Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ukrajina - nejlevnější exotika
Hana Rypáčková 9.7. 15:21
Velmi zajímavé, škoda, že jsi nepopsala fotky.
Můj jediný pobyt v lázních
Hana Rypáčková 9.7. 15:11
No jo, Hani, jsi to ty....To jsem si oddechla.To je výplod fantazie, nestalo se ti to doopravdy?
Fotopříběh: Pavouk loví
Dana Kolářová 9.7. 14:38
Zdeno, bezvadný fotopříběh, povedl se, i když je mi také motýlka líto.
Můj tip na výlet: Vyšpulte se na Špulce
Dana Kolářová 8.7. 21:55
Jarko, moc zajímavý tip a rozhledna, nedivím se, že vyhrála, vypadá hezky. Fotky krásně doplňují text. Děkuji.
Volare cantare ve Volarech
Marie Novotná 8.7. 17:05
Krásný výlet s nádhernými fotkami.A jistě i úžasné zážitky-jak je vidět.Už se těším na září.Moje trasa je mi zatím tajemstvím,ale určitě alespoň něco z tohoto v tom bude.Soňo díky.Ta kytička je diplendenie,nepřezimuje venku a když se rozroste,tak je nádherná.Mě přes zimu nevydržela.
Kdo umí šetřit? No přece senioři!
Jana Šenbergerová 8.7. 14:11
Pokud jde o mě, nejsem zrovna šetřílek, což se o druhém členovi naší domácnosti říct nedá. Ten umí nejen šetřit, ale i zhodnocovat. Já ale umím vyjít s jakoukoliv sumou. Když není zbytí, vystačím s málem. :-)
Co jsme spolu, máme oba nějakou korunu v záloze.
Líbejte se a omládnete
Alena Tollarová 8.7. 11:30
Lehce jsem se zasnila. Poslední odstavec koresponduje s mým biologickým věkem, takže tu mám případnou budoucnost či spíše tedy minulost jako na talíři. Ale Jitka mě vrátila šupem do reálu. Jelikož důchod se mi náramně zamlouvá, velím si: přiměřeně, přiměřeně ... :)
Rybíz jako brusinky
Květoslava HOUDKOVÁ 8.7. 10:52
Dcera má na zahradě krásný rybíz-velké kuličky, zamrazuje si po menším množství. Podle potřeby si část upravíme též jako brusinky přímo. Pokud dávku nespotřebujeme, v krabičce zmrazená počká na další jídlo.
Náš výlet za Pyšnou princeznou
Květoslava HOUDKOVÁ 8.7. 06:51
Krásný výlet, ale myslím, že i při dopravě autem velice náročný. Jetřichovice trochu pamatuji z dětství - byla jsem tam v ozdravovně. Některá místa z Vaši trasy jsem si poznamenala, pokud se tam dostanu veřejnou dopravou a dle možnosti fungujícím "pěško busem". Kontakt na příp. ubytování v jetřichovic. Starém mlýně snad najdu, navštívila bych i Čes.Kamenici - dík za tipy.
Skanzen v Rožnově slaví kulaté výročí
Jana Šenbergerová 7.7. 19:20
Rožnovský skanzen je hezký výletní cíl.
Už je to půl století
Hana Rypáčková 7.7. 14:40
Moc ti to štěstí přeji , Jitko.A ty zamilované básničky patří manželovi nebo té nešťastné lásce z mládí?
Jak málo stačí
Alena Tollarová 7.7. 13:27
Zajímavé. Nemám sice klaustrofobii, ale netuším, jak by mi bylo v tunelu, odkud není úniku. Život opravdu píše romány. A stačí málo a člověk se nestačí divit ...
Můj tip na dovolenou: malebná Lhotka u Telče
Alena Tollarová 7.7. 09:46
Hanko, tomuto zase říkám tip na dovolenou - se vším všudy, konkrétní informace a hezké fotky. Před lety jsme byli v nedaleké Horní Cerekvi a vzpomínám moc ráda na krásnou krajinu a lesy plné borůvek - tam říkali borovek. Díky, uložím si do "oblíbených".
Šišky s ovocem snadno a rychle
Květoslava HOUDKOVÁ 6.7. 18:43
Ovocné knedlíky také nebalím a nevařím ve vodě. Z těsta vytvořím malé mističky a rozmístím do oválného parního hrnce. Do mističek dám ovoce,trošku cukru a uvařím, vyndám na talíř a pak už klasicky: tvaroh,máslo,dosladit.
Můj tip na dovolenou: Jeseníky
Alena Várošová 6.7. 14:57
Pěkně napsaný průvodce Jeseníkem.Ještě jsem nezačala číst a nevím proč,hned jsem uhodla autora.
Prázdniny
Jana Šenbergerová 6.7. 13:20
Danuško, právě jsem se chystala vyměnit židli u PeCe za křeslo a knihu. Děkuji za zajímavou informaci i přání. I vy si čas prázdnin užijte co nejpříjemněji.
Zkuste pétanque! Ideální hra vhodná i pro seniory!
Jana Šenbergerová 6.7. 13:06
Tak tuto možnost Pražanům závidím. Pétaque je příjemný kolektivní sport, u kterého se dá zažít i spousta legrace. Navíc se dá hrát i v tropických vedrech. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.