Přehled posledních diskuzních příspěvků
"Modes robes"
Zuzana Pivcová 11.8. 17:40
Je pravda, Květo, že "sekáč" nejsou jen věci onošené po někom. Ty opravdu nemám moc ráda, nechci moc rozebírat, proč. Ale jsou i věci vyřazené, posezónní, nebo už třeba rok dva staré, to, čemu dnes říkají "outlet". Kolikrát jsem si už koupila něco hezkého. Mají to tam hezky seřazeno po druzích oblečení, ale někdy i po barvách. Měla jsem koženou vestu, síťovanou vestičku, trička, lněnou sportovní košili. Fascinovalo mě, že se někde prodávalo na váhu, kdy kilo stálo už nevím, kolik, ale do kila se vešly třeba 3 kusy.
Jesenické safari
Hana Rypáčková 11.8. 11:21
Nádhera Eleno.Nejsi taky myslivec v sukni?Zvířátka tě milují, vyplaší je pes.Jsi dobrý lovec obrazů...
Ta slůvka prokletá
Elena Valeriánová 11.8. 08:18
Zuzko, krásná básnička, kterou jsi nás obdarovala na svůj svátek. A my Ti za ní můžeme poděkovat jen přáním všeho nejlepšího. Přejí Ti z celého srdce zdraví, pohodu a lásku. A tak trochu sobecky, ať Ti to pořád tak krásně píše. Krásný den.
Rozpaky a vzrušení V. - VI.
Dagmar Králová 10.8. 21:44
Moc hezky stylisticky napsaný příběh. Forma textu i přímá řeč se dobře čte. Z prozaických článků, které tady byly publikovány patří podle mne k nejlepším. Obsahově mi lehkou erotikou připomíná verše některých místních autorek. Hezké a lehce psané řádky podporují představivost. Díky paní Hanko.
Melounová
Alena Tollarová 10.8. 21:01
Hmm, sliny se sbíhají. Já už budu navždy mít meloun spojený s nemocnicí, kam mi ho vozila snacha v květnu, nakrájený na kostičky a s malou vidličkou. Nikdy jsem ho snad tolik nesnědla. A souhlasím s tureckým postřehem, také jsem si ho tam ráda dávala a byla i radost pohledět na porcujícího kuchaře. Ale melounovou jsem ještě nejedla.
Úvod do mého profilu: Co jsem zač a kde domov můj
Hana Šimková 10.8. 14:08
Pane Libore, Váš humor se mi moc líbí.
Jak se dožít 100 let? Odpoví vám tato kniha
Miluše Hasenohrlová 10.8. 10:57
Já bych se ani 100 let dožít nechtěla.....
Zasažená
Zuzana Pivcová 10.8. 10:44
Jsme zranitelní a většinou i zranění, bráníme se tomu různými způsoby. Ty máš dar přiznat otevřeně svou bolest, i když to děláš pomocí svého břitkého humoru, namířeného i proti sobě. Přeji Ti i uklidňující světlo, nejen tichou tmu.
Jak jsem kupovala televizor
Hana Rypáčková 10.8. 10:20
Rozhodování o koupi je už docela problém, bez telky vydržím, na rozdíl od muže, taky jsme kupovali před fotbalem urychleně.Ale neštěkali na nás psi....
Nakládali už jste cuketu?
VANDA Blaškovič 10.8. 07:36
Zdenko, no tedy, to je pro mne novinka zavařovat cukety!! Škoda, že Tvůj článek nevyšel tak o deset dní dříve...všechny přerostlé cukety jsem totiž vyházela a těch bylo!...tak snad příští rok! ? Děkuji!!!
Krutopřísný, fejs, hipster... Rozumíte výrazům mladých?
Květoslava HOUDKOVÁ 9.8. 19:02
Mám 4 vnoučata (20, 19, 17, 14 r.) - ale prozatím jim rozumím. Určitě mnoho slangových výrazů také znají, ale v komunikaci se mnou je nepoužívají, což mne těší a děkuji, že jsou tak hodní! A vzpomínáte na písničku Ivana Mládka, plnou zkratek, nebo na zkratku RVHP ?? - to naši mladí už neznají a můžeme je tedy "trumfnout"!
Kloboučnická galerie. Kdo se také přidá?
Květoslava HOUDKOVÁ 9.8. 09:03
Milá Vando - dík za další TIP na výlet. Do Splitu bych už cestu nezvládla, ale do Nového Jičína mne určitě něco dopraví a expozici Kloboků navštívím. Mám novou TV = a tak ráda nově poslouchám i TV Region a TV Praha - zde je pořad "Sběratelé". Člověk, co to vede, má k dispozici kontakty na sběratele čehokoliv - tam byste získali další informace pro Ligu kloboučníků. Já klobouky nenosím - jsem menší postavy a s kloboukem bych byla jako "h .... pod lupenem", ale - pokud mne přijmete - do Ligy klob. bych se přidala. ( Znám mnoho žen - seniorek i mladších - přeptala bych se, zda mají a věnovali by klobouky pro Ligu a přes vás třeba do Nového Jičína - nějak bych tedy pomohla). Dík za odpověď na: kurzHoudk@seznam.cz
Rozpaky a vzrušení I. a II.
Miroslav Štorch 8.8. 23:17
Zajímavá forma novely na pokračování. Je vidět, že je vám prostředí modelek blízké z vlastní zkušenosti. Kdysi jsem učil budoucí modelku Terezu Maxovou a byla jako ošklivé kačátko podle Hanse Christiana Andersena. Dnes její tvář vidím často jako součást reklamy na Bohemia sekt ze Starého Plzence :-) Dříve dělala také reklamu na francouzský koňak Rémy Martin, ale ne na americkou whiskey Bourbon.
Bylo nám patnáct
Jana Šenbergerová 8.8. 22:57
Bylo nám patnáct, a teď je nám mnohem víc. Přesto pořád říkám miluji tě. Teď už vím přesně, co to znamená.
Byly to ale krásné časy a vy jste nám je krásně připomněl.
V Česku padají teplotní rekordy. A bude ještě hůř...
Zdenka Žichovská 8.8. 14:58
Včera odpoledne bylo u nás (na zahradě) ve stínu 37 stupňů.
Máme k sobě dál
Jana Šenbergerová 8.8. 13:33
Bohužel je to tak. A proč? Protože jak říkám: "Blízkost ani vzdálenost mezi lidmi nejsou otázkou prostoru, nýbrž mysli." Obávám se, že to máme v těch našich "makovicích" nějak pomotané.
Američan má zpět peněženku, ztracenou roku 1945 v Rakousku
Jana Šenbergerová 8.8. 13:11
Nic se neděje jen tak, bez příčiny. Moc by mě zajímalo, co potřeboval po těch letech připomenout.
Kytarista Štěpán Rak slaví sedmdesátiny
Jana Šenbergerová 8.8. 13:05
V úterý jsme navštívili Cvilín a viděli tam tento plakát:
http://www.krnov.cz/stepan-rak-quot-70-quot/a-1445
Oslavenci přejeme k narozeninám všechno nejlepší a posluchačům jeho koncertů, aby pro ně hrál ještě hodně dlouho.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.