách rozhodující.

Zralé modelky magazínu i60 vás zvou na Píseckou bránu

Redakce i60 12.9. 15:26
Dobrý den paní Caklová, netušíme, jaké zprávy o sobotě proběhly, nicméně páteční datum 2. října pro Liberec platí. Nikdy jsme neavizovali něco jiného. Změna je jen u termínu v OC Letňany, o čemž píšeme a budeme ještě informovat.

Václav Hudeček obdržel prestižní italské vyznamenání

Hana Šorejsová 12.9. 10:17
Vždy jsem mu fandila, obdivovala jeho kultivovaný projev. Svou velkou píli se dostal mezi špičkové světové houslové virtuosy. Budu mu fandit dál a přeji mu plno pohody a hodně dobrých posluchačů !

Motto pro třetí třetinu života

Jana Šenbergerová 12.9. 07:47
Je to nádhera. Hezké motto jste pro nás vybrala. Jen mě štve, že naše vnitřní svoboda začíná opět být ohrožována zvenčí.

Oslavy výročí MHD v Praze vyvrcholí průvodem tramvají

Květoslava HOUDKOVÁ 12.9. 04:57
Průvod tramvají neuvidím - je zrovna v poslední den mé péče o Terinku. Všechny typy tramvají - od r. 1950 - si dost pamatuji . Zejm. pak byla výhoda: Škola stála u zatáčky = tramvaj jela krokem a my jsme mohli vystupovat, resp. vyskakovat skoro u školy. Jen občas bylo nutno "ukecat" policajta, když se objevil. Od vynálezu uzavírání dveří už školáci tuto "slast" nemají.

Začal největší zelený veletrh Zahrada Čech

Květoslava HOUDKOVÁ 12.9. 04:28
Žijeme "lépe a radostněji" za Kč 120,- : Podle TV - na ZČ převažují prodejci všeho možného, co s pěstitelstvím ani nemá nic společného. Náš MěÚř pořádal zájezd každý rok 2x. Na jaře to byla "Tržnice ZČ", potom i "Zahrada Čech". Již loni - pro nezájem - oba zájezdy zrušili, letos už nepořádali. Zahradu nemám - byl to sice hezký výlet - ale náhradních akcí je mnoho, určitě si vyberu.

Proč se ženy dožívají vyššího věku než muži?

Libor Farský 12.9. 00:18
Nevíte někdo kolik by mě to stálo, kdybych se ještě nechal předělat na ženu?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.