Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poznej stáří

Vladka Steinová 24.8. 12:08
Já jsem tvé stáří,pozvi mě dál, no pozvi mě dál......

O tajemství za kadibudkou

Jarmila Komberec Jakubcová 24.8. 07:46
Hezké vyprávění, i u mně na domečku se občas objeví ježkové a je zajímavé, že s našimi kočičáky nemají žádné problémy a kočičí granule jim hutnají.

Hledáme další zralé modelky, říjnová přehlídka bude ve Zlíně!

Eva Balúchová 23.8. 20:33
Už mám termín přehlídky ve Zlíně v diáři a dokonce i zjištěné spojení.Praha slíbila,že přijede na Moravu,tak se budu těšit.

Jan Antonín Baťa zanechal v Brazílii dodnes viditelné stopy

Hana Šorejsová 23.8. 15:18
Skvělý článek, redakce díky ! Mám nádhernou knihu po mém taťkovi s jeho životopisem, a v Sao Paulu jsem se byla podívat a dokonce jsem mluvila s jeho potomky, v době kdy jsem navštívila Brazílii. Jeho města, která vybudoval, nemají chybu a jsou stále krásná. Byl to poctivý člověk, který uměl opravdu budovat , a po něm zůstalo hodně, a stále se hlásil k češství, dodnes tam je spolek Čechů, kteří stejně jako např. V Austrálii či Kanadě si udržují kulturní styl, scházejí se v krojích a je to moc hezké!

Máme rádi fotografování: Zesvětlit, ale opatrně

Ladislav Vesecký 23.8. 09:56
Výborně pane Cakl, pokračujte v dalších ikonkách na úpravu. Děkuji

Prší! Pojďme tedy navštívit Rybářské muzeum ve Vrbosce

Vladka Steinová 23.8. 07:35
Dobrý den, pěkný a zajímavý článek o muzeu ve Vrbosce. Navíc doplněno pěknými fotografiemi, z nichž mě fascinuje ta poslední, před bouří-až hrůzostrašná černá mračna.Vando, díky!

Nejhorší letecká nehoda naší meziválečné ČSR

Zdenka Jírová 22.8. 23:59
Zajímavá vzpomínka, nikdy jsem o této katastrofě nečetla. Díky,

Proč nesnáším lečo aneb Vzpomínka na srpen 1968

Hana Šorejsová 22.8. 20:20
Zdenko, moc pěkně jste to napsala, já jsem se vracela z Tater vlakem, byli jsme v mezinárodním táboře v Tatranské Lomnici a tehdy na mne jako čtrnáctiletou dívku čekali rodiče na hlavním nádraží v Praze, celou cestu jsme viděli vojáky, tanky a transportéry a z Prahy jsme museli jet taxíkem, protože nic nejezdilo. Pamatuji jak jsme maminkou plakaly při shledání, a táta nás objímal, že určitě dojedeme domů. Popsala jste to velmi výstižně. Děkuji.

Můj tip na dovolenou: Málaga není jenom víno

VANDA Blaškovič 22.8. 10:01
Magdaléno, ahoj. Příjemné provedení Malagou. Byli jste v Picassově muzeu? Nedá se vše stihnout ani popsat. Vzniklo velkorysostí vnuka malíře, který daroval muzeu spoustu obrazů svého dědy. Picasso se v Malaze narodil. Těch muzeí a galerií je všude tolik, že se mi začínají trochu plést. Moc Ti to na fotkách sluší! Dýchla na mne z fotek letní províněná atmosféra, vílo...:)) jen tak dále...dík.

Zimomřivá

Dagmar Bartušková 22.8. 09:25
Je mnoho podob lásky, a někdy po ní zůstane jen to padáčkové chmýří.

Ráno, raníčko panna vstala a do Doubravky pospíchala

Alena Tollarová 21.8. 20:57
Takovou chaloupečku, bych, já panna, věru z fleku brala!

Eldorádo v Česku

Elena Valeriánová 21.8. 17:21
Ano, toto místo znám dobře. Je to jednoduché najít, hned u silnice - nikdo nemůže minout.

Miroslav Donutil: Moje velká seriálová role

Vladka Steinová 21.8. 16:31
Seriálů v TV bylo, je a bude jistě hodně, dobrých i špatných,je třeba si vybírat.16x usedneme v pátek k TV, někdo ano, někdo ne a uvidíme. Dle malých upoutávek TV ČT1 není možno mnoho posoudit.Nechme se od září překvapit.

Lva Trockého dostihli komunisté i v Mexiku

Vladka Steinová 21.8. 16:22
Politik Trockij, jeho osud a vášeň, to vše je zasazeno do výborného filmu USA-Kanada-Frida z r. 2002, kde malířku Fridu vytvořila herečka SALMA HAYEK.Nedávno tento film uvedla ČT 2 a bylo právě možno sledovat pohnutý politický i milostný život Trockého v Mexiku.

Příběh na 50 slov: Letní „šílenství“

Květoslava HOUDKOVÁ 21.8. 08:50
Milá Dano - Vaše články i básničky Zuzky jsou hezké. Už jsem p. Raška informovala o tom, že v areálu zámku Ctěnice je "literární kavárna", kde probíhá i autorské čtení. Třeba se mu povede, sjednat účast i pro vás obě! ??

Chorvatské střípky

VANDA Blaškovič 21.8. 07:12
Jarmilo, ahoj. Tak prima, těším se za rok!....Jen Ti dám jedno doporučení, co se týká cesty. Využij hydroplán - malé letadlo pro deset pasažérů. Létá ze Splitu od letiště - z moře - tam tě doveze letištní doprava a jsi u nás na ostrově Hvar v Jelse za 15 minut!! Je to sice dražší, za kvalitu se platí, ale ušetříš min. čtyři hodiny cesty. To znamená, 1 hod autobusem do Splitu,. 2 hodiny trajektem ze Splitu do St.Gradu a min hodinu prostoje a další doprava. Let hydroplánem je zážitek! Vznášíš se nízko nad mořem, fotíš a kocháš se. Já si tento let nenechám nikdy uletět....:)) Tak, ahoj!

Touha po lásce

Jarmila Peerová 20.8. 18:50
Touha po lasce,touha po neznostech,touha po blizkosti mileho cloveka asi provazi zivotem kazdeho z nas.Tobe se to Jitusko povedlo moc pekne vyjadrit v teto basni.Tak at se ty rude kvety vzdy dostanou na to spravne misto....

Stejně mě vidíš

Alena Várošová 20.8. 14:03
Jako vždy excelentní Zuzko.

Můj tip na dovolenou: Františkovy Lázně a okolí

Blanka Hlobilová 20.8. 07:56
Hezký tip na dovolenou. Jezdíme do Františkových Lázní již přes 20 let. Naposledy jsem tam byla s rodinou loni. Ubytováni jsme byli v Pensionu U Josefa. Rodinný pension, výborná kuchyně a obsluha. Měli jsme nádherný apartmán v podkroví, s balkonem. Ještě bych doporučila návštěvu motýlí farmy. Směr SOOS. Nádhera.

Vaše krásné snímky aneb Co se do FOTO dne nevešlo I.

Jana Šenbergerová 19.8. 17:34
To je dobrý nápad! Byla by to škoda, aby jen tak ležely pěkné fotky někde v archivu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.