Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jiřina Štěpničková padla do pasti StB
Vladka Steinová 5.9. 11:02
Krásná žena, výborná herečka, ať už jako Viktorka, nebo Maryša. Skvělá byla i ve filmu Jedenácté přikázání , kde hrála s Hugo Haasem. Kratičkou roli měla ve filmu Skřivánci na níti. Štafetu převzal i její syn Jiří Samec .
O domě, babičce a liliích
Hana Šorejsová 5.9. 09:20
Ten příběh se mi moc líbí, připomíná mi také moji babičku, jejich dům již není, zbourali ho. A čistě náhodně moje babička si namluvila dědečka , narozeného ve Vídni a byla výbornou kuchařkou, v tom pokračovala i moje maminka, nyní se skromně snažím i já a má dcera Hanka. Za příběh díky !
V Českém Krumlově začaly Dny evropského dědictví
Květoslava HOUDKOVÁ 5.9. 04:38
Navštívit Čes. Krumlov by mohlo být další uvažovanou možností pro jarní Setkání "i60" 2016 ?
Cohousing. Znáte to slovo?
Dagmar Bartušková 4.9. 20:22
Nemohla. Jsem vlk samotář, zvyklá na své pohodlí a soukromí. I když se říká nikdy neříkej...
Prima parta
Zuzana Pivcová 4.9. 18:15
Maruško, to je překvapení, žes tu použila fotky ze setkání v Havlíčkově Brodě. Já jsem tam sice vycpaná jako koule, ale s tím už zpětně nic nenadělám. Dnes je to jinak. Ale je prima, když se na každé akci sejde báječná parta a z ní pak lidé neformálně referují ostatním.
Železniční pokladnice v Chomutově
Zuzana Pivcová 4.9. 14:41
Vlaky miluji a exponáty starých lokomotiv obzvláště. Obdobné muzeum je i v Proře na Rujaně. Mrzelo mě, že se nemohlo do lokomotiv vlézt. :-) Tvé fotky jsou dostatečně výmluvné a technické kvalitě v takovém případě zase nepřikládám takový význam.
Dokážete si v galerii hrát?
Jiří Libánský 4.9. 13:08
Moc dobře napsané. Po přečtení jako bych tam sám byl.
Malované chaloupky
Zuzana Pivcová 4.9. 12:43
To jsou opravdu hezké domečky, určitě by je mohli použít (pokud se tak už nestalo) jako dekorace k pohádkám.
Můj tip na výlet: Rejvíz
Elena Valeriánová 4.9. 08:15
Milá Jano, Rejvíz patří k těm místům, které si vnímavý člověk musí zamilovat. A já k těm lidem, jimž se zapsal do srdce svou podmanivou tichou, trochu ospalou krásou patřím. Hledám a nacházím zde vždycky uklidnění a souznění s přírodou. Povedlo se Ti krásně přiblížit toto nádherné jesenické místo se vším všudy. Všem návštěvu Rejvízu doporučuji. Mám ho ráda hlavně na jaře a na podzim a ten nás právě čeká.
Na některých místech už začínají růst houby
Elena Valeriánová 3.9. 20:08
Tak kéž by nám, houbařům, to vyšlo. Strašně ráda chodím na houby, ráda je jím a ráda z nich vařím.
Setkání i60 s Čechem na Řípu
Olga Štolbová 3.9. 10:21
Helenko, máš pravdu, ani se té myšce nedivím, možná i ptactvo a okolní zvěr se chystají opustit ten překrásný kraj,protože tolik uchechtaných bab, by se nedalo přežít. Popsala jsi ten výlet senzačně. Díky...******
Ústa plná bezinkových slov
Dagmar Bartušková 3.9. 07:16
Zuzko, už budu hodnotit hvězdičkou. Superlativy byly vyčerpány. *
Zlín - město obuvi? Ne, město módy!
Dagmar Bartušková 3.9. 07:13
Na přehlídku bych se ráda podívala, ve Zlíně jsem nikdy nebyla a kdyby se dala dohromady prima parta na cestu, tak proč ne?
Nejlepší detektivkou je Deset malých černoušků
Zdenka Jírová 3.9. 00:19
Detektivky mám ráda, ty od Agathy Christie patří k nejoblíbenějším. O soutěži jsem nevěděla, ale dodatečně také dávám hlas Deseti malým černouškům.
Seriál České televize mapuje dějiny trampingu
Vladka Steinová 2.9. 13:04
Myslím,že to je velmi dobrý počinek ČT a režiséra p.Křístka. Na dnešní první díl se velmi těším, nejen proto, že trampingu se věnovali rodiče.
Ladislav Potměšil slaví sedmdesátiny
Vladka Steinová 2.9. 12:57
Pan Lad.Potměšil se mi moc líbil v Discopříběhu jako táta Horáček,kde byl filmovým otcem Rudolfu Hrušínskému nejmlad., v pohádce Nejkrásnější hádanka v roli krále i v dalších pohádkách, jako RumplCimprCampr,i ve filmech ze 60 a 70 let 20.st. (např. Hříšní lidé..). V nekonečných seriálech současné produkce, kde také tento výborný herec musel "zemřít", aby mohl naskočit do seriálu jiného, jeho kvality převýšil zájem komerční. Přeji p.Potměšilovi hodně zdraví do dalších let.
Můj tip na výlet: Opárenské údolí
Hana Rypáčková 2.9. 08:06
Středohoří je nádherné , hezký tip na výlet.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.