Přehled posledních diskuzních příspěvků
František Nepil: skvělý spisovatel a vypravěč
Marie Magdalena Klosová 8.9. 22:38
Františka Nepila mám moc ráda.S ním a jeho hlasem nastupuje pohoda,laskavost,úsměv a pochopení.mm
Soutěž Vtipnější vyhrává: Jo, oblečení, to tě změní
Jana Šenbergerová 8.9. 14:57
Ať je to ze života, nebo vymyšlené, moc se mi to líbí. Příběh parádní jako ty "hadříky" ve skříních.
Ztráty a nálezy v pražské ZOO
Květoslava HOUDKOVÁ 8.9. 14:02
Zdravím kamarádky, které jsem v ZOO musela opustit - moje dýchání nedovolilo zvládnout, co bych chtěla. Jsem ráda (i jako bývalá pražačka), že se vám v ZOO líbilo - já se tam ještě někdy, ale rozděleně -asi tak na 3x - podívám. Nashledanou 15. září v "Písečné bráně".
Mé tělo odmykáš
Miroslava Jachimová 8.9. 12:04
Zuzko, k tvým nádherným veršům není co dodat. Vždy je hltám (i když nekomentuji). Pokaždé na mne silně působí, nejsou to jen krásné verše, mají "duši". Velmi silně z nich cítím všechnu touhu, lásku, smutek ...
Žijí mezi námi: Maikoland
Zuzana Pivcová 7.9. 19:10
Moc hezké a milé!! Úplně mě dojalo, jak pán slávistickým barvám zasvětil vše, nejen ve své duši, ale i zvnějšku ve svém domově. A jeho skromnost by pro mnohé měla být mementem!
Spoléháme hlavně na šuškandu, funguje skvěle, říká šéf Charismo
Zuzana Pivcová 7.9. 14:50
V mládí jsem měla první vůni Diorella.Ta dnes podobně jako řada dalších tradičních vůní voní "inovovaně" a pro mě hůře. Podle odborné informace, kterou jsem dostala, není v současnosti hlavní složkou vůní - toaletních vod i parfémů - olej, ale líh. Ten rychleji vyprchá, čili vůně, jak já říkám, nedrží. Nejsem ve volbě značek konzervativní, naopak. Ale řídím se vlastním čichem, ne popisem, jako co parfém voní. Značku Charismo, tedy její rozmanité vůně pro ženy, bych osobně ráda otestovala a pak si už třeba nějakou objednala v e-shopu. Máte nějaký kamenný obchod, prosím?
Lázně Libverda 2015
Alena Tollarová 7.9. 13:03
SUPER! Sice s námahou, ale dočetla jsem až do konce. Jen mi, pane Nekvasile, prosím vysvětlete, proč nenosíte při sobě fotoparát? Vaše zážitková galerie by musela být úžasná, jen si představovat, to není ono.
Klid před bouří
Zuzana Pivcová 7.9. 11:00
Ne nadarmo se používá výraz "ticho před bouří". Kdysi naše fenka zalezla pod postel, když ještě nebyl ani náznak bouřky, a teprve za půl hodiny to vypuklo. Zvláštně jste to pocitově vylíčila.
Je rozhodnuto. Češi jedou na ME ve fotbalu do Francie!
Hana Šorejsová 7.9. 10:45
Máme se na co těšit, ME ve fotbalu 2016 bude probíhat v nedaleké Francii od 10.června do 10.července 2016. Účastní se 24 týmů na 10-ti stadionech ve Francii. Máme se na co těšit !
To je tedy jízda. Ne do třetice, ale do pětice všeho dobrého!
Eva Balúchová 6.9. 20:25
Mám velkou radost z plánovaných přehlídek (Brno bohužel zase né)a ještě větší z výhry,děkuji.
Mikiny nasadit, počasí už bude spíše chladnější
Dagmar Bartušková 6.9. 18:59
Pane Tomáši, svatá pravda.
Petr Novák: bohém s talentem od boha
Hana Šorejsová 6.9. 18:46
Jeho písně "Já budu chodit po špičkách a Náhrobní kámen" poslouchám dodnes, byl to velký romantik a život měl rád .......Vzpomínám, jak jsme byli na jeho koncertu ve třetím ročníku gymnasia. Divadlo bylo vyprodané. Uměl !
Oteplování nejvíc postihne obyvatele velkých měst
Jana Šenbergerová 6.9. 13:39
Škoda. Bude mi chybět jaro, léto, podzim, zima se vším, co k nim po staletí patřilo. Ale změna je život ...
Sexuolog: Krize středního věku souvisí s mužským přechodem
Jana Šenbergerová 6.9. 13:19
Asi jsem šťastná žena, protože jsem se nemusela potýkat ani s menopauzou, ani s partnerovou andropauzou.
Výročí 150 let Turnovsko-kralupské dráhy
Alena Tollarová 6.9. 12:51
Radku, to muselo být krásné! Ach jo, já jsem to tušila, že budu litovat, že jsem poslechla svou únavu a zůstala doma. Do Kralup to máme doby dup. Díky za zprostředkování atmosféry.
Láska je...
Jitka Chodorová 5.9. 15:54
Ano, láska je láska, dává nám křídla i bolí,láska je prostě kouzelnice.
Snězte si mne! Jsem fík neboli smokvička
Vladka Steinová 5.9. 11:12
Dobrý den, díky za krásný a poučný článek, za nádherné fotografie.Tolik toho ještě člověk neví! Pořád si doplňujeme informace a Vanda nám v tom opravdu hodně pomáhá! A fíky mám moc ráda!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.