Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rozervaný Vincent van Gogh maloval plátna plná slunce
Zuzana Pivcová 29.7. 10:07
Van Goghova díla jsem měla možnost vidět při návštěvě Nizozemska před 20 lety. V jeho prvotních dílech, takřka klasické vlámské škole, by ho člověk vůbec nepoznal. Byly i tam i jeho kresby jako podle Zpěvů staré Číny.
Tip na výlet "3 v 1": Kozí farma Pěnčín
Alena Tollarová 29.7. 09:41
O této farmě vím, ale ještě jsem tam nebyla. Asi tam budu muset vyrazit prohlédnout si kozy. Myslela jsem, že vypadají jinak. :)
Studená okurková polévka
Zuzana Pivcová 29.7. 07:45
Tak to mi bude chutnat, protože jsem "polívková" a v létě v horku se studený pokrm hodí víc než horká bramboračka.
Můj příběh z dětství
Zuzana Pivcová 28.7. 22:10
Kéž by to i se všemi dnešními ztracenými dětmi dopadlo vždycky takhle dobře!
Golf je krásná hra, ale není tak snadná
Dagmar Pravečková 28.7. 20:59
Milá paní Hano. Díky za pěkný článek. Mám ke golfu velmi pozitivní vztah, ale jak se všeobecně ví; golfu je potřeba věnovat docela dost času. Takže nyní není golf mojí prioritou. Ale nevadí. Jeho čas zase příjde :-)
Tak či tak, jsem člověk, který si zamiloval tento sport právě proto, že je spojen s příjemnou "procházkou" přírodou. Člověk má snahu se zlepšovat, pozná nové lidi, nová místa... A také je mi milé, když potkávám na hřišti celou radostnou rodinu...
Ale co odmítám? Počítat, usilovat o snižování HCP, účastnit se turnajů, předhánět se v nakupováním super výbavy... Zkrátka pro mne je golf příjemným relaxem.
Z mého života: Chvála volovinek
Lidmila Nejedlá 28.7. 19:19
Krásná, tvrdá a houževnatá historie Tvého života, Libore. Napsaná s humorem. Moc hezké a věci po Tvých předcích jsou klenoty, které zkrášlují život dnešní. Moc se mi článek líbí.
Dojmy z řeckého ostrova Korfu a výletu do blízké Albánie
Hana Rypáčková 28.7. 12:28
Korfu je přenádherný ostrov.Ten olivovník je parádní. Postřehy zábavné.Přeji ještě mnoho takových cestovních zážitků.
Vzpomínka na poutě
Dagmar Bartušková 28.7. 08:16
Pane Čermaku, díky za připomenutí poutí mého mládí. Jako dítě jsem také nedočkavě vyhlížela, jestli "už jedou". To bylo radosti, když jsem zahlédla blížící se traktor s maringotkou. Kolo štěstí - vystřelená opice na gumě, pilinový míček a samozřejmě růže z papíru , nikdo z dětí neodešel s prázdnou. "Lochnesska" a "řetízák" musel být. A sladká vůně tureckého medu propojena sladkokyselou vůní nakladaček - to byla atmosféra k nezaplacení. Poutě mám ráda doteď.
Causa Králík aneb Příběh starostlivé hospodyňky
Dagmar Bartušková 27.7. 22:42
Nikdy jsem králíka nechytala, nanejvýš lelky, ale musela to být švanda. Dovedu si to živě představit. :)
Domácí chlebíček nejen pro Soničku
Elena Valeriánová 27.7. 19:35
Tak na ten mám fakt chuť! Ale ta varná mísa s poklopem by nebyla marná, Mám ráda pěkné nádobí. Zítra bych chtěla ten chleba vyzkoušet v domácí pekárně, pokud nekoupím tu mísu.
A co třeba zemědělské muzeum?
Květoslava HOUDKOVÁ 27.7. 15:46
Moje babička na vesnici měla dvorek s "bio"drůbeží = poctivé krmení, žádná chemie. A tak jsme s maminkou chodili na pole sbírat klásky a doma vytloukali cepem - bojovnou to zbraní Husitů! (Moje děti, vnoučata už tuto práci nepoznaly). A nás "kláskařky"- později - spasil i řidič kombajnu - někde v rohu pole nám nechal hromádku zrní.
Vyhlašujeme deset šťastných výherců našich letních soutěží!
Elena Valeriánová 26.7. 20:05
Všem výhercům úpřimně gratuluji, z celého srdce Vám přeji, ať máte co největší radost z každé výhry.
Můj tip na dovolenou: Klenot Chorvatska - Primošten
Jarmila Komberec Jakubcová 26.7. 16:33
Dnes jsem se vrátila z jižní Dalmácie z Podgory a musím jen Chorvatsko chválit.Moc se mi líbil jak hotel tak krásná pláž, čisté moře a příjemní Chorvaté.
Slib a Šenkýřka
Květoslava HOUDKOVÁ 26.7. 11:30
Danuško - díky - prosím, zpestřuj takovými filmečky "í"čko častěji - jsi šikovná, super! Zkus event. přidat i děti, zvířátka
V restauraci
Soňa Prachfeldová 26.7. 09:29
Chudáčkové, takhle Vás polekat, snad ten opar nebyl tak hrozný :-)
Pomoc pro letní alergiky? Třeba konopná mast Carun
Soňa Prachfeldová 26.7. 09:24
Potvrzuji, pokud mě vezme kříž, když přeženu na kole, namažu a opravdu se to zmírní.
Můj tip na výlet: Korálové moře v Praze
Hana Rypáčková 25.7. 19:49
Alenko, moc se ti fotečky povedly!Krásně jsi to nafotila...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.