Přehled posledních diskuzních příspěvků
Máme rádi fotografování: Magická hůlka a úprava oblohy
Lidmila Nejedlá 8.8. 10:40
Tak to je pro mne španělská vesnice...
Léto u Otavy
Elena Valeriánová 8.8. 09:06
Hezký napsáno, takový poklidný líný letní den. A nebo úmorný, jak kdo to vnímá. Fotky jsou moc pěkné. A voda lákavá. To v té naší řece se iž plavat nedá.
Nezaprší a nezaprší
Elena Valeriánová 7.8. 20:07
To nevadí, že poslal jen jednu. Fotka je moc krásná. Takové pastviny bych si šla také vyfotit. Ale přeji, aby už zapršelo. Jak zadržet v přírodě více vody? Dřív bylo na našich řekách spousta splávků, ty vodu zadržovaly i okysličovaly. Byly remízky apod. Snad už se někomu rozsvítí a jestli pozdě, znáte to, raději pozdě než vůbec. Škoda, že jste nenazvala článek dle toho německého nápisu "Spatříš-li mne, plač." Jinak zažíváme stejnou situaci všude, jeden by opravdu zaplakal.
To přece nemůže být on!
Alena Vávrová 7.8. 16:11
Ano, díky možnostem internetu a zvědavosti jsem sama sobě také připravila podobné překvapení. Toho dědečka jsem opravdu nečekala!! :-)) Ale nakonec jsem byla ráda, že jsem ho vůbec našla živého a že je to ve svém rodišti pan Někdo. Na setkání ale neaspiruji. Však už to bude bezmála 50 let a z jeho strany tenkrát o nic vážného nešlo. To jen já blbka byla "dálkově" zamilovaná. Těší mne, že nejsem sama, kdo má podobnou zkušenost ;-).
Ty nejkrásnější Perseidy? V noci ze 12. na 13. srpna
Alena Vávrová 7.8. 15:58
Pokud jsou podmínky k pozorování, nikdy nevynechám! Někdy je to slabší, ale jindy fascinující podívaná.
Můj tip na výlet: Po stopách pomníků bitvy u Chlumce 1813
Alena Vávrová 7.8. 12:06
Ali, jsi fakt dobrá, takhle to zdokumentovat. Znám jen pomník v Přestanově, jeli jsem v minulosti několikrát kolem. A pak jsem jednou byla "tam u Králového Hradce, kde lítaly koule prudce", ale nebylo mi tam vůbec psychicky dobře.
Studená pochoutka v horkém létě
Dana Kolářová 7.8. 08:36
I letos, v těchto horkých dnech lze využít tip na osvěžení, které můžeme uzobávat během dne.
Přeji Ti
Jana Šenbergerová 7.8. 07:48
Za toto přání ti, Aničko, děkuji.
Na jeho splnění pro jiné pracuji.
Tomu, kdo svoje sny i pro jiné sní,
přeji, ať se mu ty jeho vyplní.
Vzpomínky na mladá léta
Alena Várošová 6.8. 14:03
Děkuji za článek a Vaše vzpomínky.Jak kdybych četla tak trochu svůj život .Vše to toak nějak bylo,svatba,dokončení UŚ potom stavba baráčku,studium středí školy atd.
Kouzlo časů minulých: Jinozemci
Alena Várošová 6.8. 13:51
Ráda jsem si přečetla vaše vyprávění a vzpomínky na studia.Je to ro mně naprosto cizí,my vesničané jsme neměli možnost studovat někde v Praze,či větších městech.U nás studovali střední školu jen studenti z Řecka.
Můj tip na dovolenou: Když se řekne Španělsko
Zdenka Jírová 6.8. 01:20
Španělsko byla má první porevoluční dovolená v cizině. Jeli jsme tam 24 hodin autobusem do Santa Suzanny-Malgrat de Mar. Pobřeží bylo krásné, našli jsme si tam menší, skoro soukromou pláž. Byli jsme tam v červnu, všude všechno kvetlo, navštívili jsme Barcelonu, byla to jedna z nejkrásnějších dovolených.
Není pes jako pes. Vyprávění mé sestry Marcely o psí tašce
Dagmar Bartušková 5.8. 16:31
Zuzko, ta Tvá taška k seznámení fakt není špatná. Mám také jednu "chlupatici", která na rozdíl od Tvé, vypadá jako imitace /a je/ na první pohled. Takže žádné přibližovadlo k seznámení. :(
Magdalena Dobromila Rettigová, osobnost staročeské kuchyně
Jarmila Komberec Jakubcová 5.8. 07:32
Recepty paní Rettigové jsou velmi zajímavé ale v dnešní době se vaří spíše odlehčená jídla protože se méně pohybujeme a recepty z minulého století jsou určeny spíše pro lidi těžce pracující.Kdybych takto dnes vařily asi budeme stejně nebývale silné jako byla paní Rettigová a to nikdo z nás určitě nechce.
Programy pro seniory, co udrží čilé tělo i mysl
Květoslava HOUDKOVÁ 4.8. 21:31
Se "Seniorfitnes" jsem již přes rok v kontaktu. Právě s nimi jsem měla jet do Itálie - z důvodu zdrav.problému jsem stornovala. Jezdí tam každý rok - pobyt u moře je spojen se zdrav.cvičením, prý nejčistší oblast Itálie. Ve středu 14. října pořádá SF "Den pro zdraví" v arálu hřiště Sabat, Praha-Troja. Pro další informace jsou zde kontakty: www.seniorfitnes.cz a www.sabat.cz Možná, že se na akci v Praze - a třeba v r. 2016 v Itálii uvidíme.
Kohout za všechny prachy
Zuzana Pivcová 4.8. 19:35
Růženko, tak na tenhle příběh si už vzpomínám, to už jsem tu tehdy nějaký den byla. Ale ještě jsem neměla ve zvyku psát vzkazy. Tak Ti ho píšu až po 3 letech. Jsi srdečná a vtipná, s vypravěčským nadáním, a máš tu na portálu své stálé místo.
Nakládáme okurky
Elena Valeriánová 4.8. 13:26
Laďo, tak tento recept znám a okurky podle něj nakládám. Jen místo spolarinu dávám ještě jednu lžíci cukru. Potvrzuji, že okurky jsou velmi dobré.
Hans Christian Andersen byl králem pohádek
Dana Kolářová 4.8. 11:56
Děkuji za vzpomínku na báječného pohádkáře H. Ch. Andersena.
Víření na Viru
Zuzana Pivcová 3.8. 19:34
Tys, Honzo, také zvolil pěkný humor s nadsázkou. To už tu od někoho známe. :-) Ale nepochybuji o tom, že se vám tam ve skutečnosti líbí, jinak byste tam přece po roce nejeli znovu.:-))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.