Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na Mars chce sto tisíc lidí, poletí ale jen čtyři. Bez šance na návrat
Jana Šenbergerová 12.8. 07:42
Také bych se ráda podívala do vesmíru, ale určitě ne se současnou pozemskou technikou. Možná tam budu dřív než tito hazardéři. Naději na návrat budeme mít stejnou... :-)
Soutěž: Nezapomenutelné prázdniny roku 1968
Jana Šenbergerová 12.8. 07:32
Na ty se opravdu nedá zapomenout...
Byla jsem měsíc vdaná a můj muž, absolvent VŠB, si musel odsloužit rok základní vojenské služby. 20. srpna jsem se vrátila z Pardubic, kde jsem ho navštívila, a pak už jsme se hodně dlouho neviděli...
Vyhrajte digitální fotoaparát Olympus, do konce soutěže zbývají tři týdny!
Jana Šenbergerová 12.8. 07:18
Výherkyním blahopřeji a s chutí začínám nový soutěžní týden. Baví mě to.
Proč právě já?
Olga Štolbová 11.8. 14:53
Ivano,dnes je sice horké léto,ale Tvé povídání mě zaujalo a dovedu si představit tu hrůzu při synově nemoci i potom při Tvé.Jsi silná žena a přeju Ti teď
už jen všechno dobré.
Otevřený dopis Libušce Kozákové
Jana Šenbergerová 11.8. 09:52
Milá děvčata, ještě musím dodat, že po přečtení Libuščina postesknutí jsem byla ráda, že to nečtu jako mladá. Asi bych se k smrti vyděsila a bála se stáří. Trochu mě zarazil zdánlivě příkrý a nekompromisní "tón" Olinčina komentáře. Ale vzápětí se mi všechno hezky rozleželo v hlavě a bylo mi jasné, že to obě psaly s čistým svědomím, ale hlavně s vědomím toho, že tak "to" prostě je.
Stárneme. No a co? S tím jsme se už narodily. Tělo prostě nemládne, ale to se vůbec netýká duše. Ta je mnohem, mnohem starší a na rozdíl od těla má možnost mládnout. Tak jí/si to dopřejme alespoň v myšlenkách. Ty jsou přece jen a jen naše.
Nemocné srdce
Soňa Prachfeldová 11.8. 09:46
Libuško, kdysi jsem dostala mail, že jedeme v pomyslném vlaku, do kterého nastupují a vystupují lidé a kratší, či delší čas s námi cestují - putují a vše má svůj význam i když he nejsme schopni pochopit, radost i smutek, vše nás obohatí, berme život s láskou ke všemu živému a věřím, že na tebe cosi krásného, pohádkového určitě čeká a Ty se na to těš každý den, jsou zázraky, jen my lidé je nevidíme a život - jedinečný - patří mezi ně. Nadějné dny přeji ! Soňa
Pro ten letní pocit
Zuzana Pivcová 11.8. 06:51
Básnička je zvláštní tím, že z pocitu ryze intimního přešla do všeobecného. Mně se moc líbí ty lehce smyslné první 2 sloky.
Soutěž: "Vona je tlamatá!"
Růžena Antlová 11.8. 06:42
Pěkný příběh připomíná mi prázdniny u mých stařečků.
Bolesti stáří
Olga Štolbová 9.8. 10:32
Milá Libuško,nevěřím svým očím,kde jsi slyšela,že šedesátka je stáří?Tvé pohlednice se mi moc líbí,ale
to povídání je učiněná hrůza.Kdybychom byli všichni
takhle odevzdaní a čekali na konec,vůbec by na světě nebylo hezky.Tví přátelé mají pravdu,nutně potřebuješ lékaře a neuraž se,hlavně psychiatra..
Přibývá pacientů s chronickou nemocí
Jana Šenbergerová 8.8. 10:35
Dost hrozivá čísla, zejména u dětí.
Za takových okolností bych si nelámala hlavu s přelidněním planety, i když se víc lidí vyléčí. jinde ve světě to nebude o moc lepší, spíše naopak.
Přijď ráno
Jana Šenbergerová 8.8. 08:14
Dokonalé tématicky, rytmicky i graficky.
Věřím, že odpovědí bude: "Já přijdu." :-)
Dustinu Hofmanovi odstranili nádor, právě dnes slaví 76. narozeniny
Jana Šenbergerová 8.8. 08:10
Krásná ukázka toho, že i v malém těle může být velké srdce a obrovský talent. Hraje skvěle.
Perseidy
Jitka Chodorová 8.8. 07:52
Taky miluji nebe plné hvězd,ale ty jsi to pojala dost odborně,ale velmi zajímavě,tak ti za to děkuji.
Na Kleti objevili další „českou“ planetku
Jana Šenbergerová 7.8. 09:21
V tomhle bezmračném počasí teď mají na Kleti žně. Chtěla bych tam strávit noc. To by bylo pokoukání!
Recept na 6 druhů cukroví z jednoho těsta
Jana Šenbergerová 7.8. 09:17
Pěkně jste to vymyslela, Miluško. Při pohledu na ta krásná srdíčka se sbíhají sliny. Snad někdy přijde váš recept vhod. Nejpozději o Vánocích.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.