Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na Vranovskou přehradu se vrátila výletní loď Dyje
Zdenka Jírová 2.7. 00:29
To je pěkné, na lodi Dyje jsem plula několikrát už jako dítě, jezdila jsem na Vranovskou přehradu na pionýrský tábor. Mám na tuto dobu moc hezké vzpomínky. Naposledy jsem na ní jela asi v r. 1980 již s rodinou.
Touha
Zuzana Pivcová 1.7. 17:57
Konec jednoho vztahu a nezničitelnou touhu po lásce jsi, Eli, vyjádřila velmi hezky. Ano, někdy člověk potřebuje tichounkou nápovědu, jak jít dál, jindy pořádné trknutí. Ale každá z nás to má stejně dáno v sobě a sama si dříve či později poradí.
Zemřel sir Nicholas Winton, zachránce dětí
Zuzana Pivcová 1.7. 17:37
Měl krásný život, zvláště od té doby, kdy se setkal se "svými dětmi". Určitě se mu z tohoto světa odcházelo lehce a s pocitem štěstí. Jsem ráda, že jsem loni viděla na Kampě panelovou výstavu o osudech zachráněných.
Zemřel český fotbalista století Josef Masopust
Dagmar Pravečková 1.7. 14:36
Pamatuji si na pana Masopusta, když působil v Brně a vedl, tenkrát velmi slavný, prvoligový tým Zbrojovky. Všichni si ho velice vážili a měl respekt. Nechť je příkladem pro mladé fotbalisty a trenéry.
Rumburakův hrad vystavuje kostýmy ze seriálu Arabela
Miroslav Štorch 1.7. 12:41
Manželka se právě dnes při pletení ponožek po obědě dívá na seriál Arabela na ČT1 od 12:30 a já se koukám na začínající zápas 2.Kola s Karolínou Plíškovou ve Wimbledonu :-) Každý něco jiného.
Vyměnit ledničku za novou se v každém případě vyplatí
Zuzana Pivcová 1.7. 12:16
O lednici tu myslím byla řeč před pár dny. Souhlasím, že stará lednice byla žrout energie. A to rozmrazování, to bylo vždy na půl dne!
Podělala jsem se v Podivicích
Zuzana Pivcová 1.7. 12:12
Já znám výraz jen jako "kam se poděl" ve smyslu, kam zmizel. :-)) Ale Tvé vyprávění je jako vždy milé a veselé, včetně výroku Tvé vnučky.
Připravte si smoothie, zdravý nápoj ze zeleniny či ovoce
Zuzana Pivcová 1.7. 12:10
V současné době jsem ve fázi vylepšení svých stravovacích návyků. Zeleninové šťávy k tomu patří. Tvůj návod určitě vyzkouším!
Pokračuje tenisová tipovačka o krásné Nordic walking hole!
Miroslav Štorch 1.7. 11:34
Dobrý den do redakce. Omylem se někomu nenahrál dnes 1.7 tip na utkání Novaka Djokoviče s Finem Jarko Nieminenem viz http://mirek.st.sweb.cz/8_tipu_1_7.jpg - chybí u mnoha lidí včetně pana Rašky a mne. Paní , která má jméno napsané jen velkými písmeny má tip navíc. Asi to bude jen technické nedopatření. Díky za opravu tipů i u ostatních. http://mirek.st.sweb.cz/7_tipu-1_7.jpg
Den, kdy StB začala psát temnou historii
Jarmila Komberec Jakubcová 1.7. 08:22
Protože jsem odmítla v r.1980 podepsat spolupráci s touto organizací za trest jsem neměla pas ale jen tzv.doložku do pasu.S ní jsem směla jen do tzv.social,států.Největší radost jsem byla z nového pasu v lednu r.1990.Nechtěla jsem tomu věřit že ho mám.Od té doby cestuji a vynahrazuji si dobu kdy to nebylo možné.Jinak pamatuji, že každý větší podnik měl svého estébáka který ho pravidelně navštěvoval a určený pracovník podniku musel dávat informace o stavu a náladách v podniku.
V Česku vzniknou trasy po stopách slavných filmů
Zdenka Jírová 1.7. 00:18
To je velmi dobrý nápad. Díky filmovým scénářům objevíme krásy naší vlasti, o kterých jsme třeba ani neslyšeli.
Naše tipy měsíce aneb Co se dá dělat v červenci
Alena Tollarová 1.7. 00:15
Fakt je každému jedno, jak na pláži vypadá? Mně teda ne. Ale teď, poučena, to povadlé břicho klidně sebevědomě vystrčím! A co takhle rozšířit naši legraci s pokrývkami hlavy na kreace plážové?
Já nejsem já
Zuzana Pivcová 30.6. 19:53
Haničko, změna je život, a tahle vnější změna Ti podle mého sluší. A že bys i jinak "už Ty nebyla Ty" (viz Tvé Já už nejsem já), tak toho se rozhodně neobávám!!
Lásko má v konečné podobě
Jitka Chodorová 30.6. 19:14
Mně už dávno docházejí slova při čtení tvých básní, tak snad jen 1***** Díky Zuzko.
Odpoledne na zámku Světlá nad Sázavou
Zuzana Pivcová 30.6. 12:28
Ty jsi, Maruško, klasická všestranná cestovatelka, které jen tak něco neunikne. To zaslouží ocenění. I to, jak o všem dokážeš povyprávět.
Můj tip na dovolenou: Kréta
Blanka Hlobilová 30.6. 12:11
Souhlasím, byla jsem na Krétě loni v září s kamarádkou. Krásná příroda, hezký hotel, plno jídla a pití. Nemohly jsme si stěžovat. Na výlety jsme jezdily samy. Doporučuji!
Můj tip na dovolenou: Lodí Silva po Jadranu
Zdenka Jírová 29.6. 23:40
Takovou dovolenou je dovoleno závidět. Také miluji Chorvatsko, i když jsem tam byla jen třikrát. Několik Vámi jmenovaných míst jsem také navštívila - Hvar, Krku, Dubrovník aj. O takovéto možnosti cesty lodí jsem nikdy neslyšela.
Ladislav Chudík: u nás primář Sova, doma divadelní pojem
Dagmar Bartušková 29.6. 19:18
Herec s vysokou úrovní - tak to byl Ladislav Chudík alias primář Sova.
Pivovarská pouť
Jitka Chodorová 29.6. 17:17
Do Strakonic jsme jezdívali na slavnosti piva, když byly ještě spojené s dětmi, a vnuci domácí byli ještě malí kloučkové, doprovodný program a neckyáda tam táhly lidi, užili si taťkové, dědové i děti. Pak prý do toho někdo zasáhl, že to není vhodné,aby dětské hry se konaly společně s pivními slavnostmi,ale nám se to všem líbilo, už jenom ta procházka při řece je pěkný zážitek. Díky Hanko za přiblížení letošní atmosféry.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.