Přehled posledních diskuzních příspěvků

Století občané „ruinují“ japonský rozpočet

Jana Šenbergerová 27.8. 13:11
Pokud by s věkem rostla moudrost, tak je to jen dobře, té není nikdy dost. Klidně bych se obešla bez stříbrného kalíšku, když už jsem oželela zlaté zuby.

Náš výlet za Večerníčkem

Jana Šenbergerová 27.8. 12:59
Takový výlet by se líbil i mně. Myslím, že jsem díky svým dětem a také vnoučatům viděla všechny naše původní Večerníčky. Vůbec nepochybuji o tom, že se výstava líbí dětem. Prahu teď ale v plánu nemáme, takže děkuji aspoň za informaci.

Technická památka, a překáží?!

Elena Valeriánová 27.8. 11:26
Tada nezbývá než doufat, že zdravý lidský rozum a cit zvítězí nad byznysem . Budu držet pěsti. Nikdy jsem v Týnu nebyla, snad se mi to někdy podaří a most tam bude.

Příběh jednoho rána

Jana Šenbergerová 27.8. 11:23
Tak jsme dumali, co se volavce mohlo stát a napadlo nás jen to, že ji musel někde přibrat nějaký stroj. Třeba sekačka nebo kombajn. Určitě jste pro ni udělali to nejlepší. V záchranné stanici by pro ni nemohli udělat víc. Bez křídla by přežila, ale bez nohou těžko. Smutné, ale takový je život. Naštěstí těch hezkých ranních setkání je víc.

Lásko s překážkami

Jana Šenbergerová 26.8. 22:34
Sedím, čtu si, ani nedutám. Není tu verš, co nedotkne se citu. I když se člověk cítí sám, věřím, lásko, že jsi tu.

Česká televize natáčí film o životě Karla IV.

Vladka Steinová 26.8. 20:00
Ano, v r. 2016 si připomeneme 700.výročí narození Karla IV. A v oblasti kinematografie budeme moci porovnat výsledek nového snímku s těmi, co již byly natočeny. V r. 1969 natočil režisér K. Steklý velmi dobrý film o mládí Karla IV "Slasti otce vlasti", kde mladičkého Karla IV. ztvárnil J.Hanzlík, první lásku a první manželku Blanku z Valois D.Kolářová a J.Lucemburského perfekltně zahrál Miloš Kopecký. A o něco později vynikající muzikál "Noc na Karlštejně" rež.Zd.Podskalského s V.Brodským a J.Brejchovou v hlavních rolích netřeba představovat. V tomto filmu se jednalo o čtvrtou manželku Karla IV., Elišku Pomořanskou.Věřme, že mladí herci Hádek a Voříšková se svého úkolu zhostí dobře.

Čechům v okolí bydliště nejvíc chybí pekařství či restaurace

Miluše Hasenohrlová 26.8. 18:49
V mojí vesničce není žádný obchod ani služba a přesto mi to nechybí:-)))

Flakonové pré

Zuzana Pivcová 26.8. 15:05
Je hezké takto spojovat exponáty sbírky se zážitky, případně osobami, protože sběratel k nim má o to vřelejší vztah. Kdysi jsem tu uváděla rozhovor se sběratelkou parfémů, která je členkou Klubu sběratelů kuriozit. Váš příspěvek se mi líbí. Je citový, přitom vzdušný a možná opravdu i voňavý.

Zub moudrosti

Květoslava HOUDKOVÁ 26.8. 08:44
Jsem ráda -zub moudrosti nevyrostl-raději zůstanu "blbá", než zbytečně trpět. I ostatních mám pomálu - zubařem se mučit - za drahé peníze - nenechám! Malý, šikovný robot mi je v příp. potřeby nahradí.

Moje tipy na výlety: Šluknovský výběžek

Hana Rypáčková 25.8. 22:45
Opravdu krásné vyhlídky do kraje a Veroničina studánka má typické čedičové sloupy.......

Vaříme rajčatovou omáčku (sugo)

Hana Šorejsová 25.8. 18:41
Rajčata mám ráda ve všech podobách, nejen jako syrová pokrájená a pokapaná olivovým olejem s mozzarellou, nebo klasický rajčatový salát, mám ráda i polévku, a dělám ji hodně krémovou s parmazaném. Eleno Vaši omáčku dělám úplně stejně a často, všechny malé děti milují rajskou, nyní má vnoučátka a já ji mám ráda doposud . Díky !

Vaše krásné snímky aneb Co se do Foto dne nevešlo II.

Hana Rypáčková 25.8. 12:30
Dobrý počin, tématicky zaměřené fotky se mi moc líbí.A že je mezi nimi i náš Honzík.

Směr Užhorod

Jana Šenbergerová 25.8. 11:04
Tu možnost volnějšího cestování nádražákům trochu závidím, i když dřív na tom byli určitě o hodně líp. Pěkné záběry i postřehy z mně většinou nejen neznámých, ale teď už i trochu nedostupných míst. I když je povídání dlouhé, dnes se mi nějak četlo samo. :-)

Můj tip na výlet: Zkusíte tam se mnou vystoupat?

Jana Šenbergerová 25.8. 10:20
Do Týna se asi nikdy nedostanu, o to víc mě těší, že o něm díky tobě alespoň něco vím.

O nákupech

Zuzana Pivcová 25.8. 09:32
Nejvíc mě štvou opravdu ty miniaturní návody a veškeré další nečitelné informace na zboží.

Kabelky pro veletrh cestovaly na motorce

Květoslava HOUDKOVÁ 25.8. 08:44
Sbírají se staré mobily (v ZOO Praha - pomoc gorilám), tak proč ne kabelky. Navrhněme to naší redakci - a třeba už 15. záři při akci v "Písecké bráně" by se to mohlo uskutečnit. Já to zkusím navrhnout i klubu maminek v našem městě. A jaká organizace se pak stará o poctivé rozdělení peněz konkrétním dětem? Jsem proti tomu, aby se peníze zasílaly na "nějaká konta" (bůhvíkam by přišly?) Kdysi paní z Plzně dala oblečení při povodni 2002. Pak byl v TV rozhovor s vedoucí Charity a ta "chudinka" měla na sobě darovaný kabát . Paní ho poznala podle atypických knoflíků!!

Návštěva šumavské vesničky Buk

VANDA Blaškovič 24.8. 19:26
Haňoňo, ňo jo.....krááááása, jak jinak!!! Děkuji!...:))

Ženská móda roku 2016? Konečně volné proporce!

Lidmila Nejedlá 24.8. 17:54
Barevné, volné, rukodělné a průsvitné oblečení beru. Budou takové i burky???!!!

Domácí okurková limonáda

Dagmar Bartušková 24.8. 16:26
Určitě to bude dobré, okurka na jakýkoliv způsob - ať ve formě salátů nebo nápojů určitě osvěží. Možná, že to zkusím.

Moje slámování

Hana Rypáčková 24.8. 12:52
To tedy bylo velmi zajímavé!!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.